Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

On 31.05.2019 at 12:09, Natanyal dedi ki:

Sığır olmadığım için okuyorum, araştırıyorum. Mesela;

http://duhuliye.com/n-7511-erdal-torunogullari-sessizligini-haber1903e-bozdu-mario-gomez-tehdit-edildi.html

Onun dışında aksinize sosyal varlığım arkadaşlarım var, soruyorum, muhabbet ediyoruz vs... Konyaspor'da çalışan bir arkadaşım bile var, 5 transfer yaptılar daha da yapmayacaklar bu sezon mesela isimlerine kadar biliyorum. Zor şeyler değil yaptıklarım. Bunları nasıl yaptın dersen hem medya çıkışlıyım zaten ondan tanıdığım var hem de gönüllü scoutluk yaptım 4 sene önceye kadar o firmadan her yerde arkadaşlarım var. FM'nin yerel scoutlarından arkadaşlarım var ki çoğu yerel kulüplerde hayvan gibi bağlantıları var vs... 

Ha eskiye göre paylaşmıyorum. Sizin gibiler gelip sonra sikimsonik 2 laf ediyor iyice tilt ediyorsunuz. Whatsapp grubumuz var burada merak edenle zaten konuşup anlatıyorum. Gerek de yok fazlasını yazmaya. 

 

abi sığır mısın değil misin bilmiyorum ama okuduğunu anlamak ile ilgili sorun yaşadığın kesin. yani sığır olabilirsin dikkat et.

o mesaj gomez için değil, 5 transfer planladığımızı iddia ettiğin mesajın içindi. planlamayı nerede duydun diye sordum ya hani. planlama. gomez'in nasıl kaçtığını fanatik'ten okuyup anlat demedim.

fm scout ekibinde arkadaşım var da şeye benzedi iyice ya, sedat peker'in yeğeniyim.

mascio tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 transfer için konyaspor yazıyor ama neyse...

34 dakika önce, Esh dedi ki:

Ben de fikoyu taniyom ama telefon acip “abi kimi aldik” demem mk

bizde direkt açmıyoruz ya sdkjfha wp grubu var abi böyle bir şey var doğru mu diyorum sonra eleman anlatmaya başlıyor. 1 sorup 3-4 öğreniyorum genelde jksfhsda

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Natanyal dedi ki:

5 transfer için konyaspor yazıyor ama neyse...

bizde direkt açmıyoruz ya sdkjfha wp grubu var abi böyle bir şey var doğru mu diyorum sonra eleman anlatmaya başlıyor. 1 sorup 3-4 öğreniyorum genelde jksfhsda

 

 

abi ilk mesajından bahsediyorum da neyse harbiden.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
7 saat önce, Natanyal dedi ki:

Güzel konuştu imza töreninde, bazı şeyleri anlattı neler istediğini vs. Eğer bahsettiği yapıyı kurarsa ve oyuncu grubunu da iyi tımar ederse kontratı boyunca bu takım her şekilde ciddi contender olur. Benim umudum var. Güvende veriyor. Bakalım 2 sene zamanı var. 

Güzel konuştu da bu yönetimle bi bok olmaz. Guardiola gelse yine bi bok olmaz hatta.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Umutlanma sebebim bu sene harbi Feda dönemindeki kadar bile para yok kulüpte. isteselerde ahmet bulut'u besleyemeyecekler.

avcı'nın listeden ve istedikleriden gidiyorlarmış. mert müldür mesela öncelikli istediği ve bir şekilde bağlansın diyormuş avcı. eldeki kadro yeterli birkaç ufak takviye yaparız genç diyor. para olmayınca istemeden o değişim olur.

sıkıntı gelecek seneden itibaren para gelirse bu fiko yine götü başı oynatır. ondan sonrasında benimde umudum yok.

benim umut bu sene en azından izlenebilir bir şey görmek üzerine. maçların 2/3'ünü izlemedim şenor'u ve iltihaplı oyununu görmemek için o gidecek en azından 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Azubuike, ciğersizgillerden faydası olur, sanırım Atiba/Medel yerine rotasyona adam aranıyor, Mısır kulübünden alınır ama 3 büyük de istiyor bildiğim kadarıyla menajer fiyat arttırmasa bari. Mert Müldür baya yetenkli ayı gibide fizik var buralara ufak paralara gelmez bence 1,5m falan gelecek bi çocuk değil bence. Oldu da geldi bence müthiş iş olur.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

medel gidici sanırım atiba ile 6'yı götürürler diye isteniyor olsa gerek.

yalnız kanatlara hiç transfer haberi bile çıkmaması inanılmaz can sıkıyor. şu an takımdaki orijinal kanatlar lens quaresma aras ve pideci töre. son ikisi kulüpte olmayacak zaten, diğeri şaklaban, bir diğeri de en iyi ifadeyle hayal kırıklığı. hadi güven'i sol kanatta değerlendirsin diyelim en az 2 kanat lazım takıma, şaklaban artık bir zahmet giderse 3.

aynı şekilde en az birer bek alınması gerekiyor ama ses seda yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...