Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint


progamer

Öne çıkan mesajlar

of drone combat iğrenç, ufo gibi manevra yapıyorlar. almam bu oyunu onlarla savaşacaksak. tactical shooter dedik gears of war çıktı.

ya görev yerine 10dk uçtum, 2 kere detected diye fail, başlarken baştan connecting to servers hooop merkez huba attı. bayağı aptalca.

gear lvl da neye yarıyor anlamadım, statlar aynı, armor statları da yok zaten bir garip.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

elden falan geçirmezler, yine iyi geliştirmişler önceki oyunda direkt midtown madnesstı araçlar.

asıl deadly swarm nedir ya laps diye instant death geçtin mi. bazen öyle bi geliyolar ki geri dönmeye bile vaktin olmuyor.

 

neyse zemin deformansyonları(kar, çamur vs) falan baya kötüymüş, e3 videosuyla alakası yok. oyun sektörü anca 1-2 sene sonra falan rdr2 seviyesine gelecek heralde. genel olarak harita/texture tasarım yine güzel olmuş, uzaktan da yakından da fena durmuyor, bazen tiling belli oluyor ama olsun. 

 

gameplay zaten ubi oyunlarında tırt o konuya girmiyorum.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda deli bug var fast travel oldum kamp yaptım kamptan çıktım karakter haritanın en ücra köşesinde gökten indi. Adam bina duvarının içinden geçti. Öldürmem gereken kişi kayanın içinde kaldı fln. Beta değil alpha kanımca bu. Hatta direk taslak aşaması fln.

Edit: Adam sniper yapmış koymuş hayvan gibi dürbünü adamı vuruyorum vuruyorum ölmüyor lan ne oluyor yine derken yaklaşınca gördüm ki o adamı gösteren oyun aradaki metal plakayı göstermekten aciz kalmış ben de paso ona sıkmışım. 

DareJedi tarafından düzenlendi
Offf ubisoft...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...

ubi inadına kanırtıyor ve güzel nefret yiyor.

sanırım bundaki motivasyonları, oyuncu milletinin kolpalığı üzerine kurulu. hadi millet boykot ediyoruz deseler de bi oyun duyururlar anında 180 preorder basar millet.

ha yine büyük oranda etkiler düz duran kitle ama geri kalan bize yeter mi diyorlar anlamıyorum. full firmanın kazancına olacak bişey olduğu için kanırtıyorlar, hazır trend de olmuşken biz de vurduralım vurdurduğumuzu diyip.

şu yeni videoda güzel işlemiş zaten eleman.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte cod, wow filan basacak sonra 'endüstri standardı' haline gelecek birkaç yılda. küçük birkaç şirket caydı ama ea, ubi, epic filan ısrarlı görünüyor maalesef. oyunculuğun geleceği herkesin çinli farmer/rmah spekülatör arası birşey olması değildir umarım.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hiç de abartılı değil ya sdf.
üç beş patron çocuğu day1ladığı oyunu max gear ile gezerken, kalan 95 kişi gerekli grind'ı yapıp, bis itemları falan düşürüp ekosistemi canlı tutarak firmanın kazandığı her bir doların belki 5 cent'ini tırtıklamaya çalışıyor. günümüz dünyasındaki gelir adaletsizliği sanala taşınıyor böylece ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...