Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Cinematic Universe (Spoiler Alert!)


GERGE

Öne çıkan mesajlar

İşinden olması çok normal. Çünkü işi şov biznıs. Çektiğin dizideki oyuncu izleyicileri rahatsız eden bir şey yaparsa yollarsın. Bu işin kuralı bu. Sözleşmesinde de yazar. Ünlü olmak kolay para getiriyor ama bir de böyle yan etkileri var. Bu kadının görüşleri çok belli, arada da milleti kıl etmeye oynuyor belli ki, işte çizgiyi aşınca da postalandı. Ben daha önce de yazmıştım, kendisi için hayırlı olmuş, para için kendini yadısyacağına kafan rahat olsun.

Bunun ifade özgürlüğüyle alakası var sandığınız gibi açık bir bağ değil. Popüler bir oyuncuyu, hükumete muhalif diye diziden attırmak değil bu. Herhangi bir sebepten herhangi bir oyuncu senin izlenme oranını düşürüyorsa yollarsın. Olabilecek en ana akım işi yapıyorsun.

Ben bazı paylaşımlarını kendi içinde komik bile bulmuştum kadının. Ama buradan özgürlük mücadelesi cephesi kurulmaz. O, yetmez ama evet çarpıklığına çıkar. Trumpçılar zaten kendileri ırkçı, ırkçıya yapılan muameleyi ırkçılığa uğrayana yapılanla bir tutup oradan söylem üretmek tabii ki insanları sinirlendirir. Zaten sinirlendirmek için yapılmış bir şey.

Cancel kültürü denen şey olsun, linç kültürü olsun benim de karşı olduğum noktalar çok ama kamuoyunda öyle noktalardan açılıyor ki tartışma (zaten tesadüf değil bu) gidip de orada saf tutarak "özgürlük" mücadelesine girecek kadar saf değilim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, DoGMeaT dedi ki:

 

İyide benchmark olarak kullanılacak kadar kötüler. Tamam ABD kaka kötü, demokratları sjwleri de sevmeyin, cancel olma korkunuz mu var niye kendinize dert ediniyorsunuz bilmiyorum ama, hic düşünmeden modern zamanların en kotu en insan değerlerine uzak rejimi olabilir Naziler, 2021 yılında bunu niye tartışıyoruz ki.

 

Amerikalıların çektiği 1001 kahramanlık destanı filmi sevmeyin, ama nazileri de savunmanin bı anlamı yok

 

Forum ölsün ya, konuştunuz şeylere bak

 

Yazdıklarımdan Nazileri savunduğumu nerden çıkardın onu açıkla, sonra forumu öldürelim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eh o da gören kişinin kuruntusu.
ABD'li Demokrat Partililer Nazileri olduğundan daha çok şişirip kendilerini melek gibi göstermeye çalışıyorlar demek, Nazileri savunmak anlamına gelmez, Demokrat Parti mantalitesini eleştirmek anlamına gelir.
ama yazılanı bile kasıtlı olarak anlamamazlıktan gelecek noktadaysak zaten forum ölmüş demektir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

-amerikanin ic-dis politikalarini 

-politik dogruculuk mevzusunu

-abd medyasini (why tho? ayrica oldukca yanlis bir cikarim, mainstream medya oldukca yavsak, yerel medya full conservative, abarmiyorum her kucuk kafe-restoranda FOX news izlenir, yerel medyada fox newsin etkisini , misal detroitin kendi foxnewsi var, chicagonun kmnzg diye kanali oluyor , altini kaziyorsun fox news cikiyor, CNN fln daha progresif kanat ama demokratlarin ele gecirdigi bi medya oldugu tartisilir, woke culture in ele gecirdigi dersen ayri)

 

butun bunlari elestirmek, laf soylemek elbet hakkin, sevmek zorunda degilsin, ama kendini ifade ederken

 

Alıntı

Nazi-Hitler meselesinin gereğinden fazla abartıldığını düşünüyorum......NAZİLER ŞEYTANDIR" diye ballandırdığın zaman bir anda tüm kötülüklerin yokmuş gibi davranabiliyorsun.

 

demeden de anlatabilir misin? , daha saglikli ornekler verebilirsin bence, hayir ne yapmak ne anlatmak istedigin belli olmuyor, nazizimi trivalize etmek mi, abd yi nazizimle bir tutmak mi, amac ne?

DoGMeaT tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

üçüncü bölüm çok iyi. Madripoor diyince direk aklıma Wolverine'in Patch maceraları geldi, o havayı çok iyi tutturmuşlar. ayrıca MCU ve DCEU filmlerinde şehirleri ve hayatları hep yukarıdan görürüz, gökdelenlerin tepesinden. bu dizide direk sokak seviyesinden değerlendirmeleri, organizasyonların birbiriyle olan bağıntılarını anlatması çok hoşuma gitti. ilk Star Wars filmindeki cantina sahnesi gibi bir bar sahnesi de var.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...