Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avengers: Endgame (2019)


GERGE

Öne çıkan mesajlar

avatar teknolojik olarak cok iyi bir adimdi, her cameron filmi gibi. buradaki teknikler sonrasinda gelen her benzeri filmde kullanildi. standing on the shoulders of giants misali.

yenilerinde de bol para ile yeni teknolojiler gelistirilecektir. yalniz j. cameron 60 yasinda ben eşşeğim. olsa olsa 7-8sene daha yasar. bunun yerine bu kadar riskli teknolojileri gelistirecek, deneyecek, deneysel kim var bilemiyorum.

adam gerek cgi gerekse fiziksel efektlerin kullanilmasinda devrimsel bi amca. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adam zaten teknik açıdan devrimsel, ona kimsenin itirazı yok. Ama ben zaten komple 5 Avatar'ı adamın çekeceğini sanmıyorum, en fazla 1-2 tane çeker bırakır, ki ben 3.yü de çekeceğini sanmıyorum.. Bu yaşta hala devrimsel işler peşinde koşmasını anlayabiliyorum, adam zaten para kazanmasa bile imkanı olsa bununla uğraşacak kadar tutkuyla bağlı muhtemelen bu işe. Üstüne gelen milyonlar bonus. Muhtemelen başka bir filmde görürüz yakın zamana kendisini. Avatar sonuçta bir senaryo ve örgüyle kendisini kısıtlar bundan sonra çünkü.

Bir de böyle teknolojik dev adımlar 2 yılda bir geliştirilmiyor, daha uzun sürüyor. Dolayısıyla her Avatar'da büyük adımı beklemek fazla iyimser.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

33 dakika önce, Rewendor dedi ki:

Abi gold'la falan tartışılır, adam argümanlarla geliyor, olmadı iki dövüşüyosun ama en azından bir şeye benziyor tartışma. Herkese aynı çaba gösterilmez. Random atarlı yancıya yazdığın cevaba yazık ?

tartışmak üzere bir çabam olmadı gördüğün gibi. filmin dünyası wowdan çalıntı diyen tiple ne tartışılabilir ki hahaha 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, dasaaa dedi ki:

ben de tam tersi disney ile rahatlikla olacaktir diye dusunuyorum.

https://www.youtube.com/user/DisneyResearchHub/videos

cameron tam yerini buldu. keske 10yas daha genc olsaydi.

suna bak abi, adamin tam hayali bunlar. 

 

Bunun ekmeğini zaten avatar 2de çok yiyecez. Benim şüphem hemen 2 sene sonra 3te de 2nin üzerine bir şeyler olacak mı... Umarım görürüz. Cameron bir şey koyamasığı sürece filmi çekmektense kenarda bekletiyor çünkü. Film gelince tamam diyosun adam amacına ulaşmış da yayınlamış. Ama şimdi böyle şansı yok, yayın zamanları açıklandı. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

12 saat önce, Rewendor dedi ki:

Dünyası derken görsel dünyası olarak söyledim, şelaleli uçan adalar falan. Wow Outlands exp. çıktıktan birkaç ay sonra aynı konseptte film çıkartırsan gayet haklı tepki, hala arkasındayım.

wow expansion çıkmış, oturup bir ay oynamışlar, sonra hemen koşturmuşlar filmi çekmek için!

ahah yalnız şaka bir yana, cameron hem mükemmelci hem de vizyonu peşinde koşan tutkulu bir insan. derin denize sevdasından gitti abyss çekti, üstüne sonra titanic'i çekti filan titanic'e daldı. bir noktadan sonra da artık hem elinde kendi kaynakları muazzam, hem de açık çek var. sırf film çekmek için de değil, her yaptığının üstüne yeni birşey koymak istiyor. her sektöre lazım böyle insanlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...