Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

İlk transfer resmen Boyd sadfsd ikinci Atınç 

2.4 milyon euro bonservis, 1 milyon euro peşin. Gerisi taksit. 

1.2 milyon euro garanti ücret, bonus yok. 4 yıllık sözleşme. 

Twitter'da bi yorum gördüm gayet katıldım. Michael Roll'un futbolcu versiyonunu aldık diyordu. Sahada olduğu sürece yetenek olarak olmasa da oyun olarak hep en doğrusunu yapmaya çalışan ve deneyen bi adam. En kötü performansı bu olur, gelişip profili değiştirirse bambaşka bir futbolcuya ucuza sahip olmuş oluruz ve kar bile ederiz. Avcı zaten yeni Visca olma potansiyeli var diye istiyor. 

Atınç da benim de içime sinmedi ki bu çocuğu altyapıdayken Bilic oynatmıyor diye söyleniyordum bile hatırlayanlar vardır. Ama işte o kadar sakatlık, talihsizlikten sonra artık performans açısından altyapıdaki herhangi bir çocuktan farkı yok. Maaş olarak çok bir şey verdiğimizi sanmıyorum ama vermişsek abv... 

Tek artısı var bunca süredir Almanya'da mental eğitim almış olması, bir nevi geç altyapı eğitimini Almanya'da tamamlamış bir oyuncu kurucu stoperimizin olacak olması. Rotasyonda her altyapı oyuncusundan hatta Mirin'den falanda daha iyidir mental olarak da fiziğine bir gram güvenmiyorum artık.

Neyse sağlık olsun. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

D_hRs2tXsAIDWoY.png

As kadro şuan böyle bu arada. 

Atınç sol stopere yedek, hatta belki Avcı ilk sıraya bile yazar. Sever Atınç gibileri oynatıp diriltmeyi. Atiba yine hem en kilit hem de en zayıf karın bölgesi ama yazacaksın kadroda olduğu sürece yapacak bir şey yok. Oğuzhan'ı forvet arkası gibi değilde serbest düşünmek gerek. Dorukhan yerli Gerrard gibi oynuyor sürekli, öyle de devam etmek istiyor. Klasik Box-To-Box oynarsa ve verimde alırsan zaten Oğuzhan'ın ortada serbest olması onu da diriltir. Sosa işi yapacak daha geriden ama. 

Vitor Hugo ve Kolodziesdafkjhe'dan biri gelecek garanti deniyor. Daha ucuz opsiyon olduğu için Vitor Hugo'ya olası diyordu Murat Özen. Kolo için benim tanıdığın dediği 4 milyon euro peşin istiyor Tigres. Oyuncu ile anlaştık, ikisiyle de anlaştık ama Tigres bir kuruş düşmüyormuş. Taksit vs. de kabul etmiyor. Kolo alınmazsa Vitor geliyor. 

İkisinden biri şu üstteki kadroya girer de işler bitmeden yapacak bir şey yok.

Sol bek içinde Ahmet Gülay'ı U16'dan alıp kamp kadrosuna almış Avcı ama bu sene kadroda imkansız deniyor. Meraş gelmezse - ki Bursa gibi kendisi de şov yapıyormuş -ana kadroya da alır vs. diyorlar ama sanmam. Bi transferde oraya gerekecek. Çok eksik var kadroda. As kadro ligde şampiyonluk yarışında bile iddialı olacak kadro ama rotasyonsuzluk bu takımı bitirir. 

Şu üstteki adamları çıkarsak rotasyonda gerçek anlamda güvenebileceğin sadece Necip, Lens, Güven ve Mirin olacak. Altyapıdan gelen çocukların çok iş yapması gerekecek. Yoksa bu sene 2. spottan yukarısı aşırı derecede zor. GS 3. şampiyonluğu alabilir üst üste bu sene. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray'ın kadrosu o kadar kötü ki arkadan itilmediği sürece, son iki sezon olduğu gibi, biraz zor şampiyon olurlar.

bir de 2.5 katrilyon borcu olan bir kulüp son 5 sezonda üst üste 3 kez şampiyonlar ligi şampiyonu olamadığı sürece kusura bakmayın da o borç falan kapanmaz zaten.

borcu fikret orman yapmış gibi konuşuyorsunuz da, bu problem süleyman seba döneminin hemen ardından başlayan bir problem. yani onlarca yılın birikmiş borcu var ve bunu da fikret orman'a yıkmanın bir alemi yok. gidin yanlış transferini falan eleştirin, aptal aptal konuşmalarını eleştirin de yani finansal açıdan kötü yönettiğini iddia etmek çok saçma.

sen 20 yıl boyunca dangalak gibi transferlere eşek yüküyle para öde borçlan, her gelen başkan bir sonrakine takmak üzere durmadan transfer yapıp asla oyuncu satamasın. aldığın herkes elinde patlasın bir de üzerine hiçbir sportif başarı elde edeme, sonra fikret orman nörörö

abartmayın.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

finansal olarak leş gibi yönetti. çok iyi iş yaptıkları 3 seneyi de kendileir 2 senede çöpe attılar. çünkü fark ediyorsun ki onlar yönetmemiş. kulüpten yollanan, küstürülen adamlar yönetmiş kulübü.

kulüp son 3 yılda 120 milyon eurodan fazla gelir elde etti oyuncu satışı + avrupadan. kulübün borcu bir kuruş düşmediği gibi arttı. 

kimse çıkıp finansal olarak iyi yönettiler demesin. kur artışı falan işin bahanesi, etkisi olsa da temel geliri euro olup, son 3 senelik periyotta herkesten en az 2 kat daha fazla kazanan kulüp beşiktaş. kimse oralarda bahane üretmesin kralcılık yapacağım diye. o gelen paraların hesabını veremediği sürece de işin temel suçlusudur.

ben istiyorum kardeşim umut güner'İn arkadaşı olan menajerler niye beslendi, kadro niye onun yüksek maaşlı adamları ile doldurulup bu hale getirildi kulüp.

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o borçlarda çok rahat kapatılır. 35 milyon euroya kadar üç büyükler çok rahat kompanse edebiliyor maaş ödemelerini. sen onu 10 milyon aşağıya çekersen, üstüne değer yaratıp 4'e 5'e bu piyasada satarsan avrupa'ya -ki satabiliyorsun daha iyisine bile zorlanmadan görüyoruz- çok rahat 3 senede rahatlar, 7-10 senelik periyotta borçları tamamen bitirirsin.

Ama onun yerine gidip halen 26-27 kişilik kadrolarda isimli transfer yapacağım diye kasıyorlar. 35'in altına bir gram düşürmezler. Sonra niye böyle oldu, kur falan diye zırlarlar. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://ortacizgi.com/vitor-hugo-transferinde-islem-tamam-imzalar-bekleniyor

Taraftara şov yapmadan güzel işler yapıyoruz ekonomik olarak. Şunun olması için paranın bitmesi gerekiyormuş yine demek ki. Efsane BJK voleybolcusunun kulüpten elini ayağını çekmesi de etkili oldu yüksek ihtimal. Gittiği gibi boş atmıyor yine takım... 

2 senesini çaldılar kulübün, belki daha fazla... 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alıntı

 

SON DAKİKA - Beşiktaş, Fiorentina'nın 28 yaşındaki stoperi Vitor Hugo'yu 1 yıllığına kiraladı. (TRT Spor)

Kira bedeli: 300 bin + 200 bin euro

Maaş: 1.5 milyon euro

Opsiyon: 5 milyon euro

 

Hem oyun tarzı hem de mental olarak Vida ile neredeyse birebir aynı adam, birlikte uyumlu iş yapmayabilirler deniyor ama bireysel bazda fazla iyi transfer şu kontrat şartlarıyla birlikte. 

Vida'ya teklif varken satmadılar ellerinde patladı. 3 milyona oynayan adamın aynı hatta daha iyi kasasını kulüp şimdi yarı fiyatına oynatıyor. Daha iyisini nasıl bulacağız boş yapmayın tayfa arkasında duruyor bu hareketin. Al işte buldun, yarı fiyatına oynuyor. 

D_l8az4XoAEbXzk.jpg

Şu da OPTA paylaşımı sabahtan.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...