Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO


GERGE

Öne çıkan mesajlar

Ben genel olarak @Sam ve @Sotto 'nun onceki sayfalardaki yorumlarına katılıyorum.

Karıştırılan iki durum var bence. Birincisi tutarsız parçalar/hikayeler ve insanların sövmesi, diğeri ise görece tutarlı ama insanların tatmin olmadığı için sövmesi.  İlki işte savaş mekanikleri vs gibi durumlarken ikincisi ise beklenilen teorilerle uyuşmayan hikaye gelişimleri. insanlar ikisinden dolayı da mutsuz olabilir de ikinci durumda çok da fazla sallamaya gerek yok yapımcılara. Dediğim gibi sonuçta keyif almak için izliyoruz. Kimse "hmmppfs olm bu bölüm de milyon dolarlık yapımınızın açığı/zayıflığını bulacağım sizi kahrolası zekasızlar hmppfs" motivasyonuyla izlemiyordur heralde

Spoiler

İkinci duruma en güzel örnekler. Bu bölüm Dany'nin mad queene bağlaması ki ipuçları olan bir senaryo, diğeri de NK'yi Arya'nın öldürmesi. İkisi de senaryo içinde müsait ihtimaller fakat izleyenler birçoğu datmin olmadı. Yani her izlediğimiz futbol maçında da tuttuğumuz takım yenmiyor abi fazla sallamamak gerek burada diziye.

Ama benim özellikle eleştirdiğim kısımlar, derin geçmişi olan karakterleri vasat sonlara ilerletip geçmiş 6-7 sezonluk bekleyişi hiç etmek. Bunun en güzel örneklerinden bazısı Jamie ve Arya.
Arya'nın tüm davası ilk sezondan hayatta kalmak ve listesindekilerden intikam almak. Listedeki en büyük kişi olan Cersei'nin dibine gelip houndun geri dön demesiyle dönmesi. Cersei'nin peşine düşersin, başına bir şeyler gelir kale yıkılır falan kaçıp kurtulmaya çalışarak vazgeçmek ayrı " ha ok" deyip dönmek ayrı.
Bir sürü böyle hayal kırıklığı var da üşeniyorum yazmaya.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bölüm bayağı kötüydü, ve çok ağır eleştiriyi de hakediyor. 

Ama standart pati gençliği bazen reddit'ten gaza gelip saçma eleştirilerde de bulunmuş klasik olduğu üzere.

Bu arada esas olayı her konunun sürpriz bitebileceği olan bir dizide "izleyenlerin beklediği şekilde bağlanmadı olaylar, tatmin olmadık" diye eleştirmek de fail bence.

Spoiler

Mad Queen: Zaten beklenen durumdu, ve böyle olmasında sıkıntı yok. Hatta "Eee ana hikaye WW son boss NK değil mi"yi toparlayabilecek bir plot, nitekim yine 1. sezonun başından beri gelişen bir plot. Ama bunun izleyiciye verilişi saçma, aşırı kötü. Tamam ardarda sayısız sebep dizmişler; genler, Meriç'in ölümü, yancıların ölümü, her yerde ihanet görmesi, Jon'un reddi falan çökertti psikolojiyi, ama dendiği gibi Anakin'in dönüşünden daha kötü bir dönüştü (ki SW'nin kitabını okuyan aslında Anakin'in ne kadar başarılı döndüğünü görür filmin aksine). İyi işlense çok güzel olabilecek bir dönüşümü "bize ayrılan vaktin sonuna geldiğimiz içiiin..." tandansında alelacele çekmişler, patlamış.

Varys: Diyalogları ve son dönem gözden düşmesini eleştirenler sonuna kadar haklı. Ölümünü eleştirenler halt etmiş. Adam Dany madness'ı geç fark etti. Zamanında Dany'i durduramadığını görünce apar topar risk alarak Tyrion'a gitti, sonrasında da kaçıp kendini kurtarmak yerine minimal de olsa belki bi ihtimal engellerim diye kaldı. Realm'e hizmet için göstere göstere gitti. Hatta son saniye hala sağa sola Jon'un kimliğini açıklayan mektuplar yazıyodu "ben başaramadım, belki başkaları başarır" diye.

Jamie: Cersei'ye dönüşünde bence sıkıntı yoktu, her karakter geliştiren mutlu sona ulaşacak diye bir şey yok. Relapse, elde patlama olası şeyler, Jamie'nin tutkusu da galip geldi. Ama Jamie bu zaafı dışında onurlu bir adam, yıllarca karakter gelişimi de daha onurlu ve daha insancıl birine dönüşmesini sağlamıştı. "Ya masumlardan bana ne hacı" diyecek bir karakter değil. Orada çok çok pis saçmaladılar. Öte yandan Cersei arcta cadının kehanetini elde patlattılar, foreshadowingi bozdular, farkında bile değiller. O olmadı.

Scorpion vs ejder: Açıklaması yok, kepazelikti. Oyuna patch çıkartıp nerflemişler sanki. Bayağı kötüydü.

Arya: Baydı. Habire "öldü mü acab.. ce-eee yine çıktı" çok gereksizdi. En sondaki beyaz at tırt olmuş. Eğer o Arya'nın öldüğünü ve realmden ayrıldığını simgeleyen bir sembolik anlatım olsa muhteşem olurdu, bi sonraki bölüm sneakpeekte yine bıcır bıcır gözüktüğünü görünce iyice tırt oldu.

Savaş twisti: Teslim olan adama dalmak konusunda hadi dothraki ve unsullied tamam, ama northmen ve knights of vale (gerçi bunları göremedim hiç piyasada) bana abes geldi.

Clegane'ler: Dövüş ve finalleri beni tatmin etti. Mountain'de hala derinde bir şeyler kalması, yeri gelince büyüye bile direnip command'ı sallamaması güzel detaydı.

Jamie vs korsan: Kötü bir tesadüfle başlayan tırt bir dövüş, tırt bitti. Son diyalog (daha çok monolog) hariç tırttı.

Tyrion: Tyrion'u Tyrion yapan herşeyi sildiler bu sezon. Komple düz boş adama dönüştü. Sezonun en büyük hayal kırıklıklarından biri.

Son bölümde (çoktan unutulmuş olan) Iron Bank fleet gönderip "faizi ödeyin hacı" diye gelir, Westeros'a ipotek koyar biter deseler "kafi" diyecek kıvama geldik genel olarak.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, eyyorlamam bu kadar.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

Abi Dany ile ilgili en büyük sıkıntı şu ilk 5 sezon kendine ait olanı yani taht almak için sezonlar boyunca gayet güzel ve özgün şekilde güç toplarken birden westeros'a gelince jon'a aşık olup itici/bayağı durumlarla gösterilmiş olması. NK ile savaştıktan sonra hala hayvan gibi ordusu falan olması, ejderlerinın  mal gibi bok yoluna gitmiş olması falan hep eski karizmasını tüketti. onca cringe sonrası mad queen'e bağlanması datmin etmiyor, yoksa mad queen dönüşümü çok daha güzel işlenebilirdi dediğin gibi.

hemen paralel bir hikayeyle, kimliği belirsiz toy bir piç olan jonun sezonlar içerisinde nasıl cesur bir  savaşçı ve kuzeyin lideri olduğunu izlemek çok keyiflidi ise birden bu çizgiyi terk edip sansa ile dany arasında kalan jon izlemek de o kadar itici/datmin etmeyen bir durum oluyor. Yoksa elbetteki iki kadın arasında kalan, ve bir seçim yapmak zorunda kalan lider portresi saçma değil.

Varys iki sezondur tamamen vasıfsız olarak yazılıyordu, tyrion'a çüksüz espri yaptırmak dışında bir numarası yoktu asıl mevzu WWlere kayınca. Zamanında Varys tyrion'u saraydan kaçırıp hayatını kurtarmıştı, burada tyrion dany'e ispiyonlayıp varys'i satması üzücü oldu. ikisinden biri bedel ödeyecekti varys'e kitlendi fatura sdf

Jamie'de bence sıkıntı var şöyle ki: bu adam hep ailesi için yapmak zorunda kaldığı şeyleri yapan ve hakkı yeterince verilmemiş bir gizli kahraman gibi lanse edildi dizide. Mad queen'e asıl dönüşen Cersei idi ve bunu ilk farkeden oydu. zaten ölülere karşı savaşa bile katılmayıp üstüne kardeşlerine suikast emri vermiş biriye karıya, Brienne gibi daha anlamlı bir aşkı bırakıp dönmesi = "şuraya seyircinin ummadığı bir senaryo insert, enter" hikayesi. Cersei'yi öldürmemesi anlayabilirim "things we do for love" mottosuyla, fakat euron kavgası sonrası gidip eski aşıklar gibi birlikte ölmeleri baya ucuz son.

Cleagen bowlu şahane verdiler. hem görsel hem de kurgusal iyi tasarlandığı belli. Hound kılıç saplıyor tık yok, hançerle deşiyor tık yok, kafaya sokuyor hala ayakta, artık kendi kafası patlamak üzereyken tutup birlikte ateşe atlamaları, hem başka çaresinin kalmadığını göstermesi hem de göndermeleriyle çok datmin ediciydi mesela.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

45 dakika önce, Rewendor dedi ki:

Bu arada esas olayı her konunun sürpriz bitebileceği olan bir dizide "izleyenlerin beklediği şekilde bağlanmadı olaylar, tatmin olmadık" diye eleştirmek de fail bence.

dizinin esas olayı her konunun sürpriz biteceği değildi, sürpriz olmuş olmamıştan çok dombilinin dediği şu olay eksik:

spacer.png

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10 dakika önce, Raze dedi ki:

dizinin esas olayı her konunun sürpriz biteceği değildi, sürpriz olmuş olmamıştan çok dombilinin dediği şu olay eksik:

spacer.png

 

This.


Dizinin kalitesinde yatan en büyük unsur bu zaten. Son iki sezonda artan eleştirinin de sebebi ayrıca ?
Şok edici olay oldu, olmadıdan daha çok anladığım kadarıyla Rewendor'un kastettiği izleyecinin en çok beklediği hikaye gerçekleşmediği durumda abartı reaksiyon göstermesi durumu.

allahless tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diyalogların iyice içine edildiği dizinin cgi'ı güzel olsa ne olacak abi.

Spoiler

dany'yi o kadar alelacele mad queen'e bağlamak istediler ki diyalogların bile içine sıçmak zorunda kaldılar iyice. NK yenilmiş, güç bela hayatta kalmışsın, kıçını doğrultup bir savaşa daha gireceksin; herifin derdi gerçeği kız kardeşlerine söylemek alüminyum. o diyor ki söylemem lazım, diğeri diyor ki söyleme. ya baba ŞİMDİ ZAMANI DEĞİL dedirtmek bu kadar mı zor. madem tahta geçmemi istiyosun önce şu savaşı bi kazanalım bi düzeni sağlayalım sonra söylersin diyemiyor mu bu kadın. diyebiliyor tabi ama derse mad queen hayatta olmaz diye diyalogları bile iyice zayıflaştırıp içine sıçarak katlettiler diziyi işte.

şu bölüme harcayacakları parayı long night'ı 2 bölüme yayarak ona harcasalardı keşke de böyle salak bi bölüm de görmemiş olurduk.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

izledigim diziler icinde en kotu bolume sahip sey bu bolum olabilir. 

bir an yazarlarin bizi ananasi babasi elleri ile kendi yuzunu kapatip acinca eglenen kucucuk bebeler olarak bizi dusunduklerini hissettim.

bu arada tum dubrovnik'te, split'te bi suru yerde kesiflerde, cekimlerde bulunmalarina ragmen tum sehirde gecen olaylari rector's palace 

https://www.google.com/maps/@42.6402828,18.1104168,3a,60y,62.17h,103.38t/data=!3m6!1e1!3m4!1suqlZ-kjRvExnG7nUWpGsXg!2e0!7i13312!8i6656

ve de Sponza Palace onunde geciyor olmasi komigime gitmedi degil

https://www.google.com/maps/@42.6410675,18.1102973,3a,75y,110.61h,102.27t/data=!3m7!1e1!3m5!1sR1jhnBt40buVND38QT_BRg!2e0!3e11!7i13312!8i6656

o kadar kocaman sehir gosterip her olay oldugunda ayni yerde (ama nasilsa farkli lokasyonlarda) karakterlerin gosterilmesi komik geldi. spoiler vermeyelim, x karakteri yerden kalkar, burasi. y karakteri koseyi doner buraya cikar. z karakteri oraya buraya bakarken gene ayni yer...

senaryo... bakin herkes, her konuda yetenekli olacak gibi bir beklentide olmak dogru degil. adamlar uyarlama konusunda 15/20 gibi bir basariya sahip olabilirler. uyarlanacak materyal olmadiginda 737 max 8 gibi cakiliyor olabilirler. anliyorum. ama bu sezon icin 2 senelik caba harcandigini dusununce ortaya cikan urunun bu kadar cig bir michael bay eseri olmasi gercekten sikici oldu. (gercekten de "sanirim ben daha iyisini yazabilirdim" diyebileceginiz bir seviye kotu bir seviye...)

toplam 72 bolum suren bir yapim icin (ve de uyarlandigi kitap dusunulunce ilk anons edildiginde cogumuz tarafindan beklenilen bir yapim idi bu) hayatimizdan neredeyse 3 gun harcamisiz. bu kadar kotuye gidecegini bilsek bilmiyorum caba gosterir miydik izlemeye...

https://www.bingeclock.com/s/game-of-thrones/

ha eve gidince kafamizi bosaltmak icin izledigimiz, sadece gunun stresinden kurtulmak icin baktigimiz ekranda harcadigimiz sureye bir deger bicmiyorum. atom mu parcalayacan onun yerine goygoyuna girmemize gerek yok. sadece ortalama bir kalitenin devam ettirilebiliyor olmasi hos olabilirdi.

gordugum kadari ile olsuturduklari set cok dar bi alani kapliyor galiba onca tekrar bundan dolayi... kotu bir secim.

image.png

 

dasaaa tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olumlu bakmak lazım, süper meme generator oldular. /freefolk hiç olmadığı kadar eğlenceli bir yer. benim favorim şu an itibariyle

~~Its always sunny in Westeros~~

Spoiler

7:52 am

Thursday

Dragonstone Inn

Jon: “I’m telling you that’s not how you become queen!”

Dany: “Maybe not for you, you dumb bitch! But I’m a five Stargaryen.”

Jon: “I am not a bitch!”

Greyworm: finishes a beer “Yeah, you are totally a bitch!” holds hands above head like wolf ears “Bork! Bork! Bork! Bork!”

Dany: “Dude, what the hell are you doing?”

Greyworm: “I’m..I’m making fun of Jon.”

Dany: “No, you’re trying and failing. What you are doing is making a complete ass of yourself. Have some self respect for R'hllor’s sake!”

Greyworm: “Not cool. Don’t take the Lord’s name in vain!”

Sandor and Arya enter

Sandor: “Whatever it is you morons are doing, cut it out! Arya and I have a plan!”

Arya: “Yeah! Remember that homeless guy that got stabbed a bunch and now he looks all gross and stuff?”

Greyworm and Jon in unison: “Gregor?”

Dany: “I literally have no idea who that is.”

Arya: “You know. That big guy. Freakishly strong. Like, he’s kinda dumb but is super strong.”

Dany: “No clue.”

Greyworm: “You know, Gregor. The Mountain.”

Dany: “YOU CAN’T JUST KEEP CALLING HIM SOMETHING NEW! WHO IS THIS GUY?!”

Sandor: “Gregor, the mongoloid!”

All but Sandor: “WHOA!”

Jon: “Sandor, you can’t just call people ‘mongoloid.’”

Sandor: “What? That’s what we’ve always called them. Anyway, this particular mongoloid owes me money.” Pulls a sword out from a duffle bag

All again: “WHOA!”

Dany: “R'hllordammit, Sandor! You’re gonna get us on some kinda list!”

Greyworm: “Dude, seriously. Stop taking the Lord's name in vain.”

Arya: “Sandor just tell them what’s going on.

Sandor: “This...mentally...handicapped...ret-”

"Sandor Kills a Retarded Person"

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işteyim fazla vaktim yok bi kaç nokta

Spoiler

1- varrys bölümün başında dannyi zehirlemeye çalışıo

2- genelde işgal edilen bir şehir biçilir, ilk başta teslim olmazsa, yenildik teslim diye bişi yok savaşta o dönemlerde. 

3- danny başından beri sayko, bir düşünün yaptıklarını, yaşadıklarını, normal insan da yardırır ve unutmadan

yiğeni olduğunu bile bile yürüyor. ? 

4- arya saçma değil, gayet mantıklı karar verdi. bu kadar rage dolu bir karakter değil sonuçta hala çocuk tırsıp kaçabilir yukarda ejder şehri yakıyor gidip öleyim demesi saçmaydı bir sürü şeyden kurtulduktan sonra

5-kuzeylilerin saldırması normal. bu adamlar robert zamanından beri savaşta. son savaşta yardıma gelcez diyip yan gelip yattılar tabiki heriflerde bir nefret var ve o şehrin altını üstüne getirecekler.

sonda ne olur fikrim yok spolar var muhtemelen farklı endinglerden çekiyorlar.  

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

 

Danynin cildirmasini işlemek için 8 bölüm cekmeye gerek yok. Hatta kimsenin ölmesine de gerek yok. Yani illa hep bir sebep arayip bunu uzunca bize anlatilmasini istiyorsunuz. Belgesel mi olm bu? Çanlar çaldigindaki yüz ifadesi ve yaşadiğı nefret ve panik gayet net anlaşildi - ki Emilia clarke cok iyi oynamis-. 

Kadin ilk sezondan beri yalniz, tek güç ve kibirli

 

samaella tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

18 saat önce, sanssizsansli dedi ki:

red weddingi tabi ki tahmin etmedim ama böylesi şeylerin olabileceğini bildikten sonra beklentilerini de ona göre ayarlıyor ve olası her senaryoya hazır ouyorsun. sonra da en sevdiğin şekli olmayınca beğenmeyebiliyorsun. 

izleyicilerin en büyük yanılgısı burda.

kimse kusura bakmasın abi linç kültürünüzün bir parçası olmadığım için üzgünüm.

 

Mesele en sevdiğimiz şekil olup olmaması değil yazım kalitesi ve tutarlılık. Kitaptan uzaklaşılan ilk sahnelerden beri aynısını söylüyoruz, bu kadar birbirine bağlı olay örgüsü içinde belli kısımları atarsan o tutarlılık uçar gider diye. Güncel tabiri kullanmak gerekirse "bişeyler olduğunu biliyoruz ama ne oldu tam onu bilemiyoruz" durumu var, karakterlerin yolculuklarını eksik veriyor dizi yazarları. Bu da kurguda büyük boşluklar yaratıp bizi rahatsız ediyor. Anlıyorum grup psikolojisine asla dahil olmayan eşsiz bir kartanesisin ama dizinin nesnel yönden eksikleri bu kadar fazlayken eleştiri gelmesi normal. "Şimdi linç yiyeceğim ama ben orijinalim hepiniz koyunsunuz" içerikli mesajları atarken tonla insanın diziyi (ve kitapları, ve teorileri, ve hatta kurguya ilham veren tarihi olayları) senden daha iyi kavradığını ve buna göre yorum yaptığını / eleştirdiğini hesaba katmalısın. Ben okumuyorum / ilgilenmiyorum da geçerli bi argüman değil, keza biz okuyoruz. Burası xeşqe okumaq bilsam forumu değil.

 

18 saat önce, sanssizsansli dedi ki:

@sam sen gerçek hayatta bunların hiçbirini yapabilecek bir yere gelemeyeceğin için bekara karı boşamak kolaydır misali halamın bıyğı olsaydı dayım olurdu diye konuşuyorsun.

 

Ya aslında aryanın oradaki kararına çok takılmadım içindeki "öfke tüketir" mesajı ve bunun veren kişinin de Sandor gibi bi karakter olması nedeniyle, ama samin gerçek hayatta assassino olmamasına bağlaman gözlerden kaçsın istemedim. Evet @Sam böyle yorumlar yaparken lütfen önce klıçla döğüşmeyi, düz duvara tırmanmayı, night king kesmeyi ve düşmanlarının yüzünü takmayı falan öğren sonra ahkam kes pilis. 3A sınıfından şanssızşanslı karşimiz yorumlarında isabetli..

Meanwhile evet Arya gibi bi karakteri ne ölüm korkusu ne de sevgi yolundan döndürebilirdi. Doğru kişiden doğru yönlendirmeyi aldı, Sandor nefretin tüketmesi ile ilgili bu mesajı hem verebilecek hem de Aryanın dinleyeceği tek karakterdi sanırım, o yüzden çok da takılmadım. Ha ama bunu niye yaptılar, D&D'nin KL sokaklarında koşarken heyecan duyacağımız bir ana karaktere ihtiyacı vardı, gidip saçma salak oraya yamadılar gözden kaçırmış değiliz.

 

18 saat önce, Sotto dedi ki:

Su dunyada kitap kadar ozgun fikirlerin olabilecegi ortam yok bunu artik anlamak lazim. Ne sinema, ne oyun ne bilmem ne kitaplar kadar yazarin fikirlerini istedigi gibi ortaya koyacagi ortamlar degil. Haliyle kafamizdaki bircok seyi gorememek hayal kirikligi yaratiyor. Halbuki eminim kitaplar coktan bitmis olsaydi cok daha mutlu mesut izleyecektik.

 

Şu özrü kabul etmiyorum, Grey worm missandei aşkına, ne bileyim ilk sezonlarda Rose a falan ayrılan süreleri düzgün bi dornish plota, Great Northern Conspiracye, fake aegon plota ayırsalardı bu hale gelmezdi dizi. Danyi kitap karakterinden bu kadar uzaklaştırmasalar, astaporu 2 cümle ile geçiştirmeseler belki insanlar danynin dönüşümünü kabullenmekte bu kadar zorlanmayacaktı. Evet o izler en başından beri vardı karakterde, ama hep eleştirdiğimiz pacing hatası burda da hatalı screen timelar yüzünden ortaya çıkıyor. Aşkı memnu tadında bakışma sahneleri yerine iyi yazılmış karakter arcları yapılabilirdi, yapamamışlar ve bu yüzden eleştiriyi hak ediyor.

 

15 saat önce, tiLi dedi ki:

e abi hani cersei'nin falı, little brother? o eli bekledim bütün bölüm gösterdiler o el boğaza sarılacak dedim

Kehanete baya yaklaştı aslında orası, hatta dizide hiç bahsedilmemesine rağmen gönderme yapmış olmaları fena değildi. Hatırlayalım kehaneti

Alıntı

And when your tears have drowned you, the valonqar shall wrap his hands about your pale white throat and choke the life from you.

"Teknik olarak" ölümü taşların altında boğulmaktan değil, ona sarılan ellerin istemsizce gırtlağına basıp boğmasından kaynaklanıyor olabilir. Şuna benzer bi açıklama tam bi GRRM prophecy twisti olurdu ve benzer bişey bekliyorduk yıllarca. Kitap buna benzer çıkarsa şaşırmam ben.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

13 dakika önce, axedice dedi ki:

 

Kehanete baya yaklaştı aslında orası, hatta dizide hiç bahsedilmemesine rağmen gönderme yapmış olmaları fena değildi. Hatırlayalım kehaneti

"Teknik olarak" ölümü taşların altında boğulmaktan değil, ona sarılan ellerin istemsizce gırtlağına basıp boğmasından kaynaklanıyor olabilir. Şuna benzer bi açıklama tam bi GRRM prophecy twisti olurdu ve benzer bişey bekliyorduk yıllarca. Kitap buna benzer çıkarsa şaşırmam ben.

Kehanet açısından haklısın ama Jaime'nin karakter gelişimine uymadı. Üstelik kitaplarda şu an için Jaime böyle bir noktaya gelmekten daha da uzak. Dizidekinin aksine Brienne ile beraber King's Landing'e döndüğünden beri Cersei'e karşı soğuk.

Komutan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kitapla kıyaslamamak lazım ama dizide cersei relapse gayet tutarlı bence. Nice yılların temiz alkolikleri bile relapse yaşıyo. Hatta doomed destiny kapsamında tam bir GoT kaderi yaşadı. Kitaplarda çok fanı var diye beğenmediler bu sonu muhtemelen. Karakter gelişimine uymayan kısım knights honor code kısmı. Orada fena patladı karakterine hiç uymadı. 

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...