Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO


GERGE

Öne çıkan mesajlar

57 dakika önce, Sotto dedi ki:

Halbuki eminim kitaplar coktan bitmis olsaydi

bu arada şunu okumuşken, ian mcelhinney (barristan selmy'yi oynayan aktör), grrm kitapları yazdı çoktan demiş. ama d&d ile dizi bitmeden yayımlamamak üzere anlaşmışlar mı ne. artık ne kadar doğrudur bilmem.

k1nJo tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi belki adamlar yüzyılın trolünü yaptı ve fake season 8 önümüze sürdüler, önümüzdeki sene 1 nisanda adam gibi çekilmiş doğru düzgün dialoglu "GOT Proper Season 8" diye HBO yayına sokmasın? hem dizinin şanı yürür hemde yüzyılın reklamı gibi birşey olur, kimseler unutamaz böyle birşeyi. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hah bakıyorum sağa sola herkes rezalet diyor, en nefret ettiğim karakter ve bayık hikayesi dany nin yaptıkları için 10 veriyorum bölüme. 

Spoiler

Umarım haftaya tüm starkları yer bitirir komple salak sülale zaten, lannisterler iyidi baba ölünce zaten gözümdem düştü. dany Otursun tahta sırtlarına sopayı vere vere yönetsin malları. Gayet leş, kaotik bir son olur.

@GONDARCENGIZ keşke yapsalar.

Law tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Diziye fazla saldırdınız. Diziyi savunmanız için biraz motive edeyim.

https://www.themarysue.com/game-of-thrones-writers-no-star-wars/

 

Alıntı

In the fourth episode of the eighth season alone, we had a scene in which a woman said her consistent rape and abuse made her stronger and the only woman of color was fridged for the pain of a white woman, and that’s just the bits that are problematic on a social justice/representation scale

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...