Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO


GERGE

Öne çıkan mesajlar

Diziyle ilgili en beğendiğim yorum şu LotR karşılaştırması oldu.

Spoiler

Hikayenin Frodosu olan Bran gidip Aragorn gibi güç sahibi oldu, hikayenin Aragornu olan Jon da Frodo gibi "sürgünü" tercih etti. Tam bi GRRM twisti gerçekten

 

Beklediğim kadar kötü değildi, yani yine sıfır duyguyla izledik geçen sezonlara göre falan ama en azından kitapların sonunu eğrisi doğrusu öğrenebildiğimiz için mutluyum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle otobuste Dany-Jon spoiler i yedim. Danimarkali bir elemanla beraber hatuna mudahele ettik, dedim bekliyoruz o sahneyi ama episode cikali 10 saat olmus biraz bekleseydin bari, ilk durakta indi kendisi ?

Spoiler

 

Eger sezon 10 bolum olsaydi, night king olayi ve dany in delirmesi daha iyi islenseydi, bir nebze kabul edilirdi. Boyle cut to the next scene, olay orgusunun icine etti.

Bran oturdugu yerden kral oldu resmen, three-eyed troll. Bir allah in kulu da three-eyed raven ne ola ki demedi. Birde "buraya kadar niye geldim zannediyorsun" dedigi sahne de, bastim kufuru.

Dany zart diye oldu, en azindan bir kac kisiyi daha harcasaydi giderken. Benim tahminim, Arya ve Bran i harcar yonundeydi, ama olmadi. 

Jon zaten night's watch lafini duyunca, hay ben boyle kaderin icine tukureyim dedi, mance rayder oldu. Esasinda kral olmasi daha uygundu, ama Jon Snow adiyla.

Bron tamamen fan service. George Martin harcar kitapta buyuk ihtimal.

Zik gibi bitti, bu kadar tatava bunun icinmiydi dedirtti.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

32 dakika önce, Sam dedi ki:

ilk sezon süper, ikinci sezon saçmalamaya başlıyor sonlara doğru ama. yine de izlenmesi lazım gelir hani.

ilk sezonu izlemiştim zaten. 2.ye başlamamıştım ama çok vakit geçmiş üstünden şimdi bi şeyler okuyup hatırlamaya çalışıyorum ahah

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hikayenin bitişinde problem yok da işleniş o kadar kötüydü ki hele ki hbo tam sezon istemişken böyle bir karar almaları falan herhalde adları asla unutulmasın istediler game of thrones'un içine sıçan insanlar olarak.

yazık günah da neyse 5 yıl boyunca aktı gitti ilk sezonlar o bile yeterli gözümde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son sezonunda saçmalamayan dizi çok az. dizi biteceği yerde gereksiz sezon ekledikleri için. örnek: supernatural, dexter, lost, walking dead.....  hikayeyi para kazanmak için uzattıkları aşırı belli oluyor. breaking bad hariç tabi. got yine iyi bir dizi baştan sona

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...