Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pagan Online


eregorn

Öne çıkan mesajlar

İlk 4 saatlik deneyimim için oyun benim hoşuma gitti geliştirilirse çok iş yapar. Oynaması eğlenceli oldukça.  Bosslar filan iyi tasarlanmış. Piyasadaki f2p oyunlarla alakası yok. Hele GOE la filan kıyas kabul etmez. Çok az daha detaylandırmaları lazım skill treeyi. Geri kalanda diyebileceğim oynanır. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam

Merak edip bilgi alamayan arkadaşlar için ;

Bana göre oyun uzun zamandır aradığım oyun olarak karşıma çıktı. 8 saattir aralıksız oynuyorum ve bırakacağımı sanmıyorum. Sistem şu şekilde ;

3 class herodan birini seçip başlıyorsunuz daha sonra hero fragment düşürdükçe diğer heroları açma şansınız var. Item düşürerek ya da craft ederek üstünüzdeki itemleri upgrade ediyorsunuz. Fakat item çok öenmli değil tamamen sizin oyun kabiliyetiniz olay. ( çöp itemlerde büyük bossları kesebiliyoruz diye algılamayın demek istediğim legendary itemlerde tetris oynar gibi oynarsanız direk yatırıyolar)

Boss fightları ve combat skilleri çok güzel olmuş. WOW dungeon bosslarını tek kişi savaşıyor gibi hissettim zamanlama ve dodge çok önemli tabiki.

Ya standart bu tarz oyunlarda hard açayımda onu oynayayım sonuçta 20 yıldır bu oyunları oynuyorum diye düşündüm direk elime verdi bosslar. Oyle tek atıp öldürmüyorlar artık lvl ve item yetmediğini anlıyorsunuz % 30 kadar savaşıyorsunuz fakat HP bitiyor kesilmez mi kesilir ama çok iyi dodge atmak iyi oynamak lazım.

campaign , assination , castel defence gibi çeşitli görev tarzları var.

oyun benim oldukça hoşuma gitti. para veririm çok sıkılıyorum bu aralar diyenler mutlaka deneyin derim bence şu an için karşılığını verdi.

 

iyi oyunlar

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Multiplayer yakında eklenecek. Şimdilik yok. Arkadaşın accountuyla oynadım biraz bende. Oyun aşırı polish ve potansiyeli olan bir oyun. Şuan para vermem ben şahsen çünkü Wargaming'e güvenmiyorum. Yaptıkları oyunlar güzel lafım yok ama parayı seven bir firma. Şimdi b2p olacak p2w olmayacak falan diyorlarda şadank diye loot boxu yapıştırırlarsa sonradan şaşırmam hani. O yüzden release olana kadar satın almam sanmıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bayaa ilerledim oyunda . Content şu an için sınırlı fakat tabii yüksek lvl master questleri hala yaparken zorlanıyorum yani end game de işin suyunu çıkaramadım öyle dokunduğum ölsün durumu yok. Twitch de görüyorum o şekilde adamlar var fakat ben daha gelemedim o noktaya. 

Oyunun oynanışı gerçekten zevkli potansiyelide çok ama buda alpha da kalacak oyunlar kategorisinde olursa yazık olur. Arkasında sağlam bir firma yok sonuçta. 

Şöyle güzel kurgulanmış MP modu olsa birde pvp eklenirse oldukça tutar gibi geliyor bana. Craft sistemi ve hesap sistemi geliştirilmeli. Bazen bazı eşyalar anlamsız stat değiştiriyor. Bu biraz oyundan soğutuyor. 

Artı olarak söyleyebileceğim boss combatları ve combat sistemi oldukça güzel. Diablodaki gibi mobların standart saldırı tiplerine karşı karakteri yapıp poison, light ve melee immune olunca herşey ok sadece grind durumu yok . Taktik yapmak gerekiyor özellikle bosslarda tek atan skiller yada hasar yememe özellikleri var. 

Şimdilik parası için uzaktan bakılabilecek bir oyun fakat oynıyacak bişey yok kenarda dursun umudum var derseniz minmum 70-100 saat yer.

iyi oyunlar

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

e5022858f12c91bd9a13c394c74229d458e7a28f

https://steamcommunity.com/games/992640/announcements/detail/1590249710642036406

yaz sonu early access'ten çıkacakmış.

Alıntı

• Click to move controls
The click to move control scheme is being added upon overwhelmingly popular demand and tweaked a bit to suit our game playstyle better. Still, the game is designed with WASD and Twin Stick in mind. We can't wait for people to prove it is click-to-win, even though internally we call it click-to-die. ?

şunu bekleyen vardı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 10 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...