Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

Ofiste sosyal medyaya bakayim dedim... Besiktaslilarin sadece ve sadece besiktas maci izledigine inanmaya basladim. Yok kadro soyle kotu, avci boyle kotu, galatasaray fark atar...

Bizim maclari izlemedikleri o kadar ortada ki... ŞL'de 0 golumuz var. Ligde 9 golumuz var. (6 tanesini iki macta attik) Rakip 10 kisi kalmadan bi cacik oynayamiyoruz. Hatta 10 kisi Sivas utanmasa beraberligi kurtaracakti.

Tamam kabul ediyorum besiktasin kadrosu gercekten cok yetersiz. Ustune Avci kadro sanki cok iyiymis gibi pozisyon futbolu falan oynatmaya calisiyor. Ama en azindan butun maclarinizda bi 15 dakika futbolumsu biseyler oynuyonuz. Yetmiyor. 

Bizde o da yok. Biri cikacak solo bir seyler yapacak ya da rakip 10 kisi kalacak. Q7 olsaydi kirmizi gorurdu. Simdi o da yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yauuu sardalya.. Piliz. Hani izlemesem inancam. Ki koyduğun psg macindaki kaleyi bulan tek sutumuzdu. O da ceza sahasi disindan sdf.. Takimin iyi oynadığını harika ucgenler, enfes dortgenler, muazzam besgenler yaptigini soyleyen tek kisi sensin.

Besiktas kotu. Gercekten kotu. Ama yok iste. İki kotuden daha kotu oynayani galatasaray cok daha kotu kadroya sahip olani besiktas.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

real madrid maçının özetini izledim de, baya iyi pozisyonlar bulmuşsunuz aslında. gerçi bulabilirmişsiniz desem daha doğru olur. kim bilmiyorum da sürekli önünde adam varken şut çekmeye çalışan bi salak vardı, o oynamazsa baya şansınız olur herhalde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gs iyi değildi ama Beşiktaş bu sezonun en konsantre maçını oynadı. Belli paralar yatmış. Takım dikkatli ve uyumluydu. Paradan ne olacak ya falan diyoruz ama cidden 18 adamın moral bozukluğu ile uğraşmak apayrı bir sanat

Bu galibiyet güzel oldu. şu hale rağmen 6 puan fark lig o kadar kötü ? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...