Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

abi kendi evimizde zorla 1 puan aldık son saniyede direkten dönen %100 lük rize pozisyonu var. rize kapanmasa kısır atakları da bulamazdık. rize biraz istekli olsa cesur oynasa idi galip gelebilirdi.

lens de hala ısrar edilmesini anlayamıyorum sağ kanat mı yok, güven hayal kırıklığı çok umutluydum ben ama bilmiyorun ilginç şekilde oynayamıyor acilen toparlaması lazım, yüzünden dahi anlaşılıyor hazır olmadığı

nkoudou yu çok beğendim 95 li sanırım 24 yaşında olumlu gelişmeler benim gördüğüm, yine douglas fena değil, stoper olarak ayrıca ruiz de fena değildi

ilk yarıyı izleyemedim boyd u çıkardı 2 yarının başında. hazır olması gereken takım birbirini tanımıyor, en az 3 maç lazım daha tadı yok takımın

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bi sekilde mutluyum oynanan tootan, baskidan falan

 

Guven cok heyecanliydi bu mac nedense, ilk yarida ademin ve guvenin net kacirdiklari olmasa cidden boyle sacma kisirlasmazdi.

 

Isim takimligindan sistem takimina donme sancilari bunlar, olacak bisiler illa ki de herkes sonucu bir an once gormek istiyo tabi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben 65'ten sonra izledim öncesini bilmiyorum da geçen seneki Burak veya varyasyonu forvet, santrafor olmazsa bu takımın işi skor anlamında çok zor. Son noktaya kadar çok güzel getiriyor topu takım ama orada iflahı kapanıyor herkesin. 

Ben Güven'i hep Roma'daki Defrel'e benzetirdim tarz olarak ama sonu aynen onun gibi başarısızla bitecek gibi duruyor. Bariz takımın hücum planını bozan o çünkü şuan. Boyd'u falan da boşa çıkartıyor. Kanattan akan adama çalışıyor. Ama takım orta alandan hücum etmeye çalışıyor vs...

Neyse toparlanıyor ama takım en azından her hafta daha iyi oluyor. Transferdeki rezilliklerimiz yüzünden yine kaçtı. Şu takımı önceden kursan adaptasyon daha önce bitecekti belki. Her sene böyle başlıyoruz garip gelmiyor artık bana. En azından umutlanacak birkaç güzel şey var iyi yönde giden. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim izlediğim bölümde de;

Nkodou kırmızı bu arada bence, istemsizce yapıyor olması hareketin şiddetini azaltmıyor. Kural gereği hakem insiyatifine kalıyor gerçi işte kart çıkartmasa bile hatalı karar olarak sayılmıyor ama göz var nizam var yani.. 

Ruiz'in pozisyon penaltı değil. Yani çıkarılabilir ama aşırı basit olurdu. 2-3 açıdan adamı biçmiş gibi gözüküyor ama çoğu kamera açısında da gözüktüğü üzere gayet ufak bi temas var. Orada eleman teması hissedince ölü numarasına yatıyor. Sedyeler falan geliyor bir de komedi gibi VAR'a gitsin belki alırız pozisyonu diye sdkjhfas 

O pozisyona penaltı çalınıyor olsaydı dünyada her maç ortalama 2-3 penaltı atılırdı. Oyna devam yani orası için .

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nkodou neden bu kadar gaza gelmiş anlamak mümkün değil, ikinci pozisyonda kırmızı görebilirdi rahatlıkla. takım da genel olarak çok kart görüyor. 

ayrıca malum kuruluşun görüntü yönetmeni resmen mide bulandırıyor. bjk aleyhine pozisyonlarını en az 5 kere yavaş çekimde gösteriyor, babel'in aynı pozisyonunu 1 kez gösterdi geçende. penaltı olabilecek bjk pozisyonları var'a gitmiyor bile, onların çekimini hiç vermiyor. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

victor ruiz iyi oynuyor ama yaptigi hareket les ve omurga sahibi her hakem icin direkt kirmizi. quaresma'dan kurtulmusken baskalarinin quaresma'liga soyunmasi trajik. o pozisyon neden oburlerinden az dile getirildi cozebilmis degilim. en kotu hakem icin bile rekor.

yonetmenler de ayri les, katiliyorum. ama hangi sezon bir narrative yaratmaya calismadi ki lig tv... 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şenol güneş'i mumla arayacağız orası kesin. tarihimiz boyunca uzun yıllar daha öyle bir teknik direktörümüz olmayacak bunu bilin.

abdullah avcı da fikret gerizekalısının gururu yüzünden sene sonuna kadar kalır, sonra postalanır. gelsin mehmet özdilekler, sergen yalçınlar sonra.

geçmiş olsun. çok iyi noktalara gitme şansımız varken, o şansı yine galatasaray'a devrettik ve yine türkiye'nin üçüncü büyüğü haline geldik.

şenol güneş yaaaa. kötü yaaa. hoca değil yaaa. korkak yaaa.

kafanıza sıçayım gerçekten şu adamı kaybeden herkesin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yav he he. şenol güneş; mario gomez, sosa, atiba'nın iyi olduğu döneme denk geldiği için çok iyi hoca...
pepe, talisca gibi işini ciddi yapıp takımı ipten alanlara denk geldiği için çok iyi hoca...
transferler sıçınca gördük ne mal olduğunu. 2 sene şampiyon olduk diye 2 sene fazladan kaldı adam takımda lol. hadi 1 sene diyelim, zira 3. senesinde ne mal olduğunun görülmesi lazımdı.
tam bir one trick pony idi başka bir şey değil.

şu an arkada kalan enkaz ile avcı'yı suçlamak, istanbul'un mevcut durumu için imamoğlu'nu suçlamakla eş değer.
transferler yetişmiyor, haliyle o yetişmeyen transferlerle hazırlık yapılmamış ve adam hala utanmadan avcı'yı suçlayabiliyor lol.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

38 dakika önce, k1nJo dedi ki:

rakibin nzonzi, falcao falan alıyor. senin başkanın 2 sene şampiyon olduktan, şl'de ve al'de başarı yakaladıktan sonra küçülelim diyorum kabul etmiyorlar diye açıklama yapıyor.

birini suçlayacaksan fiko denen malı suçlayacaksın.

olm kafanız mı güzel? o falkaolar şlye gidemediğimiz an münasip bir tarafımızda patlıcak. maaş bütçesi geçen seneye göre 7m arttı. gerzek taraftar grubumuz sağolsun 34 yaşındaki adama 7.5m euro maaş veriyoruz.

ah ulan uzun uzun yazasım var ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ama onu yazmamın amacı bizim kulübe paralar aktıktan sonra elimizde hiçbir şeyin kalmayışını göstermekti zaten.
üstüne bi de cenk falan satıldı ama kulüpte para kalmadı.
td tartışmasından önce daha büyükbaşların sorgulanması gerekiyor.

bi de gsnin falcao'yu karşılaması falan büyük olay oldu, oyuncu için de takım için de iyi oldu. adamın 1 twiti 10 dk içinde en çok beğenilen twiti olmuş falan. fatih terim de başta zaten, gaz sorunu olmaz yani.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi siz bu haldesiniz fener şu halde çemişgezek o halde diye bişi yok. forvete ronaldoyu messiyi koysan bile şampiyon olamama ihtimalin var mı? var. peki bu durumda ne olacak? dükkanı kapatıp gidecek miyiz? al beşiktaş bir kere ıskaladı şimdi sürünüyor. ki iki senedir ittire kaktıra şampiyon oluyoruz. geçen sene sadece 69 puanla şampiyon olduk. 

2 dakika önce, k1nJo dedi ki:

ama onu yazmamın amacı bizim kulübe paralar aktıktan sonra elimizde hiçbir şeyin kalmayışını göstermekti zaten.

beşiktaşta para kalmadı çünkü yarısını hacıladılar, öteki yarısını da maaşa gömdüler. aynı yoldayız işte biz de.

sokiim kolum ağrıdı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...