Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

Baskanlik modelinden cikilmadigi surece Cebi super olsa ne olur olmasa ne olur. Sonraki gelen batiriyor en kotu. Herkes icin gecerli tabi bu. 

Maalesef gonul bagi kurdugumuz seyler futbol olsun politika olsun, cidden o isleri yonetebilecek insanlar tarafindan yonetilmiyor.

Neyse hayirli olsun. Centilmen birine benziyor. 

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sevindim. Erdal Torunoğullarının dönmüş olmasına da sevindim. 

2 sene önceki bütçe bu yönetimde olsaydı çok farklı işler olabilirdi. Şimdi takımda para edecek adam yok, kasada para yok. Bakalım şapkadan tavşan çıkacak mı diye bekliyoruz 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ahmet Nur Çebi, başkanlık seçimi öncesinde Beşiktaş CEO'su Gökhan Sarı hakkında, "CEO Gökhan Sarı, 120 bin lira maaş alacak, kendi zammını kendi yapacak ve başkanın da imzasının altına imza atacak kapasitede bir arkadaş değil. O zaman neden bu arkadaşa 120 bin lira ödeniyor?" ifadelerini kullanmıştı.

iyi en azından istifa edecek kadar ar sahibiymiş.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben anlamiyorum ya, yillardir hep bi bu para nereye harcandi tartismasi var. Takimi batirdi deniyor sirayla her gelen baskana. Bir kisi de sunlarin hesabinin sorulmasini beklemiyor bile. Napacak simdi Cebi takimi adam mi edecek? Yoksa klupten para kaldiracak yeni girisimcimiz olarak mi secildi. Sanirim ikincisi oluyor. 

 

Tesekkurler tum baskanlarimiza ve yonetimlere, adim adim futboldan da bjkdan da sogudum. Alip uygun bir yerlerine monte edebilirler klubu. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...