Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2018 Dacia Duster Hakkında Görüşleriniz


monoscope

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Uzun zamandır alınabilecek ikinci el ve sıfır araçları araştırıyorum 100k maks limitle. Tercihim geniş ve yüksek bir araba, Tiguan, Qasqhai falan baktım 2013 lere kadar inmem gerekiyor ve genelde çok yüksek kmlerde ya da kazalı araçlar buluyorum. 2018 Duster buldum sıfır bayiden 1.2 tce prestige look kameralı falan güzel geldi gözüme sıfır olması da önemli bir etkendi açıkçası. Çok fazla olumsuz yorum var Duster ile ilgili ama gördüğüm sanki herkes eski modelleri tecrübe ederek bu konuşmaları yapıyor yeni kasa baya bir değişmiş en azından inşaat arabası görünümünden falan kurtulmuş. Güvenlik konusunda ncap sonuçlarına baktım adaptif sürüş falan olmamasından puanı kırılmış gibi anlıyorum. Ne kadar ekmek o kadar köfte açısından baktığımda mantıklı bir karar gibi görünüyor siz ne dersiniz ?

Teşekkürler

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Pek konforlu sürüş sağlamayabilir ama dayanımı yüksek duruyor. Ama yine de Renault'da ön takımlar genelde zayıf oluyor, bu hata Duster'da giderilmiştir diye düşünüyorum. Kabin kalitesi görünüş fiyakalı ama dokunuş zayıf olabilir. Bu da fiyattan kaynaklı. Tamamen görüşlerim, deneyim yok ?

Saygılar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

dag tas tepe arabasi olarak 2012 manual vites 1.5dci olanini kullaniyorum. 4x2. hangi paket emin degilim, bluetooth disinda donanim falan yok. kopegi falan tasiyorum iste, arada yuk tasiyorum. konfor falan aramamak lazim. icmekan sade. sagi soluna bir sey oldugunda tamirati ucuz. cok az yakiyor.

ihtiyacimi karsiliyor. memnunum.

Namessar tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...