Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Trek: Picard - CBS


Komutan

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...

Final fena değildi, ilk iki bölümde iyiydi ama sezonun gerisi vasattı.

Laris'in neden Talinn'e benzediğinin de açıklanması lazımdı. "Benziyorlar işte" pek tatmin edici bir cevap değil.

Herhalde bir sonraki sezon da en sondaki tüneli açanlarla uğraşacaklar. Picard'ın ilk sezonundaki başka galaksiden gelen sentetikler olabilir ki onlar Discovery'deki Control ile de bağlantılı olabilir. Sadece Picard'da değil diğer dizilerde de bununla alakalı bir şeyler olabilir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bütçesi çok düşük sanırım ondan kapalı mekanlar aynı oyuncular kullanılıyor, çok kassak kendi aramızda çekeriz bunu zaten. bence kötüydü. şimdi enteresan falan geliyorda düşününce bilmem kaç bin yıllık borg ırkını 2dklık konuşmayla... savaşma seviş denmesi fln. eskiyi bozmadan yeni bir şey yazmak bu kadar zor mu? değil ama mesaj verme kaygısı hep. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

Jack'in zihnindeki varlığın Borg olma ihtimali, Picard'ın geçmişine bağlanabileceği için, var. Fakat Terry Matalas bu sezon Borglar olmayacağı yönünde bir tweet atmıştı. Tabii yalan söylüyor olabilir.

Bir diğer ihtimal Pah-wraith. Hem insanların zihnine girme güçleri var hem de bunu yaptıklarında ele geçirdikleri kişinin gözleri kırmızılaşıyor. Ayrıca "ancient" tanımına da uyuyorlar. Bana bu ihtimal daha güçlü geliyor.

Ama belki de Amahl Farouk çıkar. Malum, daha önce de Patrick Stewart'ın bir oğlunun zihnine yerleşmişti 🙂

 

Komutan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Reddit’de şöyle bir yorum var:

”The other YouTubers who have seen it have sort of hinted that 1) it's not Pah Wraiths, 2) it's the Borg but not how you think and 3) whatever it is the ending sticks the landing. I believe Robert Meyer Burnett, who has seen all 10 and hated Picard S01 and S02, said he's watched S03 three times now and it's renewed his love of Trek.

If it turns out to be the Borg it won't really be mind blowing but could be a fitting end to TNG depending on how it plays out.”

Bir de Starfleet’e karşı yapılan planın ışınlayıcılarla bir bağlantısı olduğu düşünülüyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...