Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

?​​​​​​​Galatasaray 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma​​​​?​​​​​​​


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Takim inanilmaz kotu de...

Lan Terra pizza nedir.

Bu sene bi cacik olmaz gibi geliyor bana bu takimdan. En dandik deplasmanda bile dokulecek havasi var. Seri nasi su an bu ligin en degerli adami anlamadim. 

Falcao ugruna takimin tum yazi cope gitti heralde. Emre Mor gibi adamlardan mucize beklenecegine cok daha kaliteli isimlere yonelmek lazimdi. Neyse

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Aceace dedi ki:

taş?

30 dakikada 10 kere esnedim. 70 maç oldu terimin 4. döneminde. 7 maç güzel oynamadık.

sen futbol sevmiyorsan Fatih Terim napsin ? ucgenler falan ligin otesinde. bi diger secenek Konyaspor cok kotu, orasini bilemem

 

marianoya mac basinda arkadan yapilan 100% kirmizi kartlik pozisyonda niye VAR'a bakilmiyor? anlasilan her hafta 1 kirmizi kartimiz var ama 10 kisi de sampiyon oluruz. gelsin hakemler varlar 50 milyon dolarlik kara paralar ?

sardalya tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Su an oyle bir durum var ki Falcao bitik bile gelse 1-2 top alip verse takim gaza gelecek. O kadar olu topragi var su an Diagne yuzunden maalesef. Genelde bunlari soylemem ama birseyler eksik. Ha ama ana sorun Diagne kesinlikle degil. 

Seri cidden bu kadar kotu bir adam mi bilmiyorum ama en basit seyleri bile yapamiyor olusu ilginc. Hep winner oldugunu soylememe ragmen ben artik FT futbolundan sikildim. Sahaya birseyler koyan belli taktik disiplinde organizasyonlari olan bir takim gormek istiyorum ama yok yani. CL'de bu takim her turlu averaj takimi olur simdiden yaziyorum. Ama FT ile GS'nin cok ekstra seneler disinda zaten ilerleyebilmesi maalesef mumkun degil. 2000'den beri hocanin futbol anlaminda kendini gelistirdigini dusunmuyorum. O takim tamamen taktikle Avrupa'da kupa alirken o yillardan beri Avrupa karnesi genelde hep husran. Ligde ise son iki sene yine bireysel ittirmelerle gelen rakiplerin kotu oldugu sezonlardan sonra bu sene cok agir bir husran senesine dogru gidiyoruz sanirim.

Bu ligde artik kolay mac cidden yok. Gazisehir en gucsuz gozukmustu ama bugun Denizli bile catir catir 6 puan yapti. Derbileri ve Trabzonu gectim bugun Malatya, Alanya deplasmanlarinda puanla donmek basari olur. En kotu takim bile birseyler koyuyor ortaya, pozisyon geldi mi affetmiyor, 2-3 senedir yabanci siniri kalktigindan beri soyluyoruz bunu. Arti hocalar kendini gelistiriyor, Erol Bulut, Sergen, her ne kadar iyi baslamasa da Okan vs. 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...