Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

?​​​​​​​Galatasaray 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma​​​​?​​​​​​​


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

yani teslim olursa cidden olabilir sonuçları, hakemler de vardır muhtemelen sonuçta en kuvvetli fetö yapılanması gs içindeydi, diğerlerinde duymadık pek bir şey. Gs de fetö nün kuvveti şikeden fb ve bjk yı alırken gs ye hiç dokunulmamasından belli zaten. neyse konu dağılmasın teslim olursa görürüz neler olur olmaz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok ciddi olursa, diğer takımların 1950 öncesi şampiyonlukları 2 ile çarpılıp sayılacak galatasarayın -99 şampiyonluğu olacakmış. Üstüne üstlük bundan sonra galatasarayın her maçında -1 gol, -1 puan uygulaması yapılıp rakiplerin GS ile yaptıkları maçlarda golleri 2 kat değerli olacakmış.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Heh aynen. Falcao'dan bagimsiz bu tarz kontrata girmek inanilmaz is. FT yine enkaz birakacak gibi finansal acidan. Sustainable bir sistem kurmadigin surece anlik basarilar kesildigi an patlayacagiz. Hadi sizin gozunuzde Sneijder Drogba zamani bahane Selcuklara Tariklara verilen paralardi bu sefer ne olacak bakalim. 

Cok ciddi bir yukun altina girdik gibi gozukuyor. Falcao bir takimi 3 sene boyunca sirtlayacak yasta ve fizikte de degil ayrica kabul edelim. Kimi alirsan al PSG/Real gibi gruptan cikamayacagin garanti. Haliyle sadece TR sampiyonu olup gruplara kalmak olmali iken hedefin ve buna gore bir plan cizmek iken iyi giden bir maas sinirlamasini cope atmak olmadi. Ama iste taraftar, baski, duygusallik, Diagne hatasi vs vs ustuste binince elin kolun baglandi.

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaleciler: Muslera, Okan

 

Savunma: Şener, Ömer, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo

 

Orta Saha: Seri, Selçuk, Belhanda, Babel, Donk, Feghouli, Nzonzi, Lemina

 

Hücum: Adem, Falcao, Andone, Emre Mor

 

Biz bu sene 22 adam bildirebiliyorduk neden 20de kalmışız? Xelçuk var Taylan yok, Linnes de yok 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Drogbalar vs varken milletin keyfi yerindeydi yanlız ? o zamanda cl giderse batarsınız modundaydı , malum duran varlık satarak çevirdiler şimdi yine aynı hata. Veya biriler fena halde götürüyor bilemiyorum. Fikret de o kadar adam sattı paralar buhar oldu, bunlar topluca yiyor herhalde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Drogba'lar varken 70m € falan maaş ödeniyordu kulüpte, şimdi 45M€ ödeniyo. 

Adamlar gazoz parasında CL ayarında takım kurdu, bi salın yönetimi ya.

Bi sene ödenen yüksek maaş da çok koymaz, durduğumuz yerde 7-8m € kazandık diğer Türk takımları kalamadı diye. 

Yalnız CL için kadroda toplam 2+1 stoper olması büyük sıkıntı. Bi adam ceza alsa (yapmadıkları iş değil, ikisi de balta gibi giriyo rakibe) ortasahadan devşirme Donk'u oynatacan, iki eksiğin olsa bittin. Genç bebe oynatırım yine Ahmet'ten iyidir diye düşündü heralde Terim. İşte bu yüzden Serdar Aziz gitmesin diyoduk. 

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...