Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HUAWEI P30 pro


akirafes

Öne çıkan mesajlar

Do I need to stop using my Huawei phone?

No. If you already have a Huawei smartphone, it will continue to operate as normal. “Huawei will continue to provide security updates and after-sales services to all existing Huawei and Honor smartphone and tablet products, covering those that have been sold and that are still in stock globally,” Huawei said in a statement.

Will I lose access to Google?

No. Google, Google Assistant and the various Google apps will continue to operate on existing smartphones.

Will I no longer receive app updates?

No. App updates are delivered by Google Play in the west, and will continue to be so on existing smartphones. Google said:

 

Bu bilgiler ışığında, ikinci el huawei telefon fiyatları düşmeyi bırak, artacak ?

Mevcuttakilere tek dokunan şey android genel updateleri geç almak olacak, o da çok büyük problem değil benim gözümde. High-end kullanmadan duramayanları etkiler sadece.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten google da sürekli çözüm bulmaya çalışacağız yönünde açıklamalar yapıyor. Google için de büyük kayıp olur Huawei'nin gitmesi. Hatta daha da kötüsü, huawei ve diğer çinli üreticileri gaza getirip kendi OS, arayüz ve storelarını dünyaya açmaya teşvik edecek. Yok yere Google'a rakip çıkartacaklar ?

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gencler size bir sorum olacak. benim oglan simdi dubaide temmuzda gelecek gelirkende kardesine telefon getittirecektim onunla. ama son cıkan yasa ile yurtdısından getirilen telefon hangi pasaporta kaydedildi ise o kisiye ait kayıtlı sim kartlarla kullanılabilecekmis.

beni sorum bu yasa 1 haziranda yururluge girecekmis. oglan telefonu hemen alsa pasaporta hemen bugun kaydettirebilirmi yoksa pasaporta kaydettirebilmesi icin illa Turkiyeye giris yapması mı gerekli.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@riglous ben pasaport kaydı yapılırken tekrar yurda donmus olması gerekiyor sanıyordum.

hattı devretmekte sorun yokta yeni sistem telefonlardaki 2. el olayını bitiriyor  haliyle ordan alınırkenki avantaj pek kalmıyor.

birde oglum kendi ziraat bankası hesabına girerken orda telefonuna sifre  mesaj olarak geliyor pasaport kaydı yaparken gelen mesajlarda gelirmi acaba?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...