Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

?​​​​​​​Galatasaray 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma​​​​?​​​​​​​


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Zenciye de aslandan bile kaçamaz diyorlar. Milli takımda yaş grubunun en kötü adamlarından biriymiş. Sol ayak ve uzun boy dışında hiçbir artısı yokmuş. o takımdan bir şeyler hedefleyen takımlar için alınabilecek en kötü adam diyorlar. FM de ortalamaymış galiba gerçi FM'ciler çok mutlu da Afrika izleyenler komple leş diyor asdf 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya çer çöpten ziyade bazı pozisyonlarda sayısal eksiğimiz var. Sayısal eksiği gidermeye çalışıyor. Takımda kanat oynayabilecek sadece Feghouli var. Benzer şekilde orta sahadaki 3'lüde de eksik var. Ndiaye ayrıldı, Emre Akbaba önümüzdeki sezon yok. Orta sahada oynayabilen Belhanda, Donk, Fernando var. Yedekleri de Xelçuk.

Adem ve Babel hem kanatları hem forveti yedekleyecekler işte. Muğdat'tansa da Yusuf'u tercih ederim. Muhtemelen Şener'in gelişiyle de Mariano'yu satar.

Yalnız Cagne gitse de rahatlasak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

19-20'den bahsediyorum. Aslında haklısın. Bu sezon desem daha doğru olurdu.

Akbaba'nın en iyi ihtimalle martta idmanlara başlayacağını söylemişlerdi. E martta idmanlara başlasa oynayabilecek hale gelmesi mayısı bulur (ki o kadar maç eksiği varken mayıs ayında maça falan çıkamaz) 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Profesyonel futbolcumuz Recep Gül'ün sözleşmesi 2020-2021 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır. Oyuncu 2020-2021 sezonunda aylık net 4.000 TL maaş ve oynayacağı maçlarda net 20.000 TL galibiyet başı primi kazanacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

hayırlı olsun

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...