Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

Şimdi geldim maçtan, vipten güzelce seyrettim, takım rezalet. Diyecek kelime yok ve öz güven de yerler bir olmuş. Yani diaby buysa, boyd 10 basar net buna. Şuanki performanstan ne değşir sakatlar dönünce vs ama şu halde ilk 6-7 hedef olmalı net şekilde, evet o kadar kötü takım. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her geçiş sancılı olur ki bizim gibi enkazdan bir şeyleri kurtarmaya çalışma süreci cidden sıkıntılı olur ama cidden Avcı'da biraz kendi denemeye çalıştığından taviz verip (çok vermeden) daha güvenli oynamayı tercih edebilir. 

bence zorlarsa her şekilde istediğini yapacak ama o kadar süreyi burada bulamayabilir. burası başakşehir değil cidden daha 4 maçta ağlamaya başlayan adamlar 8. maçta kafanı almak için arabana saldırır. Aynı tipler kalan 4 maçta 4 galibiyet gelse kralda yapar. 

Biraz tık daha güvenliye kaçıp oynatması şart. Gerçi Oğuzhan gelecek maçtan itibaren tam dönüyor. Kafasındakine daha yakın bir kadro ile çıkarsa sonunda daha istikrarlı sonuçlar gelmeye başlayacaktır.

Sezon başından beri tam takım olarak hiçbir maça çıkamadık. Onunda etkisi büyük bu süreçte. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Maçtaydım oynanan futboldan ziyade Beşiktaş taraftarı olarak yine leşliğimizi gösterdik. Maç başından sonuna kadar "yönetim istifa" Biz de fikocu değiliz de bekleyin bir takım top oynasın ya. Serdar Bilgili'nin son sezonuna benziyor. Yine formasız çapulcu tipler sadece yönetim istifa diye bağırdılar. Demirören'in gelişine benzettim umarım sonu aynı olmaz.

Takıma gelirsek Diaby ne iş yapar anlamadım çapraz boş olmasına rağmen yine kendini çizgiye atıyor. Q7'e laf ediyorduk en azından orta yapıyordu bunlar onu da beceremiyor.

Atiba ve Gökhan Gönül uğraştı tüm maç. Belli ki bu sezon paraşütsüz ineriz fenerin geçen seneki durumuna.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten sıkıntı o, taraftarı o kadar çok boş gazlıyorlar ve oltaya geliyorlar ki bir şeylerin iyiye gitmesine engel olanlarda direkt taraftarlar. 

türk taraftar profili bu eyvallah ama bizdekiler bir tık daha tahammülsüz bu konuda. son 20 senede istikrarlı bir kupa başarısı olmaması etkisi tabii psikolojik olarak ama sabır edince neler olduğunu en azından bu jenerasyon yeni gördü, görmüş olması gerekirdi. 

taraftarın bu kafasıyla hiçbir bok olmaz. bir adım ileri gitmeyecek avcı'yı kovdursalar bile. yine taraftara kulağını kapayıp işini yapan adamlar gelmediği sürece bjk'nin burnu boktan çıkmaz. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...