Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

haberi yok herhalde bu taraftarın süleyman seba'yı serdar bilgili'yi bile yediğinden.

önemli not: demirören trt spor'a konuştu az önce. yöneticilik işlerini tamamen geride bıraktım asla aday olmayacağım diye.

tüh ya anti şenolcular için gelmesini çok isterdim geri.

mascio tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

davalık o dediğim gibi ibra konusu varken zaten tüzük gereği aday olamayabilir ayrıca bahis şirketi sahibi artık. Ama tabi birini aday gösterip seçtirtme imkanı hep var. Fikret Ormanda demirörenden hesap soracağım diye geldi sonra iş daha önce kim hesap sormuş ki bana sor diyorsunuz a döndü en sonda kendisi hesap sorulacak duruma geldi. Paraların ne olduğu belli değil bu kadar paranın buhar olması normalde değil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Paranın buhar olmasının sebebi belli ya. Negredo - Pepe ikilisi sadece 7 milyon euro civarında maliyete oynuyordu senede. Bunlara Medel, Quaresma, Vida vs. eklenince 5-6 adama totalde 20+ milyon euro ödüyorduk. Kur artışıyla birlikte gelirlerin yetmemesi ve borçlanma doğaldı yani. 

Sıkıntı zaten takımda en çok para kazanan 12 adamın 10 tanesi Ahmet Bulut - Mendes ortaklığının adamlarıydı. Enkazı öyle öyle yarattılar. Elden çıkartamıyorlar bile o kontratları şimdi. 

Vida'yı satmak istiyorlar, adam gitmiyor haklı 3.3 milyon euro garanti alıyor. Dünyanın herhangi bir yerinde kimse bana bunun yarısını bile vermez diyor ki bize gelene kadar en çok para kazandığı kulüp Kiev, 1.2 milyon euro veriyormuş yıllık. 

Bizim oldboyz, enayi ve embesil taraftar kitlesi de bonservissiz geldi, 10 numara adam, Dünya kupası falan diye laf ettirmiyordu bu zihinsel engelliye. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca Fiko istifa ediyorum hemen şimdi hadi bye demedi. Yok genel kurul toplayacağım, yok görev sürem bitti, yok istifa ederim ama'lar falan filan bir şey çıkmaz oradan. Görmeden resmen hiçbir dediğine inanmayın.

Aziz'de 20 senede 120 kere falan istifa etti yoksa. Başkanım geri gelin tayfası türüyordu her seferinde "hadi acıdım size kalıyorum" falan çekiyordu. Bu kitle yetmezse 3-4 transfer atıyordu taraftarın üstüne yine dilolanmaya başlıyordu herkes falan ajskdfsda

Küçük Aziz özentisi bu Fiko gaza gelmeyin. 

edit: Ki yine okudum ben mi kaçırıyorum diye de adam kurul toplayacağız orada karar alınacak, gerekirse olağanüstü devam ederiz diyor. Yok yani istifa falan atlamayın hemen. 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş taraftarı yine kalitesini göstermiş Seba ve Bilgili'den sonra yine harcamış bi başkanı daha. Kulübün en büyük mali çöküşü sırasında buna rağmen şu taraftarın %80'inin hatırlayabileceği en iyi futbol oynayan takımı kurmuş adamı göndermişler.

Demirören müstahak Beşiktaş'a, tencere-kapak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rew ilk seneler gibi bile olsa taraftar sesini çıkarmazdı, son 2 senedir tepetaklak gidiyoruz ve adamın kibiri şiştikçe şişti, taraftarı karşısına aldı. Tüm demeçlerinde taraftarın bir halt olmadığını kalan herkesin pırlanta olduğunu söyledi durdu e normal yani. Şenol gidip milli takımlar görüşme vs palavrasını sıkmasaydı son haftalara kadar sadece yönetim protesto ediliyordu. Keşke Şenoldan önce gitseydi belki takım toparlanırdı şimdi bu sene direk çöp oldu.

 

Birde çıkmış taraftar bana şöyle böyle diyor ben bırakıyorum çok üzüldüm vs diyor. Yemezler kardeş, geçen seneden beri sürekli protesto oluyor ve bu tezaruhatlar o zamanlarda da söylendi gittin ona rağmen tekrar aday oldun. Bu son transfer dönemi vs ne vardıysa artık tamamlayıp süreç bitince anca bıraktı.

Darksun tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Genel itibariyle taraftar konusunda ben de negatif bakıyorum. A takımı B takımı değil her takımda yarardan çok zararı dokunuyor neredeyse. GS'de de var mesela takımı sabote edeni çok fazla. Gerçi zamanında TS bi maçta 1-0 öndeyken 86.dk'da sahaya girip takımı hükmen yenik saydıran TS taraftarı lider bu konuda.

Tamam Orman son dönem bocaladı da, kredisi vardı yani. Adamın o zorlukta kurduğu kadro falan kolay kolay yapılacak iş değil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Burak müthiş bir transfer.

Geçen sezon ortası keşke Terim'le araları bozuk olmasa da GS alsa diyordum ben burada, açıp bakın. Diagne yerine alınsaydı çok daha verimli olurdu. Nitekim BJK alınca burada eleştirildiğinde de coşacak diyodum, coştu da. Adam takımı sırtladı. O kadar karaktersiz falan diyen çoğu taraftar bile bu sezon "aman iyileşse de dönse" demeye başladı.

Avcı kötünün iyisi. Güneş gidiyor, para yok, eldeki yerlilerden olabilecek en iyisini getirdi işte. Dışarıya çok kapalı olması dezavantaj.

Orhan Ak konusunda hatalıydı. Ha, o konuda da dedim, Türk taraftarı (takım ayırmaksızın) çok low tier bir kitle ortalamada. Vapurda rakip takım taraftarının 10 kişilik çetesi gelip sataşıyorsa sakatlık çıkma, ve hatta hayati risk vardır. Belli semtte başka renk formayla geziyor diye adam bıçaklanıyor bu ülkede. O sırada o kadar leş kitle bariz kavga çıkarmak için bir takımın antrenörüne sataşırken silahla kendini korumak istemek gayet normal. Ama o silahın orada ne işi var, neden silahla geziyor adam, oradan dolayı alınmaması lazımdı, tabancayla dolaşan adam olduğu için alınmamalıydı, yoksa olayın kendisi o kadar sıkıntı değil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hırsız dedikleri adamın yaptığı şey kendini yere atıp penaltı aldırmak. Yoksa kulübün kasasını patlatmamış. 

Evet çok etik değil, ama zamanında Oğuzhan yalan yere Eboue tükürdü diye beyanat verip sonra geri alırken söz söylemeyen taraftarın bu derece sert tepkisi orantısız kaçıyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...