Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

On 15.08.2019 at 19:12, Esh dedi ki:

23k kombine satılmış nasıl oluyosa

abi ts bile 30k kombine satmış. satmak dert değil, destek için alıyor bi nevi. önemli olan maça getirmek taraftarı. başakşehir transferleri ile kıyas yapılmış ama onlarda bile clichy, adebayor, elia vardı. bjk feda 2.0 yapıyor gibi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hakem ilk yarıda çok iyi maç çıkarıyordu diyecektim ama boyd kaleci pozisyonunda topla ilk oynayan boyd, kaleci gelip boydu dağtıyor. devam veya penaltı olacak pozisyonda terse faul ve kart çıktı lol

 

gerçi bu ligde, faulu yapan adamın kendi bacağı kırıldı diye faul yapılan adam kırmızı gördü onu unuttum lol

applev0dka tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeter ya hepsi kondisyon olarak bizden iyi durumda.

%60larda falan takım resmen. üstüne caner q7 medel gibi hanzolar top ezince iyice geri yaslanıo takım.

aynı bastkı devam eder 2-0 biter maç

 

dediğim anda medel top ezdi ve 2-0 oldu..

 

malesef ki anlıyorum bu işten ?

applev0dka tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tertemiz mağlubiyet asdfs 

Yok yani hazırlık maçından farkı yoktu kafa olarak da oyun olarak da. Bu Quaresma, Medel ve Vida'dan umut besleyen harbi yani... Hadi Vida'ya el mecburda Medel ve Quaresma'yı oynatmak. 

Ulan oynatmayı geçtim 20. dakikadan belliyken bunların bizi yakacağı 62 dakika beklemek.

Şenol Güneş halen kulübede sandım. O bile gerçi bugün ki Medel'e dayanamayıp 45'te çıkarırdı. Avcı net sınıfta kaldı bugün. 2-0'dan sonra da oyunu almışken Emre'nin muazzam golünde pes edip tekrar hazırlık maçı havasına girmesi falan rezaletti... 

Avcı net sınıfta kaldı ya bugün. Tek korkum oydu. Kadro ile ligi çok rahat götürürsün ama taktik/disiplin hata yapmadan götürürsün. Bugün ikisi de yoktu. Başakşehir'de ligin ilk haftalarını hazırlık maçı edasında götürebilirsin ama burada götürtmezler, alırlar kelleni. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk önce ZAAaaaa yapayım ?

3 sezondur benim gibi anadolu klüplerinin taraftarları için normalleşti böyle galibiyetler. dün gs bugün bjk ,yarın fb. Ha bunun en fazla bir iki sezon daha böyle gidecegini düşünüyorum . sonra TFF yabancı sınırını getirince ilk 5 te malatya gibi takımları görmek hayal olucak. iyi dediğin yerli futbolcuyu zaten 3 büyütülmüşler alıcak. deneme yanılma iyi yabancı zaten anadolu takımın da pek yer bulamayacak. bulsa da dandik yerli ile birlikte oynayacagı için nekadar verim alınır şüpheli.

Maça gelirsek . hakem pek adaletli değildi. AVcı ne yapsın diyorum da ısınması lazım bu adamın . başakcity kadrosu bjk den çok da iyi değildi ama adam sistem oturtmuştu başarı böyle geldi. az sabır bence ! avcı bence şampiyonluk potasına sokar BJK yi ama sabır diyorum.  tabi sabır derken geçen sezonki gibi FB olmayın da jahsjdhjashdjasdh:D

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ECM2DjEXYAAPKMj?format=jpg&name=900x900

 

Umut oyuna girdiğinde 30 dakikada 6 kere topla buluşabilmiş. Neydi planı acaba da aldın? 

Hani diğerlerine karışmıyorum da 62'de oyundan çıkan Medel, 75'te çıkan Dorukhan'ın pas sayıları ortada; 30 dk oynayan Oğuzhan'ın pas sayısı ortada. Eğer pas ile topa sahip olma oyunu oynayacaksa Oğuzhan ile niye başlanmadı. 

Sonradan buna dönülüp, Sonradan Llajic - Oğuzhan göbeği ile dinamizmi bozup niye efektifliğini bitirdin. 

Topu bariz şekilde hücumculara iletme problemi vardı. Bu kadar net orta saha problemi yaşaması takımın koskoca bir kamp döneminden sonra rezalet ya. Hücuma giderse top bir şeyler yapıldı hep ama onlarda pop ataklar olduğu için bir şeyler olarak kaldı. Toplasan 3 tane organize atak belki yapmışızdır bütün maç o nlarında ikisi falan yine Oğuzhan'ın ilk girdiği ve sonradan bozulan 10 dk da olmuştur.

Cidden çok saçmaydı ya.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Victor Ruiz'de emeği geçen herkesin eline sağlık valla taş gibi adam. demek ki uygun maliyetlere düzgün adamlarda getirilebiliyor. vida çöpünün 3.3 milyon euro aldığı yerde adam 1/3'üne oynuyor ve 10 kat daha kaliteli topçu...

bugün olduğu gibi bir sirkte bile herif resmen kusursuza yakın oynadı. ilk maçı, görmediği tarzını bilmediği adamlarla bile net fark koydu. çok sevdim ben bunu. 

 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dünkü maçın en büyük avantajı zaten Ruiz'in ve Boyd'un yapabileceklerini görmemiz oldu.

çizgiye basmadan nefes alamayan şaklabandan sonra, Ljacic ve Ozzy'nin toplarına koşup skor çıkartabilecek bir adam görüntüsü verdi.

Ruiz ise 3 farklı bir mağlubiyetin stoperi olmasına rağmen hatasız oynadı resmen, gerçekten güven verdi.

 

Takımın kurtuluş reçetesi çok net;

Apo Hunter her maç öncesi ayna karşısına geçip: Ben hamsi değilim, ben hamsi değilim. Ben vizyonsuz bir lazrail değilim, benim planım var, diye 100 kere tekrarlaması gerek. Yoksa sadece transfer ile çözülmeyecek sorunları var takımın. Şenol'un enkazı kalkmamış daha.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...