Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

?​​​​​​​Galatasaray 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma​​​​?​​​​​​​


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

19 dakika önce, Cthulhu dedi ki:

o kadar paramız yok ki. sadece diagne satıp hem orta saha hem falcao alamıyor olmamız lazım.

diagne satmadan transfer yapamıyorsunuz hatta direkt o olmasa bile +1 adam satmadan sezonu kapatamıyorsunuz. eksi yazıyor şuan ffp'ye girer. başa baş anlaşması var gs'nin. 

 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bedava dönmüyor, zorunlu satın almalı 2 sene kiralık diyor ispanyollar. miktar belli değilde dönüş tutmazsa ileri dönük pranga yine bu anlaşma. yanındaki adamı düzgün ve tamamlayıcı seçemezsen, tutmazsa sevilla'da gözüktüğü gibi öyle ekstrem iyi iş yapamıyor kjaer. çok kolayda vazgeçilebilir oluyor. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 sene kiralık olur o zaman. sözleşme bitimiyle kiralık sözleşme bitimi aynı olamıyor. Arada min 1 transfer dönemi, aynı kıtada değilse ve transfer dönemleri arasında süre farkı varsa da 6 ay kalması gerekiyor. Yani olay zaten bonservis ödemesini ileri atmak işte aynen.

Başta iyi geldi bu yöntemi kullananlara ama mali istikrarı yakalayamayınca patır patır adam satmak zorunda kaldılar. Inter mesela güzel örnek. Herkesi 30-40 milyon euro zorunlu satın alma ile aldı vs... 

Bize de Llajic'te girecekti ama Torino ile taksitle anlaşılması çok garip oldu. Niye böyle bir saçmalığa ok dediler merak ediyorum asdf Taksidini ödediğin transfer dönemine işleniyor FFP'den. Alan içinde aynısı geçerli. 30 ay taksit yapıldığı duyurulmuştu işte. Kafadan 2.5 sene ediyor. 6.5 milyon euro verdik ama senelik 2.5 milyon falan gider işlenecek.

Bu süre içinde satarsak kalan taksit giderleri amortisman goygoylarına toplu eklenip, gider yapılıyor galiba. O kısmı tam okumadım, anlamadım da okuduğumu karışıktı finansçı işi o jsadfhsd 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

58 dakika önce, Wishmaster dedi ki:

Peki bu yıl bonservissiz alınmış gibi gözüküyor bu transferler. 2 yıl sonra zorunlu satın alma olayı gelince o zaman bonservis gideri olarak gözükmeyecek mi? Geleceğe baya dolu slot yollamış oluyorlar.

geleceği düşünen olmadığı için kafa rahat sdfsdf tam türk işi o zamana kim öle kim kala kafası

yani ljajic gibi iyi çıksa adam sorun değil de aldığın adam patlak çıkarsa çok pis koyar işte

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kiralık alacakmışız zaten de bence de zor transfer.italyan basını bize yazmış ama onlarda bizim fanatik-fotomaçtan görüp yazmışlardır kesin ?

son hazırlık maçına da baktım da ömer bayram ve jimmy baya iyi oynamış.babel de bu sene yatışa geçmez ise baya etkili olacak gibi.erencan,atalay ve ali yavuz baya iyiler.özellikle atalay ve ali yi çok beğendim.mustafa kapı da yaşına göre iyiydi umarım böyle devam eder 

bu gençlerin arasına emre mor transferini yapmak büyük risk bence.adamın düzelmeye hiç niyeti yok gibi geliyor bana.fatih terim çöpleri alıp ego tatmin edeceğine şu gençlerin üzerine dursa daha iyi olacak

Esnaf tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...