Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

işte bizim sürünmemiz hacılamalardan dolayı. yoksa sürünmezdik böyle.
sizinkiler hacılamazsa bizimki kadar sorun olmaz. adamların hacılayacağı varsa zaten kimi transfer ettiklerinin önemi de kalmıyor zaten o noktada.

diğer takımların hali diye de bi şey var. mesela bizde hamsi kafalı one trick pony yerine doğru dürüst biri olaydı 4 kere bile şampiyon olabilirdik.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sadece hacılamak değil gerçekten.

türkiyede 30-35m euro maaşın üstünde takım kurmak safi gerizekalılık. (ki 30-35 ennnn üst limit.) maaş bu rakamlara ulaştıktan sonra 0 hacılama bile olsa döndürmek çok zor.

3 büyüklerden taraftara "kesin lan sesinizi. siz transferden anlamıyonuz" diyebilecek olan ilk takım diğerlerine öyle bir fark atacak ki...

(şenol güneşin one trick pony olduğu konusunda haklısın canım)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

salary cap getirildi bu sene galiba ama yine çözüm olmaz çünkü mayasında sahtekarlık var kulüplerin. bonservis dengesi dersin imza parası çıkarırlar, maaş kısıtı getirirsin imza parası diye alacağına ekleyip yıllara bölerek öderler, ikinci lig takımına 1m eur’a kaleci kiralarlar, ffp sıkıntıda diyip açıktan adama para verip sözleşmesini feshettirip önceki kulübün alacağını piç ederler, yıllık 7,5m eur’a adam alıp sponsor ödüyor bir kısmını derler, üstüne bir de vakıf tarafından para gidiyordur buna aynı sneijder rvp gomez gibi. yönetimler bu kararlardan yasal ve finansal olarak sorumlu tutulmadıkları sürece böyle devam. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Aceace abi ben zaten falcao'ya o kadar para verilmesini doğru bulduğumu söylemedim. ama bizim rakibimiz olarak bi falcaonuz var. hani messi/ronaldo olunca şampiyonluk garanti değil diyorsun ama şampiyonluğun en büyük adayı sen oluyorsun. ben kendi açımdan bakıyorum, gelip bana kafanız mı güzel diye girişmen saçma. bizim gibi kötü duruma düşerseniz diye mi düşünücem. o noktadan sonra ben de rakip şunları bunları alıyor diyemem zaten.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Maaş bütçesi maks 25 falna olmalı, mantıklı olan o da işte düşürtmüyor taraftarlar bir türlü. 35-40'larla direkt iflasa gel çekiyorsun. ŞL'ye gidemediği anda GS direkt patlayacak aynen, bu sefer satacak Florya, Riva falan da kalmadı dönüşü bizim Feda'dan daha da beter olacak.

Diğer yandan GS'nin kadro yapılandırması direkt bu sene koymalık. Alınan adamların hepsi kiralık. Yaş ortalamaları genelde yüksek. Bu sene şampiyon olunsa bile transferde yine benzer şeyler kovalamak zorunda kalınacak gelecek yıl ki yanlış hatırlamıyorsam bu seneki gibi bütçe boşluğu da olmuyor gelecek yıl vs... 

Bu sene GS inanılmaz şanslıydı. O şansı tekrarlamak zor olacak şampiyon olunsa bile. Tekrarlarsa yani harbi zaten asdfkj 

BJK'nin yolu da gayet iyi. Takımın yaş ortalaması 26'ya çekildi. 4 milyon euro düşürüldü maaş bütçe ortalaması bunu yaparken. Puanda da Şenor'lu sezonlarda da benzer aralıkta başladık. Eksiği yok, fazlası da yok hatta. En azından takım bir şeyler oynamaya çalışıyor ve dönem dönem oynuyor. 2-3 hafta sonra çok daha iyi olacak. Önemli olan ligin ikinci yarısı, Avcı'nın kapasitesi oradaki yarışta belli olacak.

FB ilk yarı bayağı vura vura gider de devamlılığı yok o yapının, yine de tırtıklamaya devam ederler uzun süre. Ama kemik yapı olarak FB güzel gidiyor harbi böyle gidilirse en kötü 3 seneye bi şampiyonluk çıkar orada %90 falan bence.

 

 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

 

Alıntı

 

"UZUN ORTA YAPMAK, KARANLIĞA TOP ATMAK GİBİ"

Takımda değişen oyun felsefesi hakkında da bilgiler veren Avcı, "Hedefsiz ortalar, size doğru kolay geçişler sağlar. Uzun atılan topların ardından 60-70 metre geriye koşmak zorunda kalabilirsiniz. Uzun orta yapmak, karanlığa top atmak gibi. Bazen sadece 1 kişiye atıyorsunuz. Örneğin, Beşiktaş geçen sene Antalya maçında 56 orta yapmış. Ancak sahadan 3-2 mağlup ayrıldı" şeklinde konuştu.

 

Ayrıca BJK kanserli hücreyi attı. Bundan sonra daha kötü olma ihtimali hiçbir şekilde yok. Şampiyon olamasa da en azından gurur duyulacak, düzgün oynayan ve eğlendiren bir takım olacak. Yeterli zaten bu. O sirki sadece bala göte puan getirebiliyor diye istemek yani ... 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Avcı ne ya direkt?

Ezbere ağlayacağınıza 6. dakikada bomboş pozisyonda rakibini indirip kırmızı+penaltı alan embesillere önce laf gitsin. Sonra oraya gelirsiniz. 

O adama 3.3 milyon euro verildiği için sezonda garanti gitmiyor. Onlara da laf edin. Sonra gelin. 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugun futbol vardi ama stoperinle konusup gol yiyeceksek bile yapma sunu diye ikna edemediysen lig maratonunda isin zor. ben taraftar olarak biliyorum bu adamin o hareketi yapacagini. muneccim oldugumdan da degil gecen sezon da yapiyordu.

nkoudou tam bir kazma. bizim taraftar boyd'a burun kiviriyor ama diaby biraz duzgun cikarsa noolur boyd'u sola cek demeye baslarlar.

olm ben yazarken 3-2 oldu dfgh.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vida tam bir embesil, geldiği günden beri her yerde sövüyorum diye sevicileri yine hakaret ediyordu bana. Alın adamınızı görün. 3.3 milyon euro veriyoruz abi şuna ...

Yönetim istese de istemese de Avcı'ya şans tanımak zorunda. Başka çıkış yolu yok. Kendi enkazlarını temizletecekler adama. Daha iyi ismi bulmak da zor bu iş için. Taraftarı da dinlemeyecekler. 3 sene taraftara kulaklar kapandı 2 şampiyonluk aldık. Ceplerini doldururken taraftara oynadılar, istediklerini yaptılar takımın içine düştüğü bok yığını ortada.

Taraftarının gazıyla haraket eden her kulüp bu ülkede bu batış sürecini yaşamaya mecbur, yaşıyor, yaşayacak. Sırada GS var bizden sonra işte yine döngüde. 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...