Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

avcının takıma katacağı bişi olamaz şu saatten sonra, çırpındıkça batacak takımıda aşağı çekecek. acilen istifa etmesi lazım, yerine kim gelecekse eminim avcıdan kötü olamaz nedeni ise futbolcu ve takımın avcıyı kabullenememesi. avcıdan sonra olurda Sergen gelirse takım bir anda farklı bir havaya bürünür ayrıca Sergen in de artık büyük takım deneme zamanı geldi geçiyor

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sergen gelecek 2 maç kaybedecek, zaten hiç büyük takım çalıştırmamıştı, futbolculuğunda çalışmayı hiç sevmezdi, antrenman saatlerini at yarışı programına göre ayarlıyordu falan diyeceksiniz. 

Kalsın Avcı, zaten bu seneyi kaybettik. Bence kovulmamalı 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şenol Güneş'i kim yedi ya? ŞG profesyonel, paracı adam. Milli takım teklifi geldiğinden beri kafası Beşiktaş'ta olmadı zaten. Bu adamdan bir Fatih Terim bağlılığı bekleyemezsin. Trabzon'a gider, yönetir ama diğer takımlarda parasına bakar. Milli takımda yıllık 1 milyon euro fazla alıyor. Beşiktaş mı dinler? Zaten son sene kadro kurmaktan çekindi Avcı'ya da enkaz bıraktı. Avcı'nın kapasitesi de yetmedi Beşiktaş'a işte. 17 hafta sonu lider ile 12-13 puan fark kalması şu an Beşiktaş için en ulaşılabilir başarı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir Fatih Terim bağlılığı mı?  4.defa GS 3 defa MT yapmış bağlılık asdhashf. Gs'den milli takıma son gidişinde taraftarın attığı twittleri çıkartırma lütfen.  Şenol biraz sallansın ilk fırsatta yine gelir, ama öncelikle TÜRKİYE FUTBOL DİREKTÖRÜ'nden daha büyük bi tittle icad edilmesi lazım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yapmış da adam GS'a karşı tutkulu. ŞG'de trabzon'a karşı böyle. Derbilere bordo-mavi kravatla çıkan adamdan bahsediyoruz. Trabzon-Fenerbahçe kavgası yüzünden Beşiktaş'ta da her fırsatta Fenerbahçe'ye sallıyordu. Beşiktaş'a en iyi sezonlarını yaşattı, en büyük başarılarını gösterdi. Gitmesini hiç istemiyordum ama zaten son sene kafası Beşiktaş'ta değildi, üstüne fenerbahçe maçı ve yönetimin tavrı gitmekte de haklı olduğunu gösterdi. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...