Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

Bu arada övdüğünüz Şenol Güneş'in 55 milyon euro maaş alan kadroyu rakipsiz, maçlarının 1/3'ünde puan kaybı yapan takımın şampiyon çıktığı sezonda  4. yapabildiğini unutmayın. O borçlandırılan takımın mimarlarından olduğunu unutmayın. O takımdaki isimleri unutmayın. 

GS 2 sezonun birinde lig tarihinin en az puan toplayarak şampiyon olan takımı oldu, diğerinde en çok mağlubiyet ile şampiyon olan takımı oldu. Bunların birinde takım 4. birinde 3. oldu. 

6 ayda bir kadro değişiyorsa sürekli üstüne koyularak, yüksek kontratlı adamlarla değiştirildi. Adama getirilen isimler ortadayken Avcı'ya getirilenler ortada mesela hepsini geçtim. Kıyaslamak bile saçmalık orada ikisini, tamamen yanlış hedefe yönelik gaza gelmek. 

bu takımın burada olmasının ana sebebi Fikret Orman ve yönetimi, ondan sonraki ilk sebep Şenol Güneş. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aga zaten şenol güneş neden tartışma içine giriyor sürekli? herif bıraktı gitti işte 2 katı maaş alıp 1/10 iş yükü 1/100 stresli işe gayet mantıklı şekilde. dünyada bir td o mu kaldı herif 70 yaşına doğru yol alıyor zaten yatalak hasta olsa ne yapacaktık oradan mı idare edecekti allah aşkına.

diğer taraftan takım bok gibi takım bile denemez şu an. şu sakatlık hastalık ayağına oynamayanları direk kadro dışı yapmak lazım ama avcı'nın ya da yönetimin şu ortamda bunu yapabilme imkanı görünmüyor. o yüzden fiko bırakmalı kesinlikle, alanya maçını kazanamazsa avcı da hiç kasmasın artık. sonra 1 hafta milli ara var zaten gelen yönetim ve hoca ne yaparsa yapacak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geciniz pls

Avci nin td kapasitesi yoktu bugune kadar simdi de yok cok afedersiniz g.tune sihirli degnek sokmadikca da olmayacak. Bu adam beceriksiz kapasitesi olmayan bir adam ve bunu da tutup takimin basina getirdiler. Hic vakit kaybetmeden gonderilmesi gerekli. Disiplinsizlik mutlaka olur ama bi asamada cozersin bu adam avustralyadan gelmedi yillardir ayni ligde tum futbolculari da taniyor. Tekrar yaziyorum avcida kapasite yok besiktasin en iyi zamani dahi olsa yine ipi göğüsleyemez

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tırnaklarıyla kazıyarak gelmiş, kimler kimler istemiş. başarısı: hükümet kaktırmasıyla, ücretli spor yazarı güzellemesiyle süslü birkaç "nerdeyse"

al hadi, maaşını alamayan formsuz topçulardan -protesto eden taraftar eşliğinde- verim al. 

şu durumun aynısı giden td 'ün başına gelmiş olsa kimse yönetim, ödenmeyen maaş, gelen isimler kötü falan demezdi. köyünden girilir kasabasından çıkılırdı.

az itiraz etsek 2 satır savunsak, karşıdan 3 sayfa wot geliyor, öylesi işsizle de uğraşacak vaktimiz olmayınca kendini haklı sanıyor. ama döşeyin tabi şimdi wotları, şu rezilliğin tek tesellisi

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş'ta önce yönetimin değişmesi lazım. fiko bence başarılı genel olarak ama tadı tuzu kaçtı iyice işin. fiko v2 tipinde birinin gelmesi lazım. avcı da kendine çeki düzen verecek. biraz gole ve aksiyona yönelik oynatacak takımı. 3-3 4-2 falan biten maçlar lazım takıma. şöyle 3-4 maç olsa havası geri gelir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben wot falan dosemicem. İnsanin kendi soyledigini kendi dusunmesi lazim koylu Şenol gitti saklaban gitti. Ucuyoruz ucuyoruz sampiyon olcaz.O atanamamis tdlerin prensi ucurdu takimi resmen.Bu avci the huntera gecen sene verseydik kadroyu bundan farkli olmazdi. Senolun dedigi buragi sene basi alsan sampiyondun.Hala senolu sucluyan tiplere dicek biseyim yok. Kendi hayal dunyasinda mutluluklar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 04.10.2019 at 18:21, Cthulhu dedi ki:

O kadar konuşmuşsunuz Bi link koyar insan. 

"ben saksı değilim" 

Bu konuşmalar harbi çok talihsiz ama işte takımın içine işlemiş dirayetsizlik, stres durumu vs. ortamı kaldıramadığını gösteriyor.

Adam her dediğinde haklı yoksa ama uslup, söylediği zaman vs. tamamen fail. 

BJK'ye geldiği günde kredisi çok azdı, takımın içinde bulunduğu bok durum o krediyi normalden hızlı harcattı, üstüne çıkıp böyle saçma sapan konuşursan o çöküşe sende körükle gidiyor oluyorsun. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Natanyal

Td dediğin adam futbolcuları her türlü mental ve teknik taktik konusunda adam etmelidir/ eder. Avcı koca bir balon olduğu için yapamıyor. Bunun takımın içinde bulunduğu durumla alakası yok. Avcı kariyeri boyunca bildiğim kadarıyla yurtiçinde çalışmış birisi ama başarısı yok, kariyerinde başarı yerine, hezimet var. Bjk ile bir contactı bulunmayan bu adamı ne diye Td yaparsın. Ben sezonbaşında Okan ı çok istedim buraya da yazdım ama olmadı. 

Mesele takımın içinde olduğu ya da futbolcuların bitmişliği değil Avcı yeteneksiz, kapasitesi yok. Lig başladı, Avrupa da da maçlar var. Bu kadar maç yaptı takım ilk maçlarda skntı yaşarsın yenilirsin ama bir yenilik koyarsın ortaya yok ben bir şey göremedim. Bu adam koca bir balon, takımı bulunduğu durumdan daha da kötü seviyeye getirip 'Skib Bıraktı' capsleri paylaşacağız. Bunu da yazıyorum buraya kimse başarı beklemesin ne yazık ki

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...