Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avengers: Endgame (2019)


GERGE

Öne çıkan mesajlar

14 dakika önce, GONDARCENGIZ dedi ki:
  İçeriği gizle

titanda tek toz olmayanlar onlardı, quill in gemiyi almışlar işte.

 

Spoiler

E sanki bir "Mr. Stark, I don't feel so good" lafı yok muydu? Oradan sanki Stark da Wakanda'daki savaştaymış gibi kalmış aklımda. Değil miydi ?

 

Edit: Yavaş yavaş hatırladım, Spider Man de Titandaydı evet.

 

Aket-Atum tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce, pattisliborek dedi ki:

izlemeyen açmasın.

  İçeriği gizle

 

  İçeriği gizle

yanda liseli tiplere denk geldim. herşeye AYYY OLEYYY AAAAA şaşırma efektleri.. ve sonda Tony Stark ölünce biri hıçkıra hıçkıra ağladı...........................

 

Benim salonda da hevesli liseliler vardı, ilk birkaç sahnede aşırı tepkiler verdiler ama sonra pek sesleri çıkmadı

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eldeki bütün malzeme bu ve hepsini kullanacaksından daha iyi bir yemek çıkaramazlardı. Muhteşem bir final olmuş. Bir ton epik sahneye vs. rağmen 4-5 nokta var içime sinmeyen o yüzden 9/10 veriyorum. Infinity War'dan iyi miydi değil miydi bilmiyorum ama galiba Infinity War bir tık daha iyiydi. Bilemedim, yarın uyanınca bir daha düşünürüm asdfjh

Bir ton çizgi roman detayına selam yollamaları, vedalar, yeni buluşmalar vs. hepsi harika ayarlanmıştı. Birkaç tanesi hariçte şimdi kafam yok harbi ?

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk yarı beklediğimden daha düşük bi tempoda geçti, ben infinity war gibi bi oraya bi buraya daha fazla atraksyon bekliyordum sanırım. İkinci yarı iyiydi, e o kadar final olmuş fan service beklenildiği gibiydi. Misal Infinity War'dan çıktığımda bi kere daha izleyeyim diye bi düşünce vardı işte iyice görelim edelim devamını tahmin edelim gazı, şu anda o his yok ama biraz da serinin bitişinden kaynaklı heralde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Epey beğendim ben, en beğenmediğim yerleri aksiyon yerleriydi hatta, karakterler, dialoglar, fanservice filan epey iyiydi.

Çekim, müzik, efektler konusunda söyleyecek bir şey yok, klasik Marvel. Yönetmenlik olarak ama çok beğenmedim ben, Winter Soldier ya da Guardians of the Galaxy değil, öyle akılda kalıcı görüntüler ve sahneler çok yoktu. Generic olmuş yönetmenlik.

Ama tam bir son oldu diyebilirim, 20 bölümden sonra tatmin edici bir finalle biten bir dizi sezonu gibi oldu işte. Nerede devamı dedirtmiyor, burada MCU filmleri biterse tek aklımda kalan adını geçirip de göstermedikleri Adam Warlock olur.

MCU izleyicileri için yapılmış, bilmeyen final bölümünde dizi açan karakter gibi kalır ortada.

Devamını da merak ediyorum aslında. Kang filan gelebilir Avengers filmlerine ama Thanos vari düşman olarak aklıma pek gelen yok. Annihilation yapabilirler belki ama Dünya'ya gelmedei Wave hiç. Galactus pek uzun öyküler çıkarmaz, ben yiyeceğim diye geliyor. Beyonder yenilebilecek biri değil. Eternal filmi çekildiğinden Celestial tarafından bir şeyler bekliyorum şu an ama. Kang ve Magus da arada çıkacaktır bence.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Doom + F4 + Galactus'un olduğu ve Dark Phoenix sonrası reboot yiyecek X-Men evreniyle birleşen yeni Expanded MCU gelir işte, Homecoming'den fazla bişey beklemiyorum ama GotG2 finalinden şaşmazlarsa 3te Warlocku koklatır girişi yaparlar. Çıtır çerezlik Cp. Marvel ve Sosyal Adalet Savaşçıları tadında bi iki ara film de olur öyle öyle devam eder yeni seri.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...