Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avengers: Endgame (2019)


GERGE

Öne çıkan mesajlar

On 30.04.2019 at 13:04, Nekro dedi ki:

Film muazzam kotuymus ya cringe fest olmus. imdb de 9 puan almis bir de inanılmaz. 3 saatin 1.5 saati filler osuruk sakalari diger 1.5 saati de ucuz drama. 

  İçeriği gizle

Time travel olayı ne kadar da cheesy ydi abi. Bir de bütün senaryo onun uzerine kurulunca film yalan olmus.

kuantum, fizik, atom, parcacık gibi fancy kelimeler kullanıp kicimizdan aslında bizim de anlamadigimiz konulardan bir teori uretelim seyirci nasıl olsa ne koysak yiyor önemli olan cgi demişler işte 

 

Filmi gömmeye gelmiştim zaten gömülmüşü varmış +1

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

reddit'te alexander_q diye biri vardı gören olmuştur belki, my endgame diye konu açmıştı filmi önceden izleyebilmek için, çok hasta olduğundan dolayı filmin vizyon tarihine kadar yaşayamayabilirim diyerek. gerçekten de bi güzellik yapıp izlettirmişlerdi kendisine, reddit'tekiler de acayip destek olmuştu.

neyse işte yazısını okuduktan sonra zaman zaman aklıma gelince bakıyordum durumunda herhangi bi gelişme var mı diye. en son da bu sabah bakmıştım, bayadır mesajı yoktu işte birkaç saat önce de konu açmışlar vefat etti diye. pazar sabahı hayatını kaybetmiş. üzdü.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada düzeltiyim, filmi önceden izlememiş. disney irtibata geçmiş ama filmi sevdikleriyle sinemada izlemek istemiş ve de öyle yapmış sanırım.

ablasını da kanserden kaybetmiş birkaç yıl önce zaten. genetik bir hastalık olan fanconi anemisi yüzünden kansere yakalanmış ikisi de. ailesi iki evladını da birkaç yıl arayla kaybetmiş oldu yani. üzülmemek elde değil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...