Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avengers: Endgame (2019)


GERGE

Öne çıkan mesajlar

2 saat önce, Sam dedi ki:

gold sen fesatsın.

?
ben iki kere izlemiştim titaniği, indirip tekrar izleyip arada açıp baktıklarımı sayarsam terminatör titanik falan 20şer kere gezdim sanırım. avatar teknik olarak 2009 için 3d cgi achievementıydı ama meh malesef içi. o yüzden biraz kırgınım beş tane avatara ne gerek vardı ? 

tabi disneyden çıkacak sanırım yeni avatarlar, o yüzden marvele ve SWye selam çakması doğal bence. (yok yok fesat değilim sen yavıdi holivudun modus operandisini anlamamışsın tam.........)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hazır bak matrix 4 vb. gibi filmler için ön çalışmalar yapılıyor, bir elinden tutsak da sinemayı 2000lerin cayır cayır olduğudu dönemlere çevirsek şahane olur. lokomotif filmler olcaksa böyle olsun işte.

marvel filmlerini 15 sene sonra konuşmayacağız muhtemelen ama o dönem filmleri bi 15 sene daha konuşuruz yani.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında da harry potter dalgası sihir dünyası ergenlerini çıkardığnda da aynı muhabbet dönmüştü bak hatırlıyorum. harry potter halen güçlü bir şekilde hatırlanıyor ve üstüne yeni projelerle gidiliyor ama sihir dünyası ergenleri bitti. 

aynı mevzu. sanki 2000'lerde her çekilen film müthişti, hepsi külttü uuuuu

senede 1000 film çekiliyorsa 995 tanesi hep çöp, 5 tane kültü gösterip "xxxx yılı mükemmeldi ya, kaptalistler öldürdüler bitirdiler sanatı, elektronik sigarayı versene kanka bu tüpü nereden aldın" yapıyorsunuz paso. 

ekstradan şu marvel filmleri arasında çekilen winter soldier mesela aksiyon türünün en iyi örneklerinden, sinema top10'una sokarsın. 22 film içinde en az 4-5 tane çok üst düzey film zaten var ki onların değeri zaten veriliyor. neyse gerçi anti-popülistlik keyif veriyor galiba size ondan saldırmanız doğal asdfsda 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl hatırladığınla da alakalı, fantastik türden ekmek yenen yıllara örnek verdiğinde akımın lotr sayesinde ivme kazandığını ve hala daha ciddi konuşulanın harry potter değil lotr olduğunu da biliyoruz.

zamanın popülaritesiyle bir başarı kazanmanın benim açımdan çok da bir değeri yok abi. kendi türünde kazanç sağlaması değil kötü şekilde hatırlamayacağım bir şey olmasını yeğlerim.

hani ben spesifik olarak verdiğim dönemlerdeki senaryo diversitysini çok beğendiğim için söylüyorum. yoksa her film külttü gibi bi düşüncem yok. öyle olsa kapatalım sinemaları zaten ne gerek var yani.

yani hiç bi zaman yeniye karşı olmadım, hatta x'in kitabından daha güzel olamayacağını bahane ederek çekilmemesini savunanları da anlamadım. 

ortada değer verilecek bir şey varsa söylerim ki zaten ben burda leş muhabbeti yapılacak filmleri de beğendiğimi söyledim. hiç öyle anti-popülistlikten keyif alan muhteşembırlı adam değilim. 

saldırmıyorum da zaten tespit yapıyoruz burada beraber. yoksa banane iyiymiş kötüymüş " ANAM DEĞİL BABAM DEĞİL BİLAE"

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

17 dakika önce, Rewendor dedi ki:

Avatar çıktığında "görsel şov ve 3d olayı tamam müthiş, ama hikaye kurgu ve içerik olarak hiçbir şey yok, konu komple Pokahontas'tan çalıntı, kurgu komple saçma" dedim diye ergen fanboilardan linç yemiştim burada. Aradan 10 sene geçince insanlar yavaş yaval görmeye başlamış ?

ayyy ne büyük ileri görüşlülük.. ekremi çıkarsınlar sen aday ol istersen..,,..ç.....,,,

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sanat filmi diyen yoktu ama "Ay ne müthiş film, ay resmen başyapıt, ay ne müthiş senaryo" diye burada eriyen fanboylar vardı. Bak filmin olayı 3d, kendisinde bir şey yok deyince sinirlenenler falan gırla. Çıkarttırmayın şimdi eski mesajları piyasaya ?

"Tüm film senaryo ve kurgu çözümü 5 dk orbital bombardmenta bakar." dedim diye köpürenleri falan saymıyorum bile.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya adamı nasıl dövdüyseniz artık 10 senedir burden olmuş...
"Tüm film senaryo ve kurgu çözümü 5 dk orbital bombardmenta bakar."
bu da "qardeş heat filminde alpaçino deniroyu niye tutuklamıyor masada, nasılsa biliyorlar karakolda öttürür herr türlü" demeye benziyor.
 

goldbären tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dövülecek bir şey yok, yetmez ama evetçilerin de yüzlerine vuruyorum hala mesela gördüğümde ben, "kandırıldık" diyenlerin de.

4 dakika önce, goldbären dedi ki:

bu da "qardeş heat filminde alpaçino deniroyu niye tutuklamıyor masada, nasılsa biliyorlar karakolda öttürür herr türlü" demeye benziyor.

daha alakasız bir benzetme olamazdı ? Bak yüzüğü kartallarla atmak daha alakalı benzetme, ama onda mantıklı açıklama var, bunda yok.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

19 dakika önce, goldbären dedi ki:

avatar topiğine girip baktım, hikaye pokahontastan, filmin dünyası wowdan çalıntı demişsin onu da paticik kamuoyuna bırakıyorum eheh.
 

Dünyası derken görsel dünyası olarak söyledim, şelaleli uçan adalar falan. Wow Outlands exp. çıktıktan birkaç ay sonra aynı konseptte film çıkartırsan gayet haklı tepki, hala arkasındayım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...