Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Boys (2019) - Amazon


Norak

Öne çıkan mesajlar

Bu dizideki super guclerin icerigi ve ne kadar guclu olduklari cok havada ve tutarsiz. Ayni super guc farkli zamanlarda ayni etkiyi gostermedigi gibi, kahraman olmak bazilarina esas guclerinden bagimsiz olarak paket halinde super dayaniklilik, kuvvet, yaslanmama gibi ozellikler katip bazilarina katmiyor.

3. sezon hakkinda

Spoiler

Isler en basladigi yere geri donsun diye 8 bolum cekmeye gerek yokmus sanki, yazik olmus paralarina.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar iyi sezonu mükemmel bir şekilde bok ettiler. 

 

Spoiler

noir'e tek atan homelander, maeve ile kafa kafaya dövüştü, maeve'in soldier boy'un ultisinden canlı çıkmasını saymıyorum bile. yani o kadar saçmaydı ki ne yazsam boş. 7. bölüme kadar 10/10 giden dizi final ile 1/10 oldu.madem uzatacaklar 7. bölüm ile final yapıp öyle devam etselermiş daha mantıklı olurmuş

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu saatten sonra Black Noir'i

Homelander Clone

yapsan ayrı dert, Black Noir'i regenerate etsen ayrı dert. Power Suit olayına en ufak deginme yokken "o hep oralarda bir yerdeydi, sadece siz gormediniz" deyip Tek Knight'i eklesen ayrı dert, diziyi Homelander üzerine kurmaya devam edip son bölümlerde paso statükoya dönsen ayrı dert. Homelander'i öldürsen ayrı dert , oldurmesen ayrı dert.

Maeve senden hamileyim dese, konuyu sezon finalinde ailesini hirt herifin biri ve onun sayko oglundan korumaya çalışan baba temasina cevirirlerse sağlam soveceğim.

Hani 2. Sezonda denedikleri seyler ve SJW'lere gavura vurur gibi vurduklari icin hosuma gitmisti ama bu sezon (özellikle finalde) saglam bozdular. Öyle böyle değil. Hele izleyiciyi tetiklemek icin konuldugu bariz olan Blue Hawk'a "all lives matters" dedirttiklerinde o bolum senaristlerin hakikaten diziyi sabote etmeye calisacak denli butthurt çektiğinden emin oldum. He kardeşim he, Black Lives Matters demeyen herkes irkci terörist, su an amerikan sokaklarinda eli silahli tek bir siyahi suclu da yok zaten.

 

Akuma_Blade tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...