Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 31.Hafta: GS - BJK 05.05.19 - 19.00


oldun

Kim Kazanir   

33 oy

  1. 1. Kim Kazanir

    • GS
      11
    • Berabere
      5
    • BJK
      17

Bu anket yeni oylara kapalı.

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Anket 05/05/19 günü 16:00 saatinde kapandı

Öne çıkan mesajlar

8 saat önce, Borlach dedi ki:

 

maçı izlemedim özete de daha bakmadım o nedenle maçta neler yaşandı bilmiyorum ama şu posizyonda top çok net bi şekilde caner'in sol ayağının pazusuna çarpıp yön değiştiriyor.

Neden herkes çarpıp çarpmadığı konusunda fikir hemfikir değil biliyo musun?

Topun ayaktan çıkması ile Caner'e değdiği/değmediği nokta arasında sadece ve sadece 1 frame var. Bu nedenle topun Caner'e değerek yön değiştirip değiştirmediğine dair kimse kesin bir yargıya ulaşamıyor. Yavaşlatarak göstersen dahi tek bir frame'den topun ilk ayaktan çıktığı yön ile Caner'e temasından/temasmayısından sonraki yön arasında bir farklılık var mı anlayamıyorsun.

Maalesef televizyondaki 1 allahın kulu da bunu dile getirmediği için burada goygoy dinliyoruz.

Aceace tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Carptigi cok net degilse carpmamistir diye cikarima varmak lazim. Ben acikcasi maci izlerken bize verince sasirdim, yazdim zaten. Diagne depara kalkti zaten. Yani kesin gormediysen carptigini GS'ye vermezsin o taci ama gercekten gorememis olabilirsin su pozisyonu. Kaleye 70 metre varken golun yenmesi zaten Besiktas'in konsantrasyon eksikligi, deginmis herkes. Kale onunde olsa tac bir nebze. 

Hep hakem muhabbetinin macin onune gecmesi cok rahatsiz ediyor. Yabanci hakem mevzusu cok ciddi tartisilmali ozellikle derbiler icin. Ha baska liglerde de mac oynaniyor o is nasil olur bilemem. Arjantinden Nestor Pitana'yi filan getirseler keske bizimkilerin giki cikamaz. Adam Shawshank Redemption daki gardiyan gibi.

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 saat önce, applev0dka dedi ki:

Izle bakalim sakin kafayla dk 2'yi

 

 

abi çarpıyo ya. yani zaten sıyırıp geçiyor. diğer açılardan belli olmaz. tek belli olduğu işte o yakın çekim taç kamerası.

yani ben fenerliyim. göreceli olarak tarafsızım. ister inan ister inanma bjk'nin şampiyon olmasını istiyodum gerçi hala istiyorum ama bu pozisyona çarpmadı diyemem.

ayrıca özeti de izledim tek es geçilen şey luindama'nın dirseği geri kalan pozisyonların hepsinde abartmışsınız.

(özette olmayan başka pozisyonlar varsa bişey diyemiycem)

vaz geçin artık bu hakkımız yendi geyiğinden, bizi ince ince doğradılardan.

lütfen

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"yine bjk'nin hakkı yendi" geyiği yüzünden motivasyonu zayıflıyor takımın haberleri yok. psikolojik eziklik oluşuyor derbilerde. şenor gidici zaten, bjk'de lider oyuncu var mı? ft sporun lelelerini bile kullanıp gazlamış futbolcuları. fernando bu sezonki en iyi maçını oynadı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi 4 açıdan gördüm pozisyonu, çarptığını düşündüğüm yarım açı olsa vallahi çarptı derim de cidden en ufak sıyırma bile göremiyorum. ki zaten maçın kaybedilme sebebinin şu taçla alakası yok.

taç konusunun uzama sebebi trol modun "çok net" diye diretmiş olması zaten.

 

twitterda maçın kararlarının floodları falan var, arayıp bakabilirsiniz, burayı kirletmeye gerek yok. öyle özeti izlemekle olacak şey de değil.

28dk faul çalınmadı maçta, rakibin temaslarının 5te1ini yapınca, hatta caner gibi yapmayınca bile sarı gördün. hakem düdükleri ile seni yarı sahana gömdü. Bunlar da bahane değil, şenolun tercihleri de maçın verilmesinde çok büyük etmen.

ama Bulent yıldırmın maçın 30dk'sındaki yönetimi zaten Beşiktaşlı futbolculara "bu maçı kazanma şansınız yok" hissini verdi.

Hukuksal açıdan ülkenin ebesine atladıkları akşamda ülke futbolunda hak, hukuk ve adalet beklemenin anlamsızlığı ile sözlerime son veriyorum..

Her şeyin bu kadar pis olduğu ülkede, hala futbolun temiz olduğunu düşünebilenlere de helal olsun

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en doğrusunu önder özen söyledi 3d izlemiyoruz ki kesin bir şey söyleyemeyiz. değmişte olabilir, değmemiş de. çorabı sıyırmış caner topu değdiğini farketmemiş bile olabilir ya da çoğu futbolcunun yaptığı gibi salağa yattı. yani hakemin kararı bir taç bu kadar büyütülecek bi durum değil. yanlış penaltı, kornerden falan bile basit bi durum bu. demirkol da daha en başından bjklılar inanmamış, gslı futbolcular rahattı diye söylemiş. lens'in sarısı ağırdı bi de luyindama'nın 45+'da sarısı atlandı o kadar yani. gs dişli çıksın, seyirci baskısı sindirsin ama sonra hakem o hissi verdi dsdfg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

17 dakika önce, applev0dka dedi ki:

taç konusunun uzama sebebi trol modun "çok net" diye diretmiş olması zaten.

Yine yalan dolan hikaye gelmiş. "Çok net" dediğim bir mesaj var, orada da zaten abartı yaptığımı söyleyip 2 dakika geçmeden editledim. Öyle ki, editlerken komple de silmedim, üstünü çizdim "lafı çevirdim"e gelmesin diye. 

Modluğumu bir kenara bırakıp eğri oturup doğru konuşursak bu forumda bir insanı trollükle suçlayacak son üyesin, bu üyelere valeq de dahil. Daha 1-2 hafta önce yine twitter'dan okuduğun mesajlarla gaza gelip saçma sapan iddialarda bulunmuş, millet gülünce de "ehi maçı izlemiyom pozisyona bile bakmadım ki, kız arkadaşımla şarap içiyom twitterda gördüm" dedin 5 dk sonra. Ondan önce "orada yumruk attı, burada adam öldürdü, şurada pıçakladı" dediğin poziyonlar zaten malum. O kadar trollükle suçladığınız valeq bugüne kadar bir kez bile izlemediği maç konusunda izlemiş gibi yorum yaptığını sonradan itiraf etmedi. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saçma sapan iddia dediğin pozisyon emre'nin uçan tekmesi. hala kırmızı olduğunu düşünüyorum.

o pozisyon hakkında bir kanıya varmak için maçın 90dksını izlemem gerektiğni düşünmüyorum. Sen ki 5 saniyelik videodan, ayağın gelişin açısından uyguladığı G kuvvetini bakışlarıyla ölçen ve buna göre kırmızı değil sarı diyen adamsın. Biz de 10 saniyelik videoya bakarak bir şeye kırmızı veya sarı kart diyebilelim. Ki dediğim gibi hala arkasındayım emrenin hareketinin kırmızı olduğunun.

Trol muhabbetini sırf senle aynı düşünmüyor diye üyelere söyleyen sensin, şimdi gelip kendini savunma. %50/50 ortada olan pozisyonlarda senden farklı düşünene trol dersen, gelip de 1847134812419 tekrarda bile karar verilemeyen pozisyonda "çok net" diye girersen trol denmesine alınmayacaksın.

futbol bölümü senin moderasyon tarzına yakışır ilerliyor sorun yok böyle devam.

milletin birbirine beyinsiz, tinerci demesine takma, hakem konusunda senden farklı düşünenleri trol diye yaftala. Alkış

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hakem gayet iyi yönetti. ikinci yarı gol atın diye ortada faulleri falan da hep bjk ya çaldı ama beceremediniz, daha napsın bülent yıldırım.

ilk yarı atiba'ya çıkmayan bir sarı var mesela. luyindama topu almış giderken arkadan gelip çarpıyor es geçti onu. ama iste 2 tane tacda durup gol yiyebilecek kalibrede amatör bir takım olunca bjk olmuyor, olamıyor.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben maçı izlerken hiç internete falan bakmamıştım açıkçası tivitıra girince epey şaşırdım. ben bjk taraftarlarının yenilen 2 goldeki futbolcuların amatörce hareketlerini eleştireceklerini düşünürken hakeme sarmışlar. ben maçın gidişatını etkileyecek bir hata yapıldığını sanmıyorum. bjk, şampiyonluk maçında bu kadar ruhsuz oynayan, basit hatalar yapan futbolcularını konuşmalılar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

7 saat önce, applev0dka dedi ki:

milletin birbirine beyinsiz, tinerci demesine takma, hakem konusunda senden farklı düşünenleri trol diye yaftala. Alkış

Birbirine hakaret eden zaten ceza alıyor/alacak. Daha önceden proses daha yavaştı, çünkü adminlerin görmesi gerekiyordu. Şimdi moderatörlerde de yetki var.

Bir de sana trol demiş olmam benimle farklı düşünenlere trol dediğim anlamına gelmiyor. Bugüne kadar pek çok üyeyle ters fikre sahip oldum (ki aralarında aynı takımı tuttuklarım da var), trol demiyorum onlara. Sana trol demiş olmamın sebebi benimle farklı fikirde olman değil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Troll konusunda da rewendor'un aşırı saçma pozisyon yorumları olduğuna defalarca şahit oldum ve yüzüne de bam bam vurmuşumdur. Ama futbol kuralları bilgisinin kendi düşündüğünden çok daha düşük olmasından kaynaklandığını zannediyorum. 

 

Apple ise konu diğer takımlar ise bambaşka, kendi takımı ise bambaşka yorumluyor genellikle. Her rakip maç kaybedince dalga da geçiyor maçı izlemese de, açık hatalı penaltı falan koyuyorsun ağlama fotosu falan koyuyor vs. Direk troll'ün tanımı adam. Ha ama vale'ye yaklaşamaz, o mümkün diil. O adam troll God. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hatalı yorumum yok diye bir şey yok tabii ki. Ara ara hatalı yorum da yapıyorum, ama hatalı olduğumda (farklı bir açıdan yeni bir video vb izleyince) görürsem söylüyorum. Öyle çok aşırı bir hatalı değerlendirmem olduğunu sanmıyorum genele vurunca. Dönem dönem fazla aktif olduğum için ortalama yorum sayısı artınca hata oranı sabit kalsa da hatalı mesaj sayısı da artmıştır. Öte yandan çoğu yorumda (özellikle şu meşhur adamın kayarak müdahalede bastığı yer vb itibariyle güç uygulama durumu) gayet haklıydı. Çok basit mantık aslında, dikine çubuğun ortasına vurursan kırılır, altına vurursan momentten dolayı savrulur. Ama fazla geldi bölüme ? Ha üzerinden zaman geçti ama orada sonradan başka bir müdahaleden dolayı kırmızı haklı çıkmıştı. Ama o diğer olayı sonradan farketmişti herkes yanlış hatırlamıyosam, o hariç kısım için konuştum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...