Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

mehmet ekici'yi klup yalanladi. yaratacagi dramin disinda adamin oynamisligi yok zaten. gecen sezon yine yeterince oynamadi sakatliktan.

quaresma > kasimpasa resmilesmis bu arada. kasimpasa bonservis vermemis. besiktas ile q7 nasil anlasti net bilgi yok.

arcane tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

grup birinci torbadan geldiğimizi düşünürsek zor ama fikstür bayağı iyi, ilk maç da adamlar cezalıymış seyircisiz oynanacak. ilk 3 maçı 9 yapıp sonrakilerde 131 puana oynaması lazım takımın.

bu arada ligde tüm avrupa deplasmanları öncesi dışarıda, sonrası içeride oynuyoruz. avrupa ligi için avantajlı sayılır, mutlaka iyi puan toplamak lazım.

EDOmaRXW4AEw1ZP?format=jpg&name=small

Stringray tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wolves aşırı dağınık ama günlerinde olurlarsa acımazlar. iyi kadro, kötü sistem var. mendes'in arka bahçesi zaten, tam bu profilin takımı. geçen hafta denk gelmiştim maçlarına hiç eğlendirmedi ama jimenez, jota falan harbi pis adamlar. 

yakalarsak kötü günlerinde 3 puan çıkarırska ilk maçta içeride güzel olur ama sistemi bi anca oturmamız gerek bizimde. ligdeki gibi olmaz saplar geçer braga falanda.

bu arada bratislava'da ters takımmış. düzenli takip eden bi arkadaş var 4. torbadaki en iyi takımlardan biri diyor hatta sağlam 4-5 adam varmış genç onlar süre alırsa baş altı takımlar transfer bile yapabilirler ocak döneminden itibaren diyor. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alıntı

Portekizli oyuncu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman için şok sözler kullandı.

İşte Quaresma'nın yaptığı açıklamalar:

"Aslında çok fazla konuşulacak bir şey yok. Herkesin bildiği gibi Beşiktaş Başkanı, beni istemediği için Beşiktaş'tan ayrıldım. Beşiktaş'ta çalışanlara, orada bulunduğum sürecce beni destekleyen taraftarların hepsine çok teşekkür ediyorum. Şimdi artık Kasımpaşa'dayım ve Kasımpaşa ile alakalı düşünme ve mücadele etme vakti. Beşiktaş Başkanı, artık benim için olmayan birisi. Beşiktaş, her zaman kalbimde olacak. Beşiktaş Başkanı hakkında artık daha fazla konuşmaya gerek yok. Umarım siz de daha fazla soru sormazsınız."

şaklabana bak reis'in imamson hakkında konuştuğu gibi konuşuyor sdfsdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...