Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batwoman (2019)


GONDARCENGIZ

Öne çıkan mesajlar

Ben zaten gıcıklığına koydum SS'leri ?

Öte yandan "ana Batman hikayesi" de çok değişken bir şey. Yazarına çizerine göre çok değişiyor. Kimi yazarlarda Batman hiç süper kahraman bile değil, sadece dedektiflik ve zeka üzerinden çözüyor olayları, kimilerindeyse daha action hero kıvamında pata küte adam pataklıyor mesela. Kimisinde çok daha karanlık tınıda ve derin, kimisinde standart bir white knight. İlk çıktığında daha bir dedektif yönü ağırlıkta mesela. Çok fazla takip etmedim, illa ki çapkın yavşak Batman'li çizerler de vardır. En azından romantik ilişkisini baz alan 1-2 hikaye biliyorum ben. Ama genel yargı daha geri planda tutuyor cinselliği haklısın.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

11 dakika önce, paradoksalkedi dedi ki:

abi ben genel olarak ana batman hikayesinden bahsediyorum. her bir türlü reboot veya farklı comic evreninde belki aseksüel sapyoseksüel pedofili nekrofili falan batman de olabilir bu beni ilgilendirmiyor.

batmani batman yapan hiçbir zaman seks hayatı ve tercihleri & istekleri değildi bunu demeye çalışıyorum. batman ne zaman kimle yatacak diye kimse batman izlemedi & okumadı. bunu ön plana çıkarmadı.

şimdi batwomen dizisi yapıp KONUNUN ORTASINA LEZBİYENLİK koyarsan böyle saçma olur işte.

anlıyorsunuz ama anlamamaya çalışıyorsunuz gibi geliyor bazen.

olm bütün batman serilerinde catwomanla seksliyor. tim burton filmleri olsun, nolan serisi olsun, oyunlarında hatta geçen telltale batman oynadım yine seksledi. gerçek kimliği çıktı falan. parlak vampirli yeni filmde de catwomanla sevişicekmiş. hepsi de baya impactli batmanin hikayesine.

burada hata batwomanı lezbiyen olmasını göstermenin aşırı büyük önemli bir kısımmış gibi algılaman bence. trailer'a baktım 2 sn bi kadınla bakışıyor. aynısının yerinde bi adam olsa kimse takmaz. ultra sjw hassasiyeti de çok boktan ya. bi sakin olun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fragman değil bahsettiğim şey:

https://www.dccomics.com/blog/2019/05/07/breaking-news-batwoman-series-officially-coming-to-the-cw

"While there are other LGBTQ+ heroes and villains within DC’s quickly growing universe of TV shows, Batwoman will be the first superhero show to feature an openly gay character as its lead. According to the show’s logline, Batwoman will follow Rose’s Kane as “she soars onto the streets of Gotham as Batwoman, an out lesbian and highly trained street fighter primed to snuff out the failing city’s criminal resurgence. "

DC'nin kensinini diziyi böyle tanıtması. sadece  fragmandan değil yani, fragmanda bir şey yok zaten. diziyi tanıtma paragrafı bu.

26 dakika önce, Black-ice dedi ki:

nolan serisi olsun, oyunlarında hatta geçen telltale batman oynadım yine seksledi.

abi nolan üçlemesinden aklımda kalan bir seks sahnesi yok. sende varsa sorun bence sende. öyle bir seride bahsedilecek son şey seks galiba. bunu demeye çalışıyorum ben.

paradoksalkedi tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamam abi ben de diyorum ki dark knight rises'ın konusu dibe vurmuş bir kahramanın hikayesi idi. bunu promote etsen mesela "batman once again COMES from the darkness with his heterosexual relationship with catwomen" diye etmezsin di mi? dark knight'ta rachel ile yok catwomen ile falan gelişen ama ön plana çıkmayan çok arkada kalan şeyler. ya bak böyle olsun, bir şey diyeceğini sanmıyorum "çoğu" kişinin, ben de demem.

saçma olan şey bu yapımı promote eden şeyin lezbiyen karakter olması.

sexism, racism, homofobia ile falan savaş, normalleşme güzel bir şey. ama bunu kör göze parmak ile bağıra çağıra yapınca ben yarardan çok zararı olduğunu düşünüyorum. bunları promote etmek yerine OLMASI GEREKEN bir şekilde DOĞAL bir şekilde işle geç dizide. promote etme adına bokunu çıkarırsan daha fazla hate topluyorsun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...