Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

?​​​​​​​Galatasaray 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma​​​​?​​​​​​​


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Eren kötü adam değil ki zaten, istikrarlı forma giymesi gerekiyor form tutması için ki onu yapamıyor. Aşırı sakatlanıyor ve tam düzene girmişken gidiyor. Son vuruşları bile etkileniyor garip şekilde. Yoksa arkasına teneke bağlanıp yollandığı zamanda bile maç başına %60 gol ortalaması mı ne vardı maç başına. 

Türk taraftarını tatmin etmek zor. Olumsuz ilk işarette fişekleyen güçlü kanaat önderlerinin peşinden gidip kendini bir yere kanalize etmeyi çok seviyorlar. Ya da işte ırkın biatçı özelliğinden kaynaklanıyor diyelim. Transfer dönemlerinde de bir adama takıntılık yapıp böyle peşinden koşturduğu çok.

Göztepe'de Tamer Tuna'nın sisteminde gayet iş yapar. GS, BJK'nin elinden kaptığında Eren'i takıma en çok isteyen adam yine Tamer Tuna'ydı. Bu sene bolca gol bulur sakatlık belasına daha az yakalanırsa. 

 

edit: Baktım 18 resmi maç 10 gol. Asist yok. GS'de bunu yaptı ama çöp diye yolladılar kjhfsd Gelenlerin hiçbiri bunu yakalayamadı o forma altında ve totalde 18-19 milyon euroya mal oldular yarım sezon için. 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adam çok iyi diyolar da fm statlerini çok beğenmedim. Tackling, concentration ve work rate gibi üç kritik dmc özelliği düşük. Üstüne marking de düşük. FM'de almazdım ben. Gerçekte iyiymiş ama tam ihtiyaç bölgesine aranan kan gibi duruyo.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Rewendor dedi ki:

Adam çok iyi diyolar da fm statlerini çok beğenmedim. Tackling, concentration ve work rate gibi üç kritik dmc özelliği düşük. Üstüne marking de düşük. FM'de almazdım ben. Gerçekte iyiymiş ama tam ihtiyaç bölgesine aranan kan gibi duruyo.

oyunda dc ve dmlerin özellikleri ciddi kırpılmış durumda bak hatta şöyle bişi yaptım. saydığın 3 özelliği 15 üstü olan, 28 yaş altı, toplam 16 adam var sdafdf. yani 13-13 eskisi gibi çok da meh diil.

 
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Sotto dedi ki:

Bir de bayagi temposuz yavas dediler ama Dark'in yorumlarini bekliyoruz.

Ben Stoke son dönem ve Sevilla ilk döneminden hatırlıyorum iyi ama aşırı yavaştı harbi, zorla oynatıyorlar gibiydi yani koşu hızı vs. değil cidden pasa kalkışı bile yavaştı kasdjfasd Onun dışında FM özellikleri birebir yansıtıyor gibi teknik olarak. 

Taşıması zor oyunculardan. Roma niye geçen sene 28 bağladı, bu sene niye maaşının 1/3'ünü karşılayacak şekilde direkt kadrodan çıkartıyor kiralık olarak anlamıyorum. 28 edecek bir adam değildi ben bıraktığımda. 

Bu aralarda Avrupa futbolunda bi gaza gelip 1'lik adamı 2'ye kimse almasın bana gelsin hemen diye alıp yine hemen pişman olma durumu var. Sonra zarar etmeden elden de çıkartamıyorlar kimse almıyor falan bir sene sonra. Nzonzi'de o kasadan. Burada iş yapar mı bilmiyorum da kötü adam değil normalde ama işte o abartıldığı gibi o kadar iyi adamda değildi. Seri'de öyle mesela tamam güzel çocuk, iyi işler yapıyor belirli şeylerde ama o kadar iyi olsaydı buraya düşürmezlerdi paranın misket gibi dağıtıldığı ligde fazlasıyla alıp kadrosuna katan adam olurdu. Aynı takımdan sezonun yarısını sakat geçirecek Sessegnon'u gitti Tottenham kendi rotasyonuna kattı vs. gibi. 

O yüzden ne çok bir şey beklemek, ne de büyük kazık demek gerek böyle adamlar içinde işte görmeden bir şey dememek gerek. 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

serri ve nzonzi transferlerini de abdurrahim yapmış olamaz ya. 2 ekip var galiba gs de bir ekip abdurrahim bir de daha  aklı başında hareket eden bir transfer ekibi var galiba.
banega,emre mor ve falcao transferleri tam fiyasko 3 ünde de abdurrahim in şovu var.diğer 2 transfer gibi gizliden yapılsa şimdiye bitmişti.emre mor uda beleşe almıştık.nzonzi ve serri yide o getirtmiş olsa 128947612 foto çeker salardı medyaya 

bir de bu adamı transferi bitirsin diye yollamak kimin fikri çok merak ediyorum

Esnaf tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...