Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

avcıyı kim getirdiyse geri götürsün lütfen beterin beteri varmış. hayır bu adam siyasi destek ve inanılmaz kadroyla 2-3 sezon ipi gögüsleyemedi, milli takımda başarısız oldu bu adamı neden td olarak takımın başına alırsın ki! yok işte olmuyor başarısız bir adam bu bi kaç maç sonra da olmaz kötü işte. ilk haftalarda kanser olduk bile, bi daha maça da gitmem, izlemem de

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol izleyemedim maçı da golleri şimdi izleyip bitirdim. 3 gol direkt takımın kendi bireysel hatalarından gelmiş. normalde sabaha kadar oynasa 10 maçtan 1'ini belki kazanabilecek takımdan 4 yiyip puan vermek...

maçın genelindeki oyunu bilmiyorum da goller kepazelik resmen ya. bu takımın ligde de orta alanda başlayan bi savunma zaafı var ve ona çözüm gelmedikçe herkes çok rahat tokatlayabilir. 

sevmesem de şg'nin iyi yaptığı tek şey takım savunmasını ve setlerini çok iyi oturtmaktı. çöplerle bile kalitesinin üstünde savunma yaptırabiliyordu. avcı o konuda bayağı sınıf kaldı. ruiz olmasa kadroda daha fazla yer bu takım. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi senol gunes cok kotu yaa. her sey senol gunes yuzunden yurusun gitsin bu takimdan korkak herif takimi küstürdü zaten oguzhan 100 mikyonluk adam ama senol comari onu da bitirdi inadindan. karius'a da cok ayip etti terbiyesiz bunak oh wait. senol yoktu di mi basimizda?

abi her sey quaresma yuzunden her topu eziyor apaci sürekli kendine oynuyor abi igrenc bi adam surekli orta yapiyor bos bos orta yapiyor boyle is mi olur takimin kimyasini da bozdu kro allah belasjni versin gonderin artik. oh wait. o da gitmisti.

ee sallayacak kimse kalmamis geriye. yeni moda fijret orman ve avci kombosu mu natanyal bu sene hangi konuda gereksiz gereksiz atip tutacaksin merak ediyorum.

daha gecen yil söyledim yine söylüyorum besiktas tarihi boyunca senol gibi bir hocayi daha cok zor bulur. neyse fikret orman egoistinden de kurtuluruz bu sayede yakinda. yaslaninca cocuklarina torunlarina anlatir iste bön bösöktöse stöd yöptöm diye. sanki cebinden odedi gavat parasını.

her neyse mustehak bunlar sizin gibilere. cok daha kotu gunler gelecek merak etmeyin. gereksiz iyimser avci kamiliyle daha neler gorecegiz.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...