Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

?​​​​​​​Galatasaray 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma​​​​?​​​​​​​


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

abi şinayderden zamanında ayrıldık. o paraları vermeden o adamlar buralara gelmez.

5m alıyor denen adam birkaç sene önce balon dor adayı idi yani. önemli olan bu adamlara o paraları çok uzun kontrat ile vermemek. çünkü CL sahnesinden indiğin zaman bu adamların çoğunun kontak kapanıyor bizim ligde. aynı durumu bjk da yaşadı.

en doğrusu ucuz maliyetli scout transferleri yapıp ekleyebiliyorsan 1 tane falan bu kalibrede takım lideri olacak adam koymak. yoksa 3 tane ex-star getireyim dediğin zaman one hit wonder oluyorsun cl'de, ligi kaybettiğin an çöküş.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sneijder'in son sezonlar istatistik düşümünde çevresinin kötüleşmesinin yanısıra rol değişimi var. Melo'nun gidişi, Selçuk'un pörtlemesi sonucu 10 numaradam yalancı 10 8 numaraya evrildi. Doğal olarak kaleyle arasında mesafe artınca gol sayısı düştü. Ama asist ve gollük kilit pas sayısı taş gibi durdu. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

adem büyük ü almışız,babel de bugun imza atacakmış.adem,mugdat tan kat kat iyidir umut bulut un geçmişte verdiği katkıyı verecektir bence

şener,yusuf ve adem büyük ile kadroyu genişletiyoruz babel de ft yönetiminde iş yapar bu ligde.defansa da rotasyon için oyuncu lazım ahmet semih hiç güven vermiyor.diagne yi satabilirlerse de orta saha ve forvet transferleriyle transfer sezonunu kaparız.gönül ister ki onyekuru yu alalım ama geçen yıl ki performansından sonra everton kolay kolay bırakmaz sanırım.belki 1 sezon daha kiralayabiliriz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yusuf biraz gereksiz oldu ama adem iş yapar bence ya.zaten 11 oynasın diye alınmadı geçmişte de necati ve umut alınıp baya fayda sağlamışlardı.adem de uzun yıllardır belli standartta oynayan bir oyuncu üstelik maaşı da baya düşük.rotasyon için alınan oyuncular işte.asıl bir 8 numara bir de forvet almamız lazım

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Babel'in klasik kontrat, halen veren çıkıyor olması... Gelip şimdi ilk 10 maç falan aşırı iyi oynayacak rakip falan bırakmayacak ortada sonra "bu paralar ne ya" diyenlerin hepsini susturacak. Ardından 2.5 sene yatacak kral kjsfd 

Yaşı olsa kovulmaya ya da kontrat sonuna yakın yine köpek gibi oynayıp bi kulüp bulur bir de. adamın 15 yıllık kariyer özeti resmen lol Liverpool'u bile böyle kullandı kral.

Adem lig için iyi yine, Yusuf ne ya ksdjf İkisi de direkt FT'nin primcilik işi direkt hep oluyor zaten her sezon. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...