Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Cinematic Universe (Spoiler Alert!)


GERGE

Öne çıkan mesajlar

2 saat önce, Sam dedi ki:

bu what if serisi zaten bilinen charlar öyle olmasa da böyle olsa konsepti değil miydi? şimdi yeni uydurulmuş değil, çizgiromanı vardı sanıyorum.

ha bu arada what if'lere ok'im, main seride "x char'ın mantle'ını b.yana verdik çünkü eşitsizlik vardı b.yanlara karşı =)))))" mantığı checklist doldurma kafası bana göre. he-man oyuncaklarını hep erkek çocuklar alıyo kızlara da bişiler satalım diye she-ra'yı icat ettilerdi, aynı kafa. ona bile razıyım bu arada, en azından orijinal char duruyor yerinde.

zaten statüko geri geliyor bi süre sonra, on bin kere ölüp ölüp dirildi hepsi, güçlerini kaybedip geri kazandılar, önce tövbe edip sonra yemin bozdular vs vs...

ben sadece "e kadın değil peggy carter" demene takılmıştım bu arada =P

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani benim dediğim miles moralfag gibi tamamen alakasız sokaktan geçen biri, rastgele zenci veya rastgele kadın değil. bir mantığı var fragmanda bile anlaşılan, kaptanla direkt en yakın bağı olan.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

karakterin geçmişini gördük, yaşadığı acıya bizzat şahit olduk, Amerikan dizilerini seven kişilerin yine Amerikalılar tarafından öldürülüşünü gördük, gücünü nasıl elde ettiğine yönelik bir ipucu da eklemişler, dizideki hikaye anlatımını tamamlayan ve destekleyen bir bölüm oldu. ama tabii Call of Duty nesline hitap etmiyor. askerler gelip sağı solu patlatıp füzeler uçursa o zaman beğenilirdi mesela.

Bone tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kaptan salak hariç filmleri ikişer üçer kere izlediğim için benim için yeni bişey yoktu pek. show don't tell'e uymuyordu tabi önceden bildiklerimiz, şimdi göstermiş oldular ama too little too late.

24 dakika önce, Bone dedi ki:

askerler gelip sağı solu patlatıp füzeler uçursa o zaman beğenilirdi mesela.

@Bone kolofdati nesli dediğin kim? beyenmeyen / meh diyen herkes mi?

Cokomantis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hikaye anlatımını önemsemeyip sadece vurdu kırdılı sahneleri "gerekli" gören herkes.

 

tek bir bölümle, şu aşağıdaki videoda anlatılan her şeyi ifade etmiş oldular:

 

 


wanda'nın gücünün kaynağını gördük, belki buradan chthon'a bağlanır ve dr. strange'ın yeni filminin konusu da çıkar, ya da belki buradan multiverse'e bağlanır ve x-men filmlerine zemin olmuş olur, ama wandanın chaos magic'inin ne kadar kapsamlı olabileceğinin sinyalini vermişler...
ama bunların hiçbirinin önemi yok tabii, adamlar gereksiz bir bölüm yapmışlar, çöp yapmışlar diyip geçiştirmek kolayımıza geliyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

gücünün kaynağı kısmı yoruma açık bence. orda gücünü kullandığına dair bişey yok, red herring de olabilir. agatha kendi kendine gaza gelmiş olabilir gayet. bir tek infinity stone'lu olaylara gönüllü olması ilgimi çekti açıkçası. onun (ve üstte yazdığım agatha'lı olayların) haricinde flashback'lerin hepsi bildiğimiz şeyler. bundan illa "taraya taraya gitmediler uykumuz geldi izlerken" demek istediğimi çıkarıyorsan orası senin bileceğin iş artık.

üzülüp rage'lemesi kör göze parmak. pietro'yu shift-delete'lemişlerdi filmlerde, o travmasına biraz daha vakit ayırmaları güzel, ama gene bildiğimiz şeylerdi yani. 

edit:

Spoiler

ha bi de hayward'ın manipülasyonu ortaya çıktı, güzel olay ??

flashback'ler harici zaten "bu ne yeaa ne gerek var" dediğim şey yok pek. flashback'ler "e hadi abi biliyoruz tamam" modu ama.

Cokomantis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 6.03.2021 at 02:40, Akuma_Blade dedi ki:

yeni bir Lost finali görmüş gibi olduk.
tease edilen herşeyin altının boş olduğu, dizinin arada anlatmaya çalıştığı herşeyin dümdüz seçilmiş bir sona bahane olduğunu gördük.
yatacak yerin yok Disney.

 

Spoiler

vision albino olarak resetlendi, wanda bir sonraki filmin villian'ı olur. fena seri olmamış bence, bundan sonra gelecek olanlar da kesin filmler arası fillerlar olacak. ha bir de x-men universe ile birleşöe gelirse baya hoş olur, baya bir gönderme var.

 

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...