Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

Kagawa ljaic ve karius kalmalı. Defansa vidanın yanına sağlam biri lazım. Ljaic kanatta kagawa forvet arkası olmalı . Atibanın ileride yerini dolduracak genç biri alınmalı ve atibanın kanatları altına bırakılmalı. 

Lens,Oğuzhan,rocco,Necip,larin, Quaresma gönderilmeli . Mirin ya kiralanmalı ya satılmalı. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Necip niye gönderilsin be, ülkedeki en değerli futbolculardan bana kalırsa. Her takıma Necip gibi bir rotasyon oyuncusu şart. BJK'nin de en değerli 4-5 oyuncusundan biri net bu yüzden. 

BJK'de değer yaratacak bir hoca ile temiz bi yapılanma şart. Avcı doğru isimdi ama bu sezonun ikinci yarısı inanılmaz dağıldı. Gerçi ben Başak'ta da işine çok karışılmaya başlandığını ve kontrolü harici şeylere ok demek zorunda kaldığı; ve hatta şampiyonluk için vs. baskıya uğradığını düşünüyorum.

Kafası rahat bi şekilde belki harbi eskisi gibi olur. Değer yaratan adamdan yok edene dönüştü resmen. Ve elde var sıfır. Ben zaten 1.5 senedir falan orada mutlu olduğunu da düşünmüyordum ki bayağı belli artık. Burada belki geriye dönüş ile gayet başarılı olabilir.

Ama şöyle bir oturup bakıyorum işte sezona, BJK için en iyi TD adayı net şekilde Okan Buruk ya. Direkt al getir en kötü 3 sene içerisinde yönetim desteğiyle vs. bir şampiyonluk garanti getirir ve o süreçte yine 4-5 tane değer çıkartır. hele yanına sportif direktör olarak lucescu vs. getirilirse daha iyi bile olur. 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Okan hype'ını anlamıyorum. Gerekçelerini açıklarsanız sevinirim.

Avcı büyük hata olur. 3 senedir son haftalarda dağılması stres yönetiminin kötü olduğunu gösteriyor. Yaşlı ama taş gibi kadro ve sıfır taraftar baskısıyla sürekli son düzlükte kaybetmesi kabul edilemez.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamın stressi kaldıramadıgını görmemek için 5 duyunun hepsini kapatmıs olmak lazım.

Necip bu takımdan gidecek en son oyuncu 4-5 mevkide oynayabilen bir yedegi kimse göndermez hela avrupa kupalarına ismini yazma problemi yasamadıgın bir oyuncuyu yollamak akıl yoksunlugu direk.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben avcı'ya sıcak bakanlardan değilim, hatta bu sene şampiyon olsa kesinlikle gelmesin derdim.

iki senedir şampiyonluk kaçırıyor ve artık başakşehir'de olamacayağını gördü bence. biz sıfır taraftar baskısı diyoruz da o da sıfır taraftar desteği diyor sonuçta iki ucu keskin kılıç bu. şampiyonluk hırsı varsa bu sene iş yapabilir belki ama yeni imza atmadı mı, bjk de daha fazla para verebilecek durumda değil.

şahsen ben guti'yi isterdim ama hiç düşünülmüyor. okan'ı abartıldığı kadar iyi bulmuyorum ben de ama f/p tercihi olabilir belki. lucescu çok yaşlı ve pahalı olacaktır bence gerek yok, sportif direktör olarak okan yanına toplamda şenor maaşını aşmayacak şekilde düşünülebilir belki. sergen'in önce en azından bir okan buruk kadar kendini kanıtlaması lazım diye düşünüyorum buraya gelmeden önce.

Stringray tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Okan Buruk kendini ufak takımlarda fazlasıyla gösterdi. Bence hak ettiği hype'ı görmüyor bile. ben taa elazığspor'da yaptıklarından beri hayranım kendisine. Ama işte küçük takımların büyük adamı olmaktan ötesi karanlık evet, zaten bir atlama şansı verilmesi gerekiyor kendine onun içinde burası güzel adres. Geçende demiştim Guti / Okan Buruk ikisi de atlama şansını hak eden çok iyi isimler ama ikisi de risk almak olur.

Risksiz seçenekte en iyisi Avcı. Ben Avcı'nın sorgulanmasını da çok hatalı buluyorum.

Öncelikle Avcı ilk defa bu sene şampiyonluk kaçırdı. Geçen senelerde de şampiyonluk yarışındaydı ama kendileri dahil herkes bir bok olmayacağını biliyordu. Bu sene gerçekten ilk defa şampiyonluk hedefiyle çıktılar yine patladılar ama bu sefer onunda baskısının altında kaldı. 

Ben zaten katılıyorum bu görüşe. Kaldığı baskının altında ezilmesi dışında ama hiçbir hatası olmadı o noktaya kadar senelerdir. Açık ara ligin son 5 yılındaki en istikrarlı ve başarılı teknik direktörü ve Başakşehir'den ayrılıp üç büyük yapması şart ilerlemek için.

Ki ben de genelde Avcı'yı suçsuz bulanlardanım. Siyasi baskı buram buram, kulüpten de baskı var, psikolojik ortam varken tek başına göğüsledi hepsini. GS ve BJK mesela taraftar desteği ile aştı çoğu şeyi orada o da yoktu.

Üç büyüklerden biri ligin o son dönemecine hayvan gibi zor fikstüre 8 puan farkla girsin, beyin tutulması bile yaşasa hocası sadece içerideki maçlarını taraftar sayesinde kazanarak o puan farkını korurdu. Başakşehir içeride Rize, Sivas, Ankara ile oynayıp 4 puanı zar zor çıkartabildi son dönemeçte. BJK bu takımlara leş oynadığı halde aynı dönemde 13 gol attı mesela.

O büyük kulüp kültürü ve desteği arkasında olsaydı bu sene baskının altında böylesine ezilmezdi. Avcı o sınırı aşarsa zaten tartışmasız ülkenin en iyisi olur ve üst üste başarıda kazanır. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ha tabii BJK mesela üç büyüklerde onun için gelmesi en zor kulüp. Yıllardır onunla en çok problem yaşayan taraftarlar BJK'liler hep. Önce kendini taraftara bir şekilde kabul ettirmesi gerekecek ki o da bir baskı yaratacak. 

Geldiği ilk günden itibaren rahat olamayacak. Çalışma koşulları da zaten zor olacak. Ama işte bu sayede o son dönemece ibr daha kalırsa daha güçlü ve ayakları yere sağlam basan adam olarak gelebilir ki bu da kazanım.

Diğer senaryoda zaten yapacak bir şey yok. Kendini ilerletememiş sadece sağlam contender ama kupa göremeyen bir hoca olur.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bjk tribününe kalsa ohoo zaten, son iki sezonda en istenmeyen adamlar talisca ve burak yılmaz oldu en skorer oyuncular lel.

diğer taraftan bugünkü maçı izledim de seneye şampiyonluğun söz konusu olabilmesi için td konusu bir yana ljajic'in alınması, karius'un sezon boyu iyi bir konsantre ile oynaması, kagawa'nın uygun bir maliyetle alınması, marcelo'nun geri dönmesi, birer tane çift yönlü bek alınması, atiba'nın gencinin bulunması ve kanatların komple değişmesi lazım. ve bunların dorukhan ile güven'in satılmadan yapılması lazım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kagawa'dan daha büyük ihtiyaçları var kulübün. Alınsa güzel olur 1-2 milyon euroya ve uygun maaşa ama öncelik değil. En son para kalırsa falan zorla al ancak. 

Vida satıp yerine Ujfalusi tarzı bir deneyim bulmak gerek. Mirin iyi çocuk ama beyinsiz. 2 sene falan beyinsizliğini perdeleyecek bir tecrübe ile oynarsa belki gelişim gösterip, verim alıp kar ederek satabiliriz.

Sol bek-sağ bek şart oğlu şart. Yok yani elde böyle olmayacak. Gökhan - Caner tamam da rotasyon olmaktan öteye gitmemeliler artık. Gökhan as olur da o da fiziken sıkıntılı.

Geri kalan kısımlardan da bir çift yönlü kanat oyuncusu alınsa aslında fazlasıyla yeterli kadro var. Duruma göre devre arası için bir şeyler yapılmalı.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...