Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Cinematic Universe (Spoiler Alert!)


GERGE

Öne çıkan mesajlar

9 saat önce, Norak dedi ki:

Geçmedi, zaten Sony'deydi. Yıllar önce satmışlardı Sony'e. Nitekim bundan önceki iki Spider-Man serisi de Sony'den geldi. Spidey'in MCU'ya bu zamana kadar dahil edilmeme sebebi de buydu.

Marvel MCU'ya Spidey'i getirmek istiyordu, hele Arc 3 bitimiyle ana karakterler havlu atınca yeni poster boy şarttı, mutulaist bir ilişki önerdi, "bizim isim haklarını kullanmamıza izin verin, karşılığında Spider-Man filmlerinden tüm kar sizden olsun, Avangers'tan da pay alın" dedi. Bu şekilde anlaştılar ilk filmler için. Disney ayıp olmasın diye %5 bi pay alıyordu sadece. Şimdi karakter çok tuttu. Marvel da "Hacı siz böyle çok güçlü oldunuz, biz olmasak Spidey'den hiç ekmek yiyemiyodunuz, ileriki filmlerde 50/50 kırışalım karı" dedi. Sony de "Yok öyle bi şey, isim hakkı bizimse kar bizim" dedi.

Marvel hele son Spidey filminde açık açık "Artık prime hero Spidey, bayrağı Tony'den o devraldı" dedikten sonra çok feci kucağa oturdu, kendi eliyle koz verdi Sony'e, kendini Spidey'e muhtaç etti. Şimdi böyle bi öneri getirirken feci güçsüz eli. Öte yandan anlaşmazlık sonrası Sony de kötü etkilendi durumdan, onlar da tekrar anlaşmak isteyecektir. Muhtemelen eninde sonunda anlaşacaklar (ki görünüşe göre eğer kısa sürede sağlanırsa Sony'ye dönük olacak anlaşmada ibre, eğer Marvel ekonomik olarak Sony'i köşeye sıkıştırmak isterse hisse düşüşüyle belki bir şeyler kopartmayı deneyip daha kendine yontabilir) ama işte politika yapıyorlar anlaşana kadar bi iki kurşun atıp şanslarını deneyip.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sony artık farketsin ki beceremiyor, doğru düzgün bir anlaşma yapsın. fantastik dörtlüyü de verisnler, onu da batırdılar tamamen. böyle şehir ortasında arsaya konup üstünde gecekondu kıvamında inşaat etmeye çalışan müteahhit gibiler. satmazsan da kirala işte.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Film olarak planlanıyordu da takip etmeyi bıraktım bayağıdır. geçen hatta haber çıkmıştı feige, russolar falan moon knight olarak en iyi karakteri keanu reeves olarak hayallemişler falan diyeydi galiba. 

yani dizide oynamaz diye kaide yok tabii ama film olmazsa öyle girişimde ne bileyim.

gerçi keanu abim masraflı değil, hoşuna giderse gelip parasız bile oynar kral 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...