Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disney 2027 sonuna kadar 63 film açıkladı


Rewendor

63 film  

70 oy

  1. 1. Genel olarak nasıl oldu?

    • Her şey çok güzel olacak
    • Eh işte, yoklukta gideri var
    • Genç fularlılar rahatsız
  2. 2. En hevesle beklenen?

    • Sonuna kadar Star Wars
    • Marvel falan çizgi romanlar süper duff dışş
    • Yeni teknolojiyle remakeler
    • Disney Originals
    • Pixar ile çocuk ruhuna devam
    • Avatar ile çalıntı senaryo keyfi
    • Biri Indiana Jones mu dedi?
    • Keşke komple azalarak bitseler, bi de şarap kadehi tutarken serçe parmak kaldırılmalı


Öne çıkan mesajlar

2022'ye kadar olan neredeyse 60 filmlik detaylı liste, sonrasında birer sene arayla SW ve Avatar'lar geliyo. 2023-2027 daha dolar haliyle zamanla. Standart suyu çıkana kadar SW'ler var, Marvel devam ediyor. X-Men New Mutants gelmiş. Bol bol remake ve ismi belirsiz live action / animation filmleri var.

Böylece SW'nin ve Avatar'ın bıkana kadar gideceği belli oldu. 

Bu kadar geniş listede sadece 4 Pixar animasyonu olması üzdü.

Dikkat çekici olarak bir de Indiana Jones göze çarpıyor. İleriye yönelik yeni seri reset olabilir.

https://movieweb.com/disney-movie-release-dates-upcoming-2027/

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

31 dakika önce, axedice dedi ki:

Ay yeni xmen ve avencırz güzel olsa şu fular fular fular diye kafa ütülüyenlere zzZZZZZAAAAA çekmeye devam edebilsek bari =/

dünyada din yerine geçen SJW tarikatının algı yayıcı organlarından en büyüğü disney. siyonist disney kingsman filminde kiliseye dalıp onlarca hristiyan katledip bunu parodi olarak göstermişti........
ayrıca xmen ismi 2022 gibi cinsiyetçilikten xgenderfluid olarak değişecektir muhtemelen. hiç heveslenme. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@goldbären daha cok para kazaniyor olsam daha cok film ceksinler diye bayagi para verirdim sanirim! [yok daha  memeler!]

ana akim sinemayi begenmemek cok 15 yas hastaligi. okan bayulgen'e tapmak ile esdeger bir yaklasim mesela. ya da oda duvarina poster asmak. ana akim sinema hep var olacak. disney olmasa bu boslugu baskasi dolduracak. super kahraman filmleri olmasa baska bir film akimi olacak, western vardi mesela.

kaldi ki simdi sinema disinda yeni dijital medya ustunde pek cok ulkenin yapimlarini izlemek olasi. film yapim maliyetleri sinemanin ilk yillari aksine asiri derecede dustu. akilli telefonlariniz ile film cekip, oyun bilgisayarlariniz ile siz de film editleyebilirsiniz. bu kadar olanagin oldugu ve de farkli filmlerin yapildigi bir ortam icinde yasayip da sanki tek film studyosu her seyi domine ediyormus gibi aglamak sadece komik.

(adi paticik diye bir forumda yazip, oyunlar basligina mesaj atiyorum haci. ne kadar adamcocuk olabilirim daha? ha bi daha alt seviyesi var, futbol fanligi... o kadar dusmedik cok sukur. o kadar da cocukadam degilim kardesim.)

 

eklenmesi gereken bir iki nokta var, disney copu dedikleriniz neye gore cop? ne kadar cop? cogu insan "ama yine super kahraman filmi!!!" falan diyor ve seviye buranin otesine gecemiyor. sinemanin ne kadarini tema ustune yigabiliriz? mesela sinematografi bu filmlerde gercekten iyi. cast yuzdesel olarak bakinca son derece basarili. kostum tasarimi epik zaten. muzikler, ses, tum editing, sound mixing, produksiyon... hepsinde basarililar.

ikinci olarak, bu filmerden kazanilan para sadece disney'e gitmiyor. yapimcilar kazandiklari paralar ile farkli filmler cektirebiliyor, oyunlar kendileri bagimsiz filmlerde yapimci veya yonetmen olabiliyorlar. ozetle ana akim sinemayi begenmemek cok 15 yas hastaligi. 

sinemada izleyecek bir sey bulamiyorum demek ise asiri sacma. filmlerin yuzdelerine bakin, ulasabileceginiz filmlerin yuzdelerine bakin. kaci superkahraman ya da sw filmleri?

dasaaa tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Super gelsin bol bol iki çocuğum var 4-5 yasindalar izlerim onlarla keyifle..

Cidden gelsin, izletiyor da bir sekil. 

Yillarca sw beklediniz simdi sw cekilmesin, sizin zevkinizi dusunecek degiller bu yasta. Pas gecin bitsin gitsin. Marvel olmasin sw olmasin disney olmasin hollywood olmasin eah be.

 

Scalanova tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

futbol bölümü değil çok şükür @dasaaa karşim. eğer zorunda kalsaydım, süperlig yerine justis lig izlemeyi yeğlerdim. 

benim ana akım sinemayla bir sorunum yok ama eskisi gibi ana akım olamıyor farkettiyseniz. bir gladyatör bir börevhart, ne bileyim event horizona para vermiyor artık yapımcılar. disney franchise olmayan bile "ONUN GİBİSİNİ YAPALIM ADI DİVERGENT OLSUN" falan diyor. beriki gidiyor en dandik young adult serisini yapıyor. 20 yaşındakiler gelecekte öpüşsün diye. her konuda safe oynuyorlar. women empowerement adına, olmayacak işler yapıyorlar. oysa alyen1 öyle miydi. bütün filmlerin formülleri aynı olmaya başladı.

Spoiler

aç bi waçmen izle, sonunda dünyanın yarısı ölüyor. iyi hadi close enough diyorlar film öyle bitebiliyor. safe değil.  engeymde ise sadece "yeter la bıktım" diye emekli olmak isteyen ironman ölüyor. yalancı drama olsun diye. 


en kötü filmimizin bileytaşı 2049 olması temennimizle....

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gene ayni seyi diyecegim 70-90lar sinemasinda da bu sinemanin yaratacagi bir kirilma sonrasini yasadik. 

abi bakin copolla,kubrick, spielberg, scott bunlar hep o donemin adamlari.

o donemden once (new hollywood doneminden once) epik filmler furyasi vardi, oncesinde muzikaller... 70lerde westernler asiri yaygindi. paramount'un (yanilmiyorsam) demir yumrugu yonetiyordu sinemayi.

insan cok kisa omurlu bir canli. bu yuznden anlayamiyoruz bu patternleri. icinde kaybolurken agresif agresif takiliyoruz. sorun degil. (gerci sadece izleyici olacak isen etkin ne olacak) ama birileri bu durumlardan sonuc cikartabiliyor ve yeni akimlarin onunu acabiliyor. yeni akimlarin birisi  mesele youtube ve benzerleri. 2000;lerde bi suru yonetmen cikti kendisi cgi yapip, yoneten. 

onun icin bu olaylar hep dogum sancisidir. tekrara giren sektor belli konularda calisan mekanizmalari mukemmellestirip, yenilerin cok farkli bir yerden cicek acmasina sebep veriyor.

evet ben marvel filmlerini izlemekten cok keyif aliyorum. ancak evimde netflix, hbo, amazon ustunden eski / yeni dunyanin her yanindaki filmlere ulasabiliyorum. sinemasever olarak bu durumun gecici oldugunu da eskiye bakarak rahatlikla gorebiliyoruz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

16 dakika önce, Scalanova dedi ki:

Gold abi ornek verdiğin filmlerin çekildiği yillarda hep oyle klasikler cekiliyordu sanki anasini satayim.

ahaha dur lan  şurada sahte örneklem ypaıyoruz. "70ler ne güzelmiş hep barış manço cem karaca" deyip, "adına da derler seks" parçasını hiçe sayıyoruz. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...