Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Cinematic Universe (Spoiler Alert!)


GERGE

Öne çıkan mesajlar

Spiderman:

Bir suredir yazayim diyordum bugune kismetmis. Genel olarak filmi begendim ama "Omg! Best movie of the year!" seviyesinde degil.

Spoiler

 

Filmin en buyuk artisi fan service kismi, eski villianlar, eski spidey ler. Ozellikle villianlarin aktorleri cok iyi aktorler. Hatta yukarida birisi belirtmis "Keske vaktinde William Dafoe Goblin'i maskesiz oynasaydi" diye, katilmadan edemedim. Tobey goruntu olarak biraz zorlama oynamis gibi duruyor. Andrew "I miss being Spiderman" havasinda, eglendigi her halinden belli. 3 lu spidermanler arasinda gecen daha cok dialog ve sahne olmasini isterdim.

Aunt May twistini hic beklemiyordum. Bu konuda senaristi tebrik ederim, hepimizi ters kose yapti.

Bu filme kadar Ironman in yancisi kivamindayken, filmin bitisiyle beraber Spiderman(ve Tom Holland), gozumde Spiderman oldu. Bundan sonraki filmlerden biraz daha umutluyum.

Gelelim negatiflere. Filmin malzemesi asiri fazla, ozellikle ilk yariya cok sey sikistirmislar. Peter Parker'in yasadiklari, Daredevil cameosu, villianlarin tek tek gelisi, Doctor Strange sahneleri, hepsi cok hizli ceryan ediyor. Bir yandan da gozalti sorgu sahneleri gibi gereksiz, cheesy komiklik olsun diye konulmus sahneler var. Ikinci yaridaki akis genel olarak daha iyiydi (Peter in yancisinin birden bire sorcerer kesilmesi haric. Marvel Universe zaten hero kayniyor, cok luzumsuz bir hareket. Herkese super guc atayan CW serilerinin dustugu hataya dusmusler. Diger Spideyleri bulma sahnesi de kotuydu)

 

 

Gallant tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya plot exposition basmışlar yeni phase dizilerine ve filmlerine alan açmak için o yüzden biraz dandik olmuş, sanki kendisi için değil de MCUnun kalanı için çekilen bi film gibi. Zoraki diversity token karakterleri her zamanki gibi sırıtıyor (you should go habibi . . . ?) . Bide karakterler hiç ilgi çekici değildi ya, hani filmin içinde bile süpermen diye dalga geçmişler zaten. Bilmiyorum çizgiromanlarda da bu kadar bayıklar mı? Urban fantasy tarzı tarih retconları daha iyi yapılabilirmiş, bi kısmı gereğinden uzun ama geneli sayıca az olmuş. Çok korkunç değildi film ama IMDB puanı olan 6yı hak ediyor, işte eeehhh. Main plot iyi bitek, onu da sanırım Neil Gaiman yazdığı için.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Deviant muhabbeti beni sarmıyor. Gerge gibi kişiler hakimler o konulara, onlara sormak lazım zevk aldılar mı diye... ana GotG gibi hiç alakam olmayan karakterleri sevdirebilecek bir film olarak göremedim. denildiği gibi token basılmış gibi geldi bana.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...