Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

Rebocho'nun zorunlu satın almasını iptal etmeye çalışıyormuşuz. Kötü olur. 

2.6 milyon euro gerçi iyi para ama kadro revizyonu şartken mutlaka bulunması gereken tipte bi eleman. 

Ama işte hiç para olmayınca o bile koyuyor. Umarım Vida gitmeyi kabul eder en sonunda da temiz bi maddi rahatlama olur. Yine başladı çünkü maaşları yatıramamalar ... 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ilk defa Avcı'ya olan desteğimi yitirdim ya bugün; hafta sonu resmen ihanet eden adamlara bugünde neredeyse 90dk süre verdi ve yine ihanet etmelerini izledi. 

Haftasonu yine Diaby, Elneny ve Caner üçlüsü (özellikle bu üçü) 11 başlarsa artık başına ne geliyorsa hak ediyor diyeceğim... 

Bi insan göz göre göre bu çöpleri oynatıyorsa Erzurum'a da elenirsin, ona da buna da garipsenecek bir şeyi yok.

defansif olarak o kadar düşürüyorlar ki takımı ne yaparsan yap hiçbir şekilde istikrarlı bir oyun oynayamıyorsun. altyapıdaki çocukların bunlardan kötü olma ihtimali yok. ya da ne kadar kötü olabilirler ki halen bunlara süre veriliyor.

Rebocho - Caner olsa kanat yine çekilir gerçi o zaman iyi oluyorlar ama Rebocho'da üstte yazdığım sebepten kesiyorlar... 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Llajic mesela kesinlikle kesik yemeli, Umut her şekilde oynamalı. Oğuzhan bugün gayet iyiydi ama hem taraftar hem Avcı direkt ipini kesti. Adam iyi oynasa da böyle tepki alıyor, sonra oynamayınca niye demek yersiz. 

Nkodou - Umut - Boyd - Oğuzhan hücum hattı şuan kağıt üstünde en temizi gözüküyor. Şunu denemeyecek bile yine Diaby - Burak - Llajic yapacak ama o koyuyor...

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi genelde sana satasmiyorum, mantikli yaziyorsun falan ama lutfen su taraftar bu sizin eseriniz yok bu taraftar boyle dedigi icin boyle oluyor vs gibi seyleri birakin artik ya. Mal mal herifler yonetimde, mal mal isler yapiyorlar. TRdeki futbol kluplerinin yonetim sistemleri de zaten mal mal adamlar tarafindan yazilmis, mal insanlar tarafindan devam ettirilmesi icin itekleniyor. Herkes gunu kurtarma derdinde. Cok afedersinizde sokam IHANET VE HIYANET icindeki futbolculara ve SENOL GITSIN AVCI GELSIN diye cigiran taraftarlara. Bu takimdan veya herhangi bir turk takimindan daha bi 50 yil daha bir bok olmaz. Taraftari da TDsi de degisse bir bok olmaz. En fazla uff gruptan soyle ciktik, of UEFAyi aldik NE KADAR HARIKAYIZ diye 20 yil konusuruz iste. Yayinda ve yapimda emegi gecen herkesin...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eski yönetimin adamı yemesine izin verdik, ama adamı beğenmeyenler gitsin diye bağırıp çağıranlara lafım. Şenoldan önce neydik ki Biliç/Şenol zamanında ne oldukda neyi beğenmediniz. Son dönemdeki kötü halimiz bile şu durumdan daha iyiydi. Avcıya aynı imkanları veremedin tamam eyvallah ama kardeş gidipde önüne gelenede yenilme be bir zahmet o kadar da kötü değil kadro. Sayın eski başkanın yarın basın toplantısı var sanırım çıkıp oh ne güzel yedim paraları diye açıklama yapacak herhalde, güzel güzel izleriz artık. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

topçuya 4 ay para ödemeyince böyle oluyor işte, şenor'un son senesinde de ödemiyorlardı da topçular iyiydi ve bireysel olarak boktan oynamayı kabul edemeyen tiplerdi.

şu anki topçular para alamadıkları gibi isimsiz ve yeteneksizler (yeni transferlerin hemen hepsi), yaşları ve sakatlıkları devamlı iyi performans vermelerini engelliyor (gg, atiba, burak) ya da direkt beyinleri yok (karius, caner, elneny, diaby). koca takımda tek elle tutulur adam nkoudou.

avcı gitse de bir cacık olmaz yani bu takımdan ama gideceğini de hiç sanmıyorum, bu şekilde giderse kariyeri direk çöker artık.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kulübün ekonomik olarak götünde ayı bağırıyor, Gökhan Gönül'den büyük fedakarlık 1+1 yaptı diye anlaşma yapılacak haberleri çıkıyor, Caner'le uzatalım mı falan vs.vs. , bu adamların ölüsü yıllık 1,5m alır iyi/kötü oynuyor olması ayrı konu. geri dönüşümü de yok direk 2 sene sonra çöp. Kimi oynatıp parlatıp satacaksın da para kazanacaksın? Bankalar birliği ile imzalandı 2021 sonu aman yarabbbiiii. Artık ya Katar'a yada Rus'a gider yada Ethem Sancak'a falan kitlerler sdf.

Hunter hocamda kusura bakmasın ağır kaşındı, maddi ve kulüp yapısı olarak neredesye eksiksiz sıfır taraftar baskısından direk buraya , üstelik Orhan AK gibi kör göze parmak hatasıda cabası. bide Sevilla'yı reddettim diyor. Ya harbi Bjk delisi ya da ciddi psikolojik deliymiş.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fiko müthiş konuşmuş dün ya. bu nedir ahahah

 

Alıntı

Beşiktaş geleneklerinde hesap sormak yoktur. Yıldırım Demirören, Genel Kurul'un seçtiği bir adam olarak geldi. Mevcut yönetim kurulunda çalışan arkadaşlar benimle birlikte çalışan kişilerdi ve hiçbiri istifa etmedi. Görev süreleri bittiği için gittiler. Bizde eski yönetici ve başkanlara hürmet vardır. Maalesef ki geleneklerimizi kaybettik.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...