Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
Alıntı

Beşiktaş Kulübü, Mesut Bakkal'ın kitabında teşvik primi ve doping aldıklarını itiraf etmesi üzerine, Galatasaray'ın şampiyonluğuyla sonuçlanan 1986-1987 sezonunun şampiyonluğunun kendilerine yazılması için TFF'ye başvuru yaptı. Siyah-beyazlılar ayrıca söz konusu dönemin futbolcusu ve günümüzde teknik direktörlük yapan Bakkal'ın futboldan men edilmesini talep etti.

vay serhat ya.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk yarı 0 ikinci yarı 2 olacak. Beşiktaş üste yaklaşır. Gs alan daraltan takımlara etkili olamıyor ammaa özellikle ilk yarıda donk 2 kere duran topta kafa topuna vurdu. Demek ki önlem alınmamış. Bjk icin sakat bir durum

FuCKiR tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
On 13.03.2020 at 18:46, aquila dedi ki:

koltuk minderlerinin arasina da bakin, bikac sampiyonluk  da ordan cikar.

gs şampiyonluk sayısı - mesut - fetö yapsan = 14 şampiyonluk gibi bişey olur gs nin. fetö kenarda kalsın enazından mesutun şampiyonluğu beşiktaşa yazsınlar

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

%50 ya yerse diye şark kurnazlığı zaten de takım olarak kabul edilmedikçe her yüzde saçma zaten.

ideali %20 zaten ya, genelde avrupada falan da oyuncular hep o civarlarda indirime gidiyor. yada %20'sini kulüp çalışanlarına dağıtacaksınız diye indirime gidiyorlar direkt şartlı.

arsenal'de yanılmıyorsam böyle oldu. çalışanların maaşlarının aksadığı ortaya çıkarsa o parayı tamamen alırız diye madde koydurmuşlardı yanılmıyorsam.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, mokoko dedi ki:

sana şirketin "bundna sonra %50 az maaş alıcaksın" dese sen hemen kabul edersin öyleyse?

çalışmayacaksan %50 gayet iyi? ? bu salak liglerin oynanıp oynanmayacağı belli değil, adamlar oturduğu ayların parasını çatır çatır alıyor. Ben iş yapmadan oturacak olsam şirket %50 değil başka bir şey verir muhtemelen. Teklif edilen indirim oranı fazla olabilirde %10 ile burnundan kıl aldırmamak nedir. Zaten takımların durumları belli keşke topluca hareket etselerde bu yüksek ücretli adamları toplu şutlasalar. Senelerdir iyi sömürdüler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...