Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batwoman (2019)


GONDARCENGIZ

Öne çıkan mesajlar

  • Konu başlığı aquila tarafından Batwoman (2019) olarak değiştirildi
1 saat önce, sacrolash dedi ki:

captain marvel filminde rahatsiz edici bisi yoktu ?

Kendi filmini izlemedim, kötüymüş, SLJ götürmüş o filmi diyorlar. Thor 2-3'ü falan da sinemada izlememiştim benzer şekilde kötü olduğuna dair yorumlar aldığım için (Hulk'lı ulan yine görece güzelmiş aslında). Ama Endgame'de izledim, inanılmaz zorlama, süper yapmacık bir karakterdi ve sadece GURLPWR diye kondum diye bas bas bağrıyordu. Neyse ki screentime'ı fazla değildi. Nitekim hikayede esasen yeri yoktu. Tepkim Endgame'de izlediğim kısmı için.

40 dakika önce, Flassh dedi ki:

kadın  görünce trigglanmısınız yine sjw diye

Kadın görmekle alakası yok, kadın karakterli güzel çizgi roman konsepti yapacaksan muhteşem Atomic Blonde var mesela. O da güçlü, o da eziyo, lgbt'yse o da lgbt ama taş gibi film yapmış adamlar. Buradaki sıkıntı aşırı yapmacık GURLPWR diyalogları. Üç dakika ve totalde 10 cümle sürmeyen trailerda 5 kere "Bak kadın ha" "dikkat bak kadın" "anlamadıysanız yine söyliyim kadın" repliği var.

Güzel film/dizi çekmek için çekip ona başrolde female lead vermekle sırf SJW amacıyla crusade yapayım amacıyla yola çıkıp ona kılıf olarak film/dizi bulmak arasındaki fark bu işte. İlkinde zaten amaç güzel film çekmek, dizi çekmek, iyiyse alıyor yürüyor. Diğerinde baştan her şeyi sjw amacına döndürünce esas konuya odaklanamıyosun, ortaya tırt bişi çıkacağı belli oluyor. Ha bi de güven geliyo "olm mutlaka sevecekler zaten, sevmeyeni de kadın görünce triggerlanıyo diye linç ederiz" diye, o rahatlıkla kasmayıp tembel işi bir şeyler çıkartıyorlar piyasaya.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...