Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

2 saat önce, Llama dedi ki:

bu stat izmire olmamis

oyle sacma sapan ki suan hatay tarafi 

Maçtan yeni geldim(kutlama faslı). stad eve 10 dak. falan yürüyerek maça gitmek harika tabi ama trafik çoook fenaydı. birde üçkuyular da istinye park açıldıgı zaman düşünmek bile istemiyorum. Heheh birde stadın kapasite haftaya 5000 kişi daha artacak. Stad bence izmire ve göztepeye çok güzel oldu ama yeri olmadı demek daha dogru. Bürokrasi izmir de düzgün işlese bugün uzundere de 35.000 kapasiteli bir stadımız olacaktı.

Son olarak şu stada araba ile gelenleri anlamadım. türkiye de çok az stadta böyle lokasyon var. solun metro ,sagın tramvay! sosyal medya hesaplarından da millet "stada araba ile gelmeyin henüz otopark açılmadı" diye bas bas bagırdı. Israrla arabayla geldi millet. 

Edit: BJK li yöneticilerin de maç sonu kural hatası,hakem vs.. diye ortalıgı ayaga kaldırırcasına aglamaları beni çok üzdü. Sezon içinde göztepe bu tip şeyleri hakemlerden dolayı çok fazla yaşadı. verilmeyen penaltılar falan çok fazlaydı göztepe aleyhine.  yönetim ve taraftar kendi aramız da , mahalle de kaldı.

smyrnas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benimde demek istedigim yer acisindandi duzgun yazamamisim her zaman ki gibi.

dedigin gibi o avmler acilinca nasil olucak havalar duzelince o sahil seridi nasil olucak.

pis bir taraftar grubu gelince nasil guvenlik saglanicak bugun bile cok saglam polis mudalesi oldu yani.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeni stad davasına göztepeyi izleyeyim dedim de, göztepe iyi ya.

ilk stad gazı olduğu ve beşiktaşın allahlık halinin de etkisi var tabii ama sevindim performası görünce. 

bu arada beşiktaş kariusu paketlemedikçe kimi alırsa alsın 1-0 geride başlıyor maça ya. fevziyi getirin daha iyi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sergen bariz bir bicimde new age yilmaz vural. kesinlikle bir istikrar sagliyacagini dusunmuyorum. hic-bir-takimda.

hatta onumuzdeki 10-15 sene en az 3 kere bjk'ye gider gelir. arada gs yi calistirir, ben zaten gonulden gs liydim fln der, sonra bi arap takimini calistirir, yine bunu astronomik paralarla ts'nin basina fln gecirirler. ahahah tahmin etmesi hic zor degil ya ? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

23 saat önce, Cthulhu dedi ki:

Sergen gelmiş 1.5 seneliğine. ne diyorsun @Natanyal

çok nötrüm. sergen'i severim ama abartıldığı kadar iyi hoca değil bence. yani total değil diyeyim daha öncede yazıyordum.

sergen ülkedeki en iyi caretaker hocalardan biri bence. belki de en iyisi. çok saçma sapan takımlarda bile geldiği gibi iyi seriler yakalayabildi. bizde de sezon sonuna kadar iyi işler yapar. 5-6 maçlık güzel bi seri bekliyorum mesela. 

ama yeni sezonda büyük patlar. hep öyle oldu bugüne kadar. çünkü bir yerden sonra iletişim problemleri, yaşam tarzı, kafa yapısı, disiplinsizliğ vs. sorunlar çıkartıyor. şimdiye kadar kovulmadığı takım yok.

beşiktaş'a  geldim vs. diyip kendini düzeltirse kalıcı olur da sanmıyorum. umarım göt olurum. benim ilk tahminim seneye 12. haftada falan kovulur gibime geliyor.

bizim takımında zaten ilk seçeneklerinden değildi ama maddi olarak sergen ile anlaşabildik sadece. yaza kadar para almayacakmış, sadece yardımcılarının maaşlarının ödenmesini istiyormuş. gelecek sezonlar içinde bayağı fedakarlık yaptı deniyor. bakalım çıkar ortaya. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

he birde özellikle oyuncu kabiliyetlerini doğru kullanma, sivriltme olayı cidden en iyilerden. 

cenk'ı kanat forvet olarak ilk kullanan ve hayvan gibi verim alan antep'te oydu mesela. şenol güneş yoklukta öyle kullanmaya başlayınca cenk'in 26 milyona transfer süreci başladı misal. ozan mesela yine güzel örnek. 

dorukhan'ı ön liberodan çıkartıp, hücuma katan ve verimini arttırıp bu hale getirende mesela oydu eskişehirde

çok adam sayılır. beşiktaş'ta benzer birkaç iş yaparsa ve özellikle güven'i falan reslerse en büyük kazanım olur. Yapar zaten oyuncu gelişiminde de iyi.

kısa vadede çok iyi hamle kısacası sergen, ama uzun vadede hiç güven vermiyor bence. umarım kendine çeki düzen verir ve oturaklı biri olur da kalıcı olur da işte yok sergen bu değişmez ya sadfs 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunculara paralari ödenmiyor diye Sergen takim birakmisligi var. Tüm kariyeri yönetimlerle kavga etmekten olusan biri zaten 4-10 mac arasi takim yönetebilir.TD iken yaptiklarinin cogu dogru hareketler ama sonuclari ne yazikki devre arasi bile görmeden istifa etmesini gerektiriyor. Besiktas zaten ödemelerini vaktin de yapan bir klüp degil. Sergen 3. mactan sonra istifa edebilir. Burasi Besiktas burada yapamaz diye düsünenler sergenin kariyerini bir daha gözden gecirsin bence. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...