Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

?​​​​​​​Galatasaray 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma​​​​?​​​​​​​


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Babel, Jimmy, Şener tecrübeli futbolcular geldi ama yaş ortalamamız biraz yükseldi bi kaç genç oyuncuya ihtiyacımız var şuan bide 1 aydır dönen muhabbetler hep takıma zarar veriyor bizim birlik içinde olmamız lazım sonuçta hepimizin kanı sarı kırmızı akıyor :)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

51 dakika önce, gocmen dedi ki:

Babel, Jimmy, Şener tecrübeli futbolcular geldi ama yaş ortalamamız biraz yükseldi bi kaç genç oyuncuya ihtiyacımız var şuan bide 1 aydır dönen muhabbetler hep takıma zarar veriyor bizim birlik içinde olmamız lazım sonuçta hepimizin kanı sarı kırmızı akıyor ?

Kimin kani sari kirmizi akiyomus. Doktora gorundun mu kardes? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

F. Bahçe'li taraftarın genleri öyle abi.

Adamın cebinde 100 lira varsa 20 lira sms atar, milyonluk serveti olan adamlar topçu getirir para toplayıp mesela ya da parayı basar 10 bin forma alır falan. GS'de Dursun 3-5 liraya bileklik satmaya kalkınca vay mk nasıl para toplarsın diye camiadan linç yersin, taraftar kendi taraftarı ile mala bak bileklik almış lel diye t.şak geçer.

Hıncal ise Hıncal işte. Yıllardır aykırılık ile prim yaptığı için devam ediyor. Tek fark artık bunamış ve işin bokunu çıkarıyor bu bahsettiğinden bağımsız olarak dfgh.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deniz türüç'ün neresi en iyi yerli ya sdaf severim ben de rotasyonda çok iyi iş yapar da kendi bile dedi 2 hafta önce konuşulan paraları etmem ben kulübümde kolaylık göstersin görüşme yaptığım kulüplerle aşama kat edebileyim lütfen vs. diye radyoda lol

hıncal ya sadfsd 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...