Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

Avcı belki sorunun gerçekten kaynağı ama bugün giderse hiçbir şey değişmeyecek. Üstüne eğer elindekini geliştirmesine, kendini de onlarla geliştirmesine izin verirlerse daha iyi iş çıkar.

BJK'de sorun oyuncu grubu ve teknik heyette değil. Avcı ile ben bunun bir nebze tolere edilip en azından istikrarlı takım çıkmasını bekliyordum ama olmadı. Şuan ne yaparsa yapsın freni patlak kamyon yokuş aşağıya gidiyor. 

Bu takım 20-25dk rakibi eziyor her şeyi yapıyor ama saçma sapan bi gol yiyiyor sonra tamam hadi kapatın dükkanı gidelim'e bağlıyor. Taraftar desteği yok, aidiyet kalmadı, yönetim desen kendi halinde vs...

Her yerde bir kaos var. Herkese işliyor. Geçiş dönemlerinde böyle şeyler normal ama sıkıntı taraftarda ateşe körükle gidiyor. TD değişikliği mesela Yapılacaklar Listesi'nde ilk 5'te bile değil ama örgütleyenlerin arkasından ağlaya ağlaya istifa isteniyor. Bugün kim gelse bir gram daha iyi olmayacak şu takım teknik açıdan. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de takım bugün buradaysa o Şenol Güneş'in son 3 senedir yönetimle yaptıkları yüzünden. Enkazı bırakıp gitti, halen kahraman olarak görüyorsunuz. Türk taraftar profili eğitilmezdir ayrı konu ama BJK taraftarı bağlandığı kişilere aidiyet duygusu yaratma konusunda en abartılısı aralarında. 

Ben halen Vida'yı öven gruplar görüyorum. millette peşinden gidiyor. Şenol bile Vida'nın yanında 50 sınıf daha üstte kalır lan adamı kahraman olarak lanse ediyorlar. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı mevzu geçen sene Cocu'ya yapıldı, arkasına hem Coeman peşine Ersun geldi. Geldiler de ne oldu? Ligin bitimine 4 maç kala potadan çıktı. Sorun Cocu'da mıydı?  Sezonun ilk maçından sonra Giulliano ikinci maçından sonra Josef de Souza gitti. Saçma sapan adamlar alındı adam al bunları oynat dediler tutmadı, sonra suçlu kendi çıktı.

Avcı için sezon başı "acaba ?"  diyenlerin hemen hepsi haklı çıktı. Halbuki çok basit acablardı. Başakşehir gibi Stressiz baskısız, finansal sıkıntısı olmayan ortalam topçuları ununu elemiş nispeten uysal adamlarla, bir telefonla aylarca ceza alacak topçularını 1 maçla kurtaran yöneticilerle çalışmışsın. Be kardeşim sen kavanoza mı yaşıyordun ? Bjk maddi manevi (Orhan AK) sıkıntılarını bilerek gelip, hakikaten çok rahat sistem kurduracaklarını mı düşündün? Üstelik daha 6 ay evvel 5 senelik sözleşme imzalamışken. Abdullah Avcı hayatında "ben paramı 3 aydır alamıyorum, Eşim burada yaşamak istemiyor" diyen kaç topçuyla çalışmıştır daha evvel ? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Trabzonspor maçında Gökhan Gönül kenara geldi Avcı bir şey söyledi GG'de ellerini açayıp napıyım modunda bir şeyler söyledi. Bu hareket Avcı'nın otoritesinin olmadığını gösteriyor. Hazırlık maçlarından bile düşüncem bu idi. Bakın Feda sezonu Olcay, Ersan vardı bu adamlar soyunma odasını ateşleyen adamlar. Terim neden Selçuk İnan'ı, Sinan Gümüş'ü kadroda tuttu? Soyunma odasını dişli adamlara bırakıyor.

Fenerbahçe Emre'yi niye getirdi? Beşiktaş'ta kim var?

Şu an Avcı bu sistemde diretmeye devam ettikçe takım td olarak görmeyecek, sallamayacak. Yönetimsel kaosu düşünmemeleri gerek. Kadro kağıt üzerinde iyi bir kadro. Kadroya göre sistem kursun. Bu kadar kaotik bir durum olmadığını düşünüyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

24 dakika önce, Natanyal dedi ki:

Geçiş dönemlerinde böyle şeyler normal ama sıkıntı taraftarda ateşe körükle gidiyor. 

çünkü burak ı istemediler

avcıyı istemediler

üstüne orhan ak dedi ve bunlar için hep pırlanta dedi tarafta ile kavga etti. sonra hop kendi koltuğundan da oldu.

ee niye gitmesin şimdi taraftar ateşle

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 milyar tl borç olmuş, aldığın yerden fersah fersah ötede mali durum, ona rağmen 100m+ Euro dan fazla gelir elde etmişsin, seni zamanında yere ğöğe sığdıramayan taraftar şimdi de, basit bir soru soruyor "paralar nerede?" çıkarsın verirsin hesabı bu kadar basit. Sanki cebinden milyon avro koydu kasaya, Küçük Emrah gibi bana bunlar bana reva mı falan nedir abi bu. . He zaten birşey olacağından da değil, aynını bize Aziz yaptı, unutuldu şimdi herkes Ali Koç'u tanıyor biliyor. Orman gider Çebi gelir 2 ay sonra fazla kimse hatırlamaz Orman'ı tıpkı Demirören gibi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tr'de hangi kamuya açık yönetim kendine sorulan soruya açık şekilde cevap veriyor ki, Bjk muhalefetinin sorusuna verilsin. Atilla Türker bir sürü belge çıkardı, hiçbirini yalanlayamadılar, sadece dava açıcaz diyip durdular. Madem iftira çık belgesini paylaş adamın itibarını orada bitir bu lafların önüne geç. Stadın yapım işinin bir kısmını sen yapıyorsun, soruyorlar "benim şirket daha ucuz yaptı" diye cevap veriyor. Ya 1-2m TL hesabını mı yapıyorsun bjk başkanı bjk den para mı kazanır? Veya bjk yöneticisi davalarına baktı diye kulüpten 2m tl avukatlık ücreti mi alır? Nereden gönüllük esasına dayalı yöneticilik? Nerede Bjk'de kaplere atılan imzalar ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yine sağ kanattan sıfıra inmeye çalışıyor takım. lol

wolver baya kötü bu yüzden biz de biraz daha fazla topa sahip görünüyoruz. rakip ceza sahası ve çevresinde üretkenlik yok denecek kadar az, llalic tam bir mal gibi oynuyor kaç tane top kaybetti, harcadı sayamadım. aksine lens baya iyi basıyor top alıyor, hızlıca alan kat edip tehlike oluşturuyor baya iyi lens fakat yalnız kalıyor gibi qralın eksikliği baya belli oluyor. sol da caner fena diil sol açık gibi oynayınca kendisi bile inanamıyodur yaptıklarına arkasında defans olunca biz de rahat nefes alıyoruz bu arada. genel olarak ilk yarı ben beğendim diyebilirm takımı fakat wolverın çok kötü olmasıda buna etken, hiç basmıyorlar agresif mücadeleci değiller.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Basın toplantısın da ne yapmaya çalıştı şimdi bu Abdullah Avcı denen zat. Antrenörlüğü sorgulanmazmış bak bak kimse de çıkıp bu dünyada Zidane,Mourinho sorgulanıyor senin başarın ne diye soramadı vah vah. Bütün kendisine muhabir diyen ne olduğu belirsizler sorgulamıyoruz zaten dediler. Yazıklar olsun Beşiktaş'ı bitirmek için el ele vermişler resmen.

Haftalardır maç kazanamıyoruz bırak maç kazanmayı ilk yarılarda şut çekemiyoruz bazen maç boyu pozisyon bulamıyoruz. Ne oynuyoruz belli değil. 

Her şeyi geçtim bu zat GÜLÜYOR halen daha toplantı yaparken insanlar çıldırmış durumda gülüyor utanmadan. Ocak ayına kadar planlarından bahsediyor filan. Belli ki kendisi yedi sülalesine küfür yemeden gitmeyecek illa bu tarz rezillikler olması gerekiyor anlaşılan. 

 

Şenol Güneş gidince kim gelecek bu takımın başına diye soruyordum burada kötüleyen bazı arkadaşlara ,alın bak gitti Şenol Güneş nasıl güzel mi izlediğiniz futbol ? Halen daha taraftar desteklemiyor filan yazmış bir tanesi kendisine de bugün 85 dakika duraksız destekledi de ne oldu diye soruyorum ? 

Teknik Direktör değişse gram fark etmeyecekmiş allah allah neden fark etmiyormuş  ? Bu kadrodan 10 kat daha kötüsü ile Samet Aybaba gayet güzel futbol oynatıyordu neden değişiklik olunca bir şey değişmeyecekmiş acaba ? 

Sevgili @Natanyal Abdullah Avcı yönetiminde aktif bir görev mi alıyorsun acaba ? 

Halen daha Şenol Güneş'in 3 senedir yaptıkları yüzünden diyorsun. Adamın elinde ki kadro her 6 ayda bir değiştirildi ona rağmen bu kadar rezillik olmadı. Son dakika da 7 adam geldi ona rağmen bu hale düşürmedi. Ne yaptı bu adam sana da gitmesine rağmen takımın şu halde olmasının suçunu halen daha adama yüklüyorsun ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Disiplin yok. Takımda kaos var. Şenol Güneş tekrar gelse bile bir şey olmayacak. Yönetim değişene kadar, disiplin tekrar sağlanana kadar bir şey olmayacak evet. 

Avcı şuan kadro çıkartamıyor. Oyuncular keyfi maça çıkmıyor Burak gibi. Yönetimde bir tane adam olsa bugün Avcı çıkıp saçma sapan konuşma yapmak zorunda kalmayacak. Şuan her şey adamın üstüne yıkılmış halde. 

Avcı'nın tek hatası sezon başı olaya ikna olup, 2 maçtır yaptığı daha güvenli oyuna dönüşü 4-5 maç önce yapmaya başlaması olmalıydı. 2 maçtır Şenol'un oynattığından çok ekstrem farkı olmayan skora dönük oyuna doğru gidiyoruz da işte kadrodaki uyumsuzluk vs. can sıkıcı.

Boyd bile bıraktı oynamıyor. Yeni transferler bile ne olacağını bilmiyor, tahminen paralarını da alamıyorlar. Oyuncu grubunu disipline etmeden çok zor bu takımın başarılı hale gelmesi. O da yönetimin değişimi ile başlayacak. İstifa vs. gelmeden imkansız bu takımın iyi hale gelmesi 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...