Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halka (TRT Dizisi)


Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Bir arkadaşın tavsiyesi ile izlemeye başladım. Salı akşamları 20:00 TRT1 de gösteriliyormuş sanırım da Youtube kanallarına bütün bölümleri koyuyorlar salı 23:30 civarı koyuyorlar oradan izliyorum. 

Temelinde mafya/çete dizisi gibi ama çekimler çok hoşuma gidiyor. Hafif gizemi de katınca bir süre sonra yeni bölümü merak etmeye başlıyor insan.

 

Var mı başka takip eden?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baştan beri takip ediyorum. Normal sıradan klasik mafya-polis dizisi olacak derken, 2. bölümden itibaren farklılığını senaryosununda, çekimlerinde özellikle renk kullanımlarında gösterdi. Her hafta yaklaşık 2.5 saat süren dizide nerdeyse hiç boş sahne yok. Senaryosuda sürükleyici, tahmin edilemeyen cinsten.

Hele ikinci bölümde, özellikle bölüme ismini veren kişinin sahneleri her açından (senaryo,oyunculuk,çekim kalitesi,renkler) çok güzeldi. Spoiler olmasın diye fazla detaya girmeyeyim. İzleyin ?

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 saat önce, axedice dedi ki:

TRT dizisinde hükümet / ecdad propagandasından başka ne olabilir ki?

Ben de ilk TRT 1 olduğunu duyunca böyle düşünmüştüm ama hiç o konulara girmiyorlar. En azından 15 Temmuz derler diyordum ama o bile denmedi. Bundan dolayı da hoşuma gitti biraz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...