Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

biraz gec olacak ama:

burak kadar tabelasi olan bifouma'nin gol atacagi sadece sol bekinin yerine santrafor sokan avci'nin aklina gelmedi.

avci rebocho'yu cikarirken sergen ayni anda oyundan dusmus fofana yerine bifouma'yi aldi. avci'nin elneny'i cikarmasi pistonu asagi indirdi. guven cok kotu mudahaleler yapti ama o isler guven'e kalmamaliydi.

ilk yari mutlak oyun hakimiyetine ragmen iki isabetsiz sut ile tamamlanmisken diaby ve ljajic'in verimsizligine katlanmasi tercihtir. fakat maci burak - umut - guven bitirmis olmasi ?‍♂️ 

savunmayi sabote etmese puan alirdik. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

elneny'i çıkarmasını ben hatalı bulmuyorum. Bayağı düşmüştü ve agresifleşmeye de başlamıştı saçma sapan işler yapıyordu falan ama Rebocho hamlesi, daha doğrusu Rebocho çıkartıp Umut'u alması saçmaydı. O maçta kötü olan Caner'di, onu çıkartıp Umut'u alsa ya da en azından Elneny çıkartıp Necip falan tier bi destek yapsa belki daha farklı olurdu. 

Umut'un girmesi gerekiyordu, Elneny'nin çıkması gerekiyordu ama Burak - Caner - Llajic'ten en az birinin değiştirilmesi gerekirken çıkıp Rebocho'yu almak yani...

Burak - Llajic - Caner - Güven - Umut aynı anda sahadaydı. Şenor bile sıkıştığında böyle hamsilik yapmadı en fazla 3 forveti koydu oyuna zamanında sdafasdf 

Çok saçma iş yaptı cidden, maç sonucu ona yazar direkt bu hafta. 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 dakika önce, applev0dka dedi ki:

Sunu izlemeye çağırmayan var sistemi kaldirilsin avm yapilsin abi.

 

https://twitter.com/KartalDergi/status/1208798652942233601?s=19

2019-2020 sezonu trivia'si yapalim istersen

en cok penalti atan takim?

bonservis disi sponsorluk sozleriyle ffp'yi delen takim

baskani odasina tff ve mhk baskanini toplayan takim

siz de masum degilsiniz gerci boyle bir adamla kol kola bildiriye imza attiniz

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

 

 

Bu VAR isi bizde tutmadi abiler.

Pasa pasa birakip biz beceremedik diyelim. En azindan "hakemler de insan,kotu,goremiyor" diye kendimizi avuturuz sdfad

 

Ha fenerle berabere kalacak bir oyun bile yok sahada orasi apayri bir konu. Ama bunlar cidden insanin seyir zevkini dusurup futboldan uzaklaştırıyor. 

H.ici el-classico'da real'e 1dk icinde 2 penaltı verilmedi kapadim yayini witcher'a girdim sdfad

applev0dka tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 vidaya 1 i çok net digeri tartisilir penaltı verilmesi gerekirdi. Nkodou ya yapılan da penalti ve pozisyonu goruyor, gözünün önünde vermiyor adam. Tabi ki Maçın hakedeni oyun olarak net şekilde fenerdi. Yine de bu penaltıları çalacaksın abi yani fb başkanı tff başkanı mhk başkanı toplanıp derbi de bunlar var a bile gitmiyorsa orda insan bi sorun arıyor. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

avci uzun vade teknik direktörü.Aldigi takimda zaten külüstürü cikmis yamali bohca gibi takim. Avciyi kovsan getirecegin adamda bu les kadroya pek bise yapicagina inanmiyorum.Caliskan isinde gücünde adam bence oyuncularla arasinda bir kopukluk anlasamama yoksa kovulmamasi lazim.Sezon basi hicbir seyi yapamayan takimdik zamanla defansi toparladi. Hucumda kisitli varyasonlari olan bir takim olduk zamanla ve dogru oyuncu takviyesi ile cok baska bir takima donusur. Sag kanat tam bir patates. hucumcu ortasaha olarak adem ile oguzhan var ikisi de patates. Saglam bir sag kanat takimin seklini bayaa degistirir bence daha bir sürü eksigi var takimin ama sag kanat tamamen ölmüs durumda.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

avcı'nın devrede iki isteği zaten sağ kanat ve santrafor transferiymiş. 

vida'ya ciddi teklif var, yüksek ihtimalde gönderiyoruz. medyada da geçen ay çıkmıştı aston villa istiyor diye de 6 milyon euro teklif ediyorlardı en son. ne oldu son durum bilmiyorum benim arkadaş 6 milyondan yukarı çıkmıyorlar diyordu ama tertemiz para. 

6 milyon euro peşin + senelik 3 milyon euro kontratından çıkış. şu parasızlıkta inanılmaz iyi iş olur. 

balotelli haberleri de doğruymuş. onu da bayağı kelepire kapatmaya çalışıyormuşuz. Eğer ikna olursa devre arası gelir deniyor da o manyakla nasıl yaparız bilmiyorum sdkjfhsda 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...