Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO


GERGE

Öne çıkan mesajlar

6 saat önce, senko dedi ki:

sonla alakasi yok, herkesin kafasinda farkli son vardir zaten muhtemelen.

Ama 7 yilin emegini bu sekilde devasa mantik hatalari ile oldu bittiye getirmeleri sinir bozucu. 

this.

+ out of char hareketler + gizemleri açıklamak yerine sikko romantizm sahneleri ve komikliklere zaman ayırmış olmaları. geçen sezon artıyordu, final sezonda tavan yaptı işte.

akgezenlerin çizdiği spirallerin anlamı ne, lord of light'ın olayı ne, sakat "ben artık stark değilim, 3 gözlü kuzgunum" dedikten sonra nasıl kendini kabul ettiriyor vs.

yoksa bir diğer açıdan bakınca verdiği mesajlar kötü değildi bu sezon. erjerin aleviyle bile ölmeyen bir gücün genç bir kızın hayatta kalmak için suikastçi olmayı seçmesiyle bitebiliyor. tüm ömrünü intikam almaya adamış bir hayatın ölümden başka bir şey getirmemiş olması. insanın doğa üstü güçleri olsa bile gözünü hırs bürüdü mü yüzbinleri kül etmeye tereddüt etmiyor oluşu. en zor görevler/kararlar sevilenlere karşı yapılan seçimlerdir gibi gibi.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

19 saat önce, Gallant dedi ki:

+1. GOT'un hikayesi mevcut senaristlerin yeteneginin bir kac fersah ilerisinde, Martin bunlar olucak dedi, ama adamlar dolduramadilar bosluklari. Simdi bu adamlara star wars trilogy veriyorlar.

Star Wars mıçalı çok oldu, daha fazla mıçamazlar diye düşünüyorum :D...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

41 dakika önce, sacrolash dedi ki:

su vasat diziye harcanan mesai giden efor bi 3. dünya ülkesi kurulurdu beyaz yaka mesai yapamaz oldu su hale bak rezalet.

Niye gidip bi üçüncü dünya ülkesini kurtarsınlar ki? Biz niye kurtaralım? Bize ne onlardan hahahahayt balkabaklı venti lattemi içerken güleyim biraz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...