Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

Keşke o gelse Avcı yerine. açık ara son 2 yılın tartışmasız en iyi yerli  hocası. elindeki takımlarla hedefe gitme konusunda oynattırdığı ile birlikte en başarılısı da işte büyük takıma gelince ne yapar orası bilinmez. 

o riski almayacaksan ama avcı daha iyi seçenek daha öncede demiştim. avcı vs. okan, hangisi gelirse çok iyi olurda daha az riskli olanı avcı işte. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alıntı

Kurulduğumuz günden bu yana teknik direktörlüğünü yapan, başkanımız Sayın Göksel Gümüşdağ’ın 13 yıllık yol arkadaşı ve dostu Abdullah Avcı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, kendisinin isteği doğrultusunda karşılıklı olarak anlaşarak yollarımız ayrılmıştır.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu planlamayı sen nereden biliyorsun peki abi?

gerçekten merak ettim de. sanki fikret orman forum üyesiymiş gibi bir mesaj olmuş. ibb'den de visca dahil kimseyi istemem. irfan can büyük takıma gidip patlamazsa insan da değilim. avrupa'ya gidip belki orta seviye bir takımda falan oynar disiplinli olursa.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sığır olmadığım için okuyorum, araştırıyorum. Mesela;

http://duhuliye.com/n-7511-erdal-torunogullari-sessizligini-haber1903e-bozdu-mario-gomez-tehdit-edildi.html

Onun dışında aksinize sosyal varlığım arkadaşlarım var, soruyorum, muhabbet ediyoruz vs... Konyaspor'da çalışan bir arkadaşım bile var, 5 transfer yaptılar daha da yapmayacaklar bu sezon mesela isimlerine kadar biliyorum. Zor şeyler değil yaptıklarım. Bunları nasıl yaptın dersen hem medya çıkışlıyım zaten ondan tanıdığım var hem de gönüllü scoutluk yaptım 4 sene önceye kadar o firmadan her yerde arkadaşlarım var. FM'nin yerel scoutlarından arkadaşlarım var ki çoğu yerel kulüplerde hayvan gibi bağlantıları var vs... 

Ha eskiye göre paylaşmıyorum. Sizin gibiler gelip sonra sikimsonik 2 laf ediyor iyice tilt ediyorsunuz. Whatsapp grubumuz var burada merak edenle zaten konuşup anlatıyorum. Gerek de yok fazlasını yazmaya. 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...